jk 13.01.03, 12:23 Witam, juz od niedzieli 19 stycznia, w tvn7 wieczorem, bedzie mozna ogladac powtorki 39 odcinkow (trzech serii) Rodziny Soprano :) w koncu! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan? Re: Rodzina Soprano wraca! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 16:34 A na HBO dają już 4 część.Miodzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Rodzina Soprano wraca! IP: *.chello.pl 13.01.03, 16:36 tylko dla tego serialu warto mieć hbo, ja niestety nie mam, buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rbx Re: Rodzina Soprano wraca! IP: *.chello.pl 13.01.03, 16:57 Fakt! Na HBO oprocz rodziny Soprano polecam tez serial "Szesc stop pod ziemia". Bardzo dobry, troche w stylu Rodziny Soprano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: Rodzina Soprano wraca! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 11:20 Ja też nie mam hbo,ale popytałem wsród znajomych i na szczęście znalazła sie osoba która ma i zgodziła sie nagrywac.Chwała jej za to ! Teraz ogladamy sobie grupowo na wideo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: Rodzina Soprano wraca! IP: *.chello.pl 14.01.03, 13:01 Gość portalu: zuza napisał(a): > tylko dla tego serialu warto mieć hbo, ja niestety nie mam, buuuu jak to zrobilas? masz chello a nie masz hbo? to sie kupuje chyba razem! Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Rodzina Soprano wraca! 14.01.03, 16:27 Gość portalu: fanny napisał(a): > Gość portalu: zuza napisał(a): > > > tylko dla tego serialu warto mieć hbo, ja niestety nie mam, buuuu > > jak to zrobilas? masz chello a nie masz hbo? to sie kupuje chyba razem! nie kupuje sie razem :) HBO mozesz soebie wykupic w UPC bez wykupywania chello, i odwrotnie :) te dwie rozne uslugi w jednej sieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: Rodzina Soprano wraca! IP: *.chello.pl 14.01.03, 22:03 jk napisał: > > nie kupuje sie razem :) HBO mozesz soebie wykupic w UPC bez wykupywania chello, > > i odwrotnie :) te dwie rozne uslugi w jednej sieci > ze mozna hbo bez chello to jasne, ale jak sobie przeszlo rok temu instalowalam chello to mi za darmo dali hbo a teraz przedluzyli mi te promocje na nastepny rok. Czyli w ramach abonamentu za chello mam tez telewizje kablowa i hbo. Myslalam, ze wszyscy maja chello na tej samej zasadzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aal Re: Rodzina Soprano wraca! IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 14.01.03, 13:26 jk napisał: > Witam, > juz od niedzieli 19 stycznia, w tvn7 wieczorem, bedzie mozna ogladac powtorki > 39 odcinkow (trzech serii) Rodziny Soprano :) > w koncu! > > :-) DLA MNIE BOMBA! Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Re: Rodzina Soprano wraca! 18.01.03, 00:32 Życie czasami jest piękne :) Odpowiedz Link Zgłoś