Gość: Ina IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.10.01, 14:58 Nie obejrze dziś BB, więc proszę o relację, na jutro, na 8:00. :o) A sama sprawdzę czy można na rowerze spalić 30 kcal w 1 minutę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gacek Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: 134.65.209.* 25.10.01, 15:06 Pomimo ze to nie do mnie to zycze powodzenie i miłej,owocnej jazdy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 25.10.01, 15:08 Gacek, liczę, że przyłączysz się do relacji! Oczywiście, ze swojego punktu widzenia. gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: 134.65.209.* 25.10.01, 15:58 oczywiscie mozesz na mnie liczyc!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.10.01, 15:10 Hej, dziękuję. Jazda owocna jest zawsze, ale zaciekawiło mnie czy zadanie było wykonalne dla Agnieszki. Bo zadanie z kremem Nivea absolutnie nie. :o) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 25.10.01, 15:17 To prawda, z tym kremem przegięli zupełnie. gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 15:30 Jak coś ciekawego pokażą, to czemu nie. Co do spalenia tych kalorii w dwie minuty - nie możliwe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.10.01, 15:39 Miała dwie minuty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: 134.65.209.* 25.10.01, 16:14 nie ona miała tylko 1 minute! albo .... hmm ? moze i dwie? jak dwie toi zeczywisci esie nie przyłozyła ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: 134.65.209.* 25.10.01, 16:00 dokładnie, zadania z kremem nikt by nie wykonał, chyba ze Bogusia była by .....o nie nie bede okrutny. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 25.10.01, 16:05 Hehe, wtrząchanie keczupu poszło jej dobrze, a co by było gdyby wszamała również krem nivea? gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: 134.65.209.* 25.10.01, 16:12 he,he własnie juz nikt by nie mógł powiedziec ze Bogusia nic ciekawego nie wnosi do BB! gdyby całą noc rzygała hi,hi.hi Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 08:25 LOL! Wniosłaby, oj wniosła. Ale moją Żona mówi, że taki słoiczek keczupu to można bez problemu wtrząchnąć jeśli to nie jest Kotlin pikantny. gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.10.01, 15:43 Do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CocaCola Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.cm-upc.chello.se 25.10.01, 15:50 Po tym jak jej ciezko szlo podejrzewam, ze rower byl ustawiony na jazde "pod gorke"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuczek Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 16:05 Gość portalu: Ina napisał(a): > Nie obejrze dziś BB, więc proszę o relację, na jutro, na 8:00. > :o) > A sama sprawdzę czy można na rowerze spalić 30 kcal w 1 minutę. Wprawdzie nie proszony, ale też przyłączę się do tego wątku. Coś mi się wydaje, że Agnieszka za bardzo nie starała się, aby pomóc Wielkiej Siostrze B. Po co miałaby później tłumaczyć się w niedzielę czemu ją nominowała. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 08:26 Oj, nie wiem Żuczku - oni faktycznie dostali niewykonalne zadania, np. to z kremem. Chociaż na temat rowerka nie chcę się wypowiadać bo się na tym zupełnie nie znam. Ale wyglądało sugestywnie. gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ina_d Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 08:52 Żuczek, to że nie przyłożyła się, to fakt. Wypadałoby choc powiedzieć słowo "przepraszam". Odpowiedz Link Zgłoś
ina_d Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 08:04 Sprawdziłam. Ustawiony nawet na pod górkę, przy trudności 6 na 10 mozliwych spala się ok. 500 kcal/h. Co daje w duzym przybliżeniu i przy wzmozonym wysiłku ok. 10 kcal/min. Czyli tez nie było wykonalne. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 09:01 Witam wszystkich bardzo gorąco !!!! Nie zdążyłam wczoraj na NASZE FORUM bo musiałam się szybko ewakuować z pracy ! Dzisiaj nadrabiam zaległości. Gale, czytałam na którymś wątku jakieś wypociny niejakiego Sachmeda????? (imię dziwnie mi się kojarzy), chyba ma jakieś kompleksy ? Może czuje się niedowartościowany ? A wracając do wspólnych przemyśleń, co z naszą partią, albo jak niektórzy wolą, stowarzyszeniem ???? Gdzie wywieszamy flagę ? Chociaż najpierw powinniśmy ustalić inne rzeczy. Tzn. kolory "partii" (naprawdę Wam ta nazwa przeszkadza ?), hymn, nazwę i stanowiska, a co, niech każdy zna swoje miejsce ! No to jak, co proponujecie ? Pozdrawiam ! P.S. No i oczywiście listę (przepraszam!) członków !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 09:09 Nie czytałem WSZYSTKICH wypocin WSZYSTKICH zakompleksionych i niedowartościowanych uczestników Forum. Tego na "S" też. Szkoda czasu, chyba że napisał coś sensownego. Flagę proponuję wykonać z majtek. Mam takie fajne bokserki w zieloną kratkę. Chociaż... szkoda by ich było... Może macie jakieś rajstopki na flagę? Wywiesić można na suszarce do bielizny! Proponuję podział stanowisk przez rozdrapanie. Raz, dwa, trzy za siebie - zostaję CZŁONKIEM EREKTEM, Pierwszym Sekretarzem (w skrócie PieSek-iem). gale PieSek ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ina_d Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 08:50 No i było coś ciekawego czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 09:05 Łeee, nic ciekawego, naprawdę. Może Gacek opowie, ja jakoś tak bokiem oglądałem i nie wyłapałem niczego interesującego. W ogóle ta edycja bb jakaś taka miałka jest. gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 09:21 Znowu rajstopki ??? Feeee, fetyszysta jakiś ??????? Gale, nie spodziewałam się tego po tobie !!! Taki facet ??? Bokserki, hmmmmm, mogą być, czemu nie ??? Co, może powiesz że teraz ja mam odchyły ??? Jeśli chodzi o stanowiska to mogę!!! zostać Skarbnikiem ! W końcu ktoś musi trzymać kasę, a mnie w życiu nic tak nie wychodzi jak kasa!!!! Dosłownie ! To co, zamawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 09:43 Nala - mianuję Cię niniejszym CZŁONKIEM ŻEŃSKIM SKARBNIKIEM! Mi też kasa dobrze wychodzi ;)) Barrrdzo mi przykro ale najwidoczniej fetyszyzm to moje kolejne zboczenie które tutaj wychodzi na jaw ;D gale PieSek ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.10.01, 09:59 Nie widzę jakos stanowiska dla siebie... No ale zwykłe "członki" tez muszą być. Moge byc Pierwszym Czlonkiem. Bezwzglednie rajstopki gdzieś muszą być. Czy to jako flaga czy to na odznace. Czy Irek juz rozpoczął kurs angielskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 10:07 Witaj Ina ! Jeśli chodzi o dopisem do "imienia", to mnie nie pozostaje nic innrgo jak NalaSka ! Jakoś głupio to brzmi, ale cóż ??? Ina, a jak u ciebie ? Chyba InaPieCzło ??? No i jak ??? No a gdzie się podziewa reszta ??? A flagę w końcu ustaliliśmy, bo się pogubiłam ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.10.01, 10:24 Co do flagi musi sie wypowiedzieć kolektyw. Kurcze, chyba pozostanę przy skromnym "Ina". Wszak jestem tylko członkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 11:06 To jak ? Mamy już Pierwszego Sekretarza, Skarbnika (to ja, to ja !!!), Pierwszego Członka (a raczej Członkinię), a gdzie reszta ????? Nieśmiali jacyś ??? Flagę też, rajtopki+bokserki ! Miejsca (siedzące) na kanapie z Ikei ! Została jeszcze nazwa, hymn i siedziba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 11:22 Już się melduję. Wczoraj kompletnie nic się nie działo. Codo partii mogę zostać drudim członkiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 13:43 Widzę, że interes się rozwija mimo braku (chwilowego) Członka Erekta (PieSek'a). To cieszy. Na kanapie aktualnie leży kocyk, więc nie ma gdzie usiąść. W sumie możnaby na kocyku... Rajstopek nie mam, to pewne, sprawdziłem w szafie. Sprawy członkowskie proponuję przenieść poza to Forum, np. do mnie na bloga - specjalny topic wrzucę. Siedziba? Nie mam pomysłu. Jest problem bo o ile się orientuję, jesteśmy z różnych stron kraju a na wynajęcie katowickiego Spodka czy Hali Oliwii mnie nie stać. Jak tam kasa? gale PieSek ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 13:44 Widzę, że interes się rozwija mimo braku (chwilowego) Członka Erekta (PieSek'a). To cieszy. Na kanapie aktualnie leży kocyk, więc nie ma gdzie usiąść. W sumie możnaby na kocyku... Rajstopek nie mam, to pewne, sprawdziłem w szafie. Sprawy członkowskie proponuję przenieść poza to Forum, np. do mnie na bloga - specjalny topic wrzucę. Siedziba? Nie mam pomysłu. Jest problem bo o ile się orientuję, jesteśmy z różnych stron kraju a na wynajęcie katowickiego Spodka czy Hali Oliwii mnie nie stać. Jak tam kasa? gale PieSek ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 13:47 Widzę, że interes się rozwija mimo braku (chwilowego) Członka Erekta (PieSek'a). To cieszy. Na kanapie aktualnie leży kocyk, więc nie ma gdzie usiąść. W sumie możnaby na kocyku... Rajstopek nie mam, to pewne, sprawdziłem w szafie. Sprawy członkowskie proponuję przenieść poza to Forum, np. do mnie na bloga - specjalny topic wrzucę. Siedziba? Nie mam pomysłu. Jest problem bo o ile się orientuję, jesteśmy z różnych stron kraju a na wynajęcie katowickiego Spodka czy Hali Oliwii mnie nie stać. Jak tam kasa? gale PieSek ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 13:47 Widzę, że interes się rozwija mimo braku (chwilowego) Członka Erekta (PieSek'a). To cieszy. Na kanapie aktualnie leży kocyk, więc nie ma gdzie usiąść. W sumie możnaby na kocyku... Rajstopek nie mam, to pewne, sprawdziłem w szafie. Sprawy członkowskie proponuję przenieść poza to Forum, np. do mnie na bloga - specjalny topic wrzucę. Siedziba? Nie mam pomysłu. Jest problem bo o ile się orientuję, jesteśmy z różnych stron kraju a na wynajęcie katowickiego Spodka czy Hali Oliwii mnie nie stać. Jak tam kasa? gale PieSek ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 13:48 Widzę, że interes się rozwija mimo braku (chwilowego) Członka Erekta (PieSek'a). To cieszy. Na kanapie aktualnie leży kocyk, więc nie ma gdzie usiąść. W sumie możnaby na kocyku... Rajstopek nie mam, to pewne, sprawdziłem w szafie. Sprawy członkowskie proponuję przenieść poza to Forum, np. do mnie na bloga - specjalny topic wrzucę. Siedziba? Nie mam pomysłu. Jest problem bo o ile się orientuję, jesteśmy z różnych stron kraju a na wynajęcie katowickiego Spodka czy Hali Oliwii mnie nie stać. Jak tam kasa? gale PieSek ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 13:49 Widzę, że interes się rozwija mimo braku (chwilowego) Członka Erekta (PieSek'a). To cieszy. Na kanapie aktualnie leży kocyk, więc nie ma gdzie usiąść. W sumie możnaby na kocyku... Rajstopek nie mam, to pewne, sprawdziłem w szafie. Sprawy członkowskie proponuję przenieść poza to Forum, np. do mnie na bloga - specjalny topic wrzucę. Siedziba? Nie mam pomysłu. Jest problem bo o ile się orientuję, jesteśmy z różnych stron kraju a na wynajęcie katowickiego Spodka czy Hali Oliwii mnie nie stać. Jak tam kasa? gale PieSek ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 13:50 Widzę, że interes się rozwija mimo braku (chwilowego) Członka Erekta (PieSek'a). To cieszy. Na kanapie aktualnie leży kocyk, więc nie ma gdzie usiąść. W sumie możnaby na kocyku... Rajstopek nie mam, to pewne, sprawdziłem w szafie. Sprawy członkowskie proponuję przenieść poza to Forum, np. do mnie na bloga - specjalny topic wrzucę. Siedziba? Nie mam pomysłu. Jest problem bo o ile się orientuję, jesteśmy z różnych stron kraju a na wynajęcie katowickiego Spodka czy Hali Oliwii mnie nie stać. Jak tam kasa? gale PieSek ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 13:50 Widzę, że interes się rozwija mimo braku (chwilowego) Członka Erekta (PieSek'a). To cieszy. Na kanapie aktualnie leży kocyk, więc nie ma gdzie usiąść. W sumie możnaby na kocyku... Rajstopek nie mam, to pewne, sprawdziłem w szafie. Sprawy członkowskie proponuję przenieść poza to Forum, np. do mnie na bloga - specjalny topic wrzucę. Siedziba? Nie mam pomysłu. Jest problem bo o ile się orientuję, jesteśmy z różnych stron kraju a na wynajęcie katowickiego Spodka czy Hali Oliwii mnie nie stać. Jak tam kasa? gale PieSek ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.10.01, 14:15 Tylko ze to juz piatek i towarzystwo pouciekalo juz na weekend. Ale przynajmniej bedzie mozna lepiej przemysleć status. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 14:02 lepie zrezygnuj t tedo Ska, bo ktoś ci dobrotliwie jescze "u" dołoży Witam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam_ski Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: 195.94.222.* 26.10.01, 15:21 A znajdzie się miejsce dla Marudy Kanapowego? To posuńcie się troszke na tej kanapie! Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 15:28 Adam_ski, dla Ciebie - zawsze. Wiesz, że zostaniesz pedałem? Gwarantuję Ci to!!! gale PieSek ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Do Nali, Igi I Gale'a IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 11:37 Z wielkim żalem żegnam się już dzisiaj z Wami, muszę spływać !!! Pozdrawiam !!! NalaSka. Odpowiedz Link Zgłoś
tina2 Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 20:59 Wszyscy już pouciekali ztej kanapy, to może i ja tu przysiądę. Sprawdzę czy wygodna. Podumam nad hymnem. Zostało mi jeszcze pół godziny do fajrantu. Może ktoś wpadnie. Hop hop!!! Jest tam kto??? Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Do Nali, Igi I Gale'a 26.10.01, 21:02 No ja jestem, członek erekt ;)) gale PieSek ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś