mwars83 28.05.06, 10:45 ten facet jest genialny. w sobotnich wiadomosciach byl jego wywiad z Benedyktem. zaden inny dziennikarz (na calym swiecie) tego do tej pory nie zrobil. eksluzywna spontaniczna wypowiedz wlasnie dla tvp :) fakty leza ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewengarda Re: KRASKO mistrz 28.05.06, 10:48 coz, napisla juz, zdaje mi sie, ksiazke o JPII, to teraz zbiera materialy do kolejnej, o B16. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrakobra Re: KRASKO mistrz 28.05.06, 12:00 no popatrzcie ludzie jak to sie krasiek nawrócił.... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha69 Re: KRASKO mistrz 28.05.06, 15:27 nie był pierwszy. wcześniej wywiad (zaraz po konklawe) nakręcił ksiądz z redakcji kat. TVP. I to był pierwszy telewizyjny wywiad papieża w ogóle. Ale Kraśko jest genialny. Jestem pewna, że Durczok ściągnie go do TVN. I wtedy zostanie w TVP Pospieszalski... I będzie fajnie! Piotrze, dawaj do TVN! Szkoda Cię w publicznej:) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: KRASKO mistrz 28.05.06, 16:02 Kraśko jest genialny??? Blagam, niech go sciagna do tego tvn-u i juz nie widze jego genialnej osoby, ani nie slysze tego glosu, brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
chomsky Re: KRASKO mistrz 28.05.06, 19:45 Przylaczam sie do prosby deczko. Btw pierwszy post odczytuje jako zartobliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
bulszyt Re: KRASKO mistrz 28.05.06, 20:11 Kiedyś podobnego czynu dokonała Katarzyna Kolenda-Zaleska na lotnisku Balice. Zapytała Jana Pawła II łapiąc go kiedy przechodził obok niej: - Jak się Ojciec Święty czuje w Krakowie? - Jak ryba w wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: KRASKO mistrz 29.05.06, 12:24 ten wywiad to było to ? - Jak Ojciec Switey czuje sie w POlsce ? - Dzkikeję, bardzo dobrze. Jestem wzruszony. O to chodziło ? Odpowiedz Link Zgłoś
lalalab Re: KRASKO mistrz 29.05.06, 12:24 nie widziałam tego - co to była za wypowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś