Dodaj do ulubionych

ZAŁAMANIE WOJTKA

IP: 195.205.148.* 25.10.01, 11:26
Wojtek od tygodnia nie może się otrząsnąć po wyjściu Ilony. W niedziele tuż po
opuszczeniu przez nią domu WB popłakał się. Widać, że zapałał uczuciem do tej
pięknej i delikatnej dziewczyny. Jego miłość do Ilony jest tak wielka, że nie
potrafi już bez niej normalnie żyć. Już nie bawi się z innymi mieszkańcami, nie
śmieje się, nawet nie rozmawia. Całe dnie spędza na wspominaniu Ilony. Jak
średniowieczny trubadur ze łzami w oczach patrzy na miejsca, w których spędzili
tych kilka wspólnych chwil. Wspomina jej piękną twarz, jej powabną sylwtkę, jej
cudowny słowiczy głos. Wspomina jej słowa zawsze pełne ciepła i miłości, a
przecież jakże mądre. Naprawdę bardzo żal mi Wojtka. A jeszcze bardziej mi żal
tego cymbała, który pisze Sołtysikowi komentarze.
Obserwuj wątek
    • Gość: iga Re: ZAŁAMANIE WOJTKA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 11:52
      Tylko niech biedak nie rozpłynie się z żalu i tęsknoty za tym cudownym
      zjawiskiem. TVN miałby poważne kłopoty.
      • Gość: Nala Re: ZAŁAMANIE WOJTKA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 12:35
        Witam Ina i Iga !!!
        Chyba nie powiecie że uwierzyłyście w wyraźną prowokację "Wrażliwego", przecież
        on się wygłupia !
        Już była mowa na ten temat. Wojtek się rozkleił, ale to nie miało nic wspólnego
        z wyjściem Ilony !!! Badźcie rozsądne, proszę !!!!!!!!
        P.S. Do Igi !
        Podoba mi się Twoje podejście do tematu pt "Irek". W jednym z wątków odpisałam
        na Twojego post'a. Tak trzymaj !
        Pozdrawiam Was !!!
        • Gość: Ina Re: ZAŁAMANIE WOJTKA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.10.01, 12:58
          Dla uspokojenia. Na końcu miał być " ;o) ".
          A Wrażliwy własnie w tym samym tonie.
          Pzdr.
    • Gość: Ina Re: ZAŁAMANIE WOJTKA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.10.01, 12:01
      Wrażliwy! Nie odzieraj mnie ze złudzeń, ja juz zaczęłam płakać razem z Wojtkiem.
      On nawet zaczął mówic o wyjściu... Jego rozpacz jest bezgranicznie wielka. jest
      gotów poświęcic dla Ilony 500 tys.
    • Gość: XXXXXXXX Re: ZAŁAMANIE WOJTKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.01, 12:31
      Gość portalu: Wrażliwy napisał(a):

> Wojtek od tygodnia nie może się otrząsnąć po wyjściu Ilony. W niedziele tuż po
      > opuszczeniu przez nią domu WB popłakał się. Widać, że zapałał uczuciem do tej
      > pięknej i delikatnej dziewczyny. Jego miłość do Ilony jest tak wielka, że nie
      > potrafi już bez niej normalnie żyć. Już nie bawi się z innymi mieszkańcami, nie
      >
      > śmieje się, nawet nie rozmawia. Całe dnie spędza na wspominaniu Ilony. Jak
      > średniowieczny trubadur ze łzami w oczach patrzy na miejsca, w których spędzili
      >
      > tych kilka wspólnych chwil. Wspomina jej piękną twarz, jej powabną sylwtkę, jej
      >
      > cudowny słowiczy głos. Wspomina jej słowa zawsze pełne ciepła i miłości, a
      > przecież jakże mądre. Naprawdę bardzo żal mi Wojtka. A jeszcze bardziej mi żal
      > tego cymbała, który pisze Sołtysikowi komentarze.

a zobaczysz jak Irek będzie tęsknił za Bogusią! :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka