Dodaj do ulubionych

Hania Stach odeszła z IDOLa

IP: 195.116.133.* 30.01.03, 12:35
muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=7757
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy Re: Hania Stach odeszła z IDOLa IP: 195.94.207.* 30.01.03, 12:47
      hmm... ciekawe. to ja poczekam na oficjalne wiadomości. podobno totoszko zrobił
      dziecko marcie smuk. i słyszałem jeszcze z równie prawie pewnego źródła, że
      wojciechowski i leszczyński to para. planują wspólnie wyjazd do holandii i
      adoptowanie dzieci.
      • devojce Re: Hania Stach odeszła z IDOLa 30.01.03, 13:24
        > i słyszałem jeszcze z równie prawie pewnego źródła, że
        > wojciechowski i leszczyński to para.

A kto to jest Wojciechowski? Jakoś nie kojarzę takiego nazwiska w Idolu
      • Gość: brando Re: Hania Stach odeszła z IDOLa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.03, 13:53
        Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> wojciechowski i leszczyński to para. planują wspólnie wyjazd do holandii i
        > adoptowanie dzieci.

O kim mowisz? Kto to jest Wojciechowski?? Twoj sasiad?
        • Gość: Normals Re: Hania Stach odeszła z IDOLa IP: 195.94.207.* 30.01.03, 14:13
          No ten wojciechowski. nie znacie? to przecież partner leszczyńskiego.

nie chodziło mi o wojewódzkiego. w ogóle. i wcale się nie pomyliłem.
          • Gość: verte Re: Hania Stach odeszła z IDOLa IP: 62.233.163.* 30.01.03, 14:44
            To pewnie brat Martyny Wojciechowskiej.
            • Gość: Joan Re: Hania Stach odeszła z IDOLa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 15:28
              Albos
              • Gość: Joan Re: Hania Stach odeszła z IDOLa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 15:32
                Sorry, przypadkiem wcisnęłam enter.
                Albo syn (nieślubny)
    • Gość: AntyIdol Re: Hania Stach odeszła z IDOLa IP: *.bedzin.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 17:01
      "Z informacji, które zebraliśmy wynika, że HANIA STACH nie zgodziła się na
      podpisanie kontraktu płytowego z jednym z koncernów wydawniczych. Być może
      warunki umowy nie były zbyt uniwersalne dla młodej artystki."

Nie chce mi się w to wierzyć, żeby koncern BMG nie zabezpieczył się i nie
      podpisał kontraktów jeszcze przed rozpoczęciem finałów "Idola"

Hania Stach, podobnie jak cała dziesiątka, na pewno podpisali jakiś cyrograf,
      na mocy którego nie mogą się wycofać z programu.

Uczestnicy wiedzieli po co idą do programu i dziecinadą jest wycofanie się w
      trakcie finałów.

• Gość: aga Re: Hania Stach odeszła z IDOLa IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 20:03
        Nie zauważyłam wątku i założyłam taki sam.
    • Gość: alen Re: Hania Stach odeszła z IDOLa IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 30.01.03, 22:13
      Gość portalu: crazy_r napisał(a):

Totoszko zrobil dziecko Marcie Smuk
      • krasnoludek1 Re: Hania Stach odeszła z IDOLa 30.01.03, 22:38
        Boże co tu się dzieje?
        • zboczek Re: Hania Stach odeszła z IDOLa 31.01.03, 10:47
          Smutek zapanowal w moim telewizorze :((( Nie wiecie gdzie sa jakies fotki
          Hanii Stach?
          (nie mowcie ze na oficjalnej stronie bo to wiem)
    • Gość: yellow Re: Hania Stach odeszła z IDOLa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 20:46
      najlepsze jest to, że na wp podali te informację szybciej niz na oficjalnej
      stronie idola. Zastanawiali sie nad wersją?
    • Gość: kubu Re: Hania Stach odeszła z IDOLa IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 00:09
      HANIU WRÓĆ!!!!
      • mmpm Re: Hania Stach odeszła z IDOLa 01.02.03, 09:41
        Komunikat na oficjalnej stronie Idola:

"Hanna Stach zrezygnowała z dalszego udziału w programie IDOL z powodu złego
        stanu zdrowia."

Taaa... Bardzo długie wyjaśnienie...
    • Gość: frozenias to mi śmierdzi IP: 80.48.246.* 01.02.03, 13:50

Jakoś wcześniej się nie skarżyła na zdrowie.... powód musi być inny !

Jak zwykle nas oszukują ...

teraz może jeszcze totoszko i hom przejdą do finału....

cyrk na kółkach
      • Gość: Ole! Re: to mi śmierdzi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 18:55
        Zupełnie jak w naszym sejmie. Lepper na Idola!!
      • Gość: aga Re: to mi śmierdzi IP: *.crowley.pl 01.02.03, 19:16
        Gość portalu: frozenias napisał(a):

>
        > Jakoś wcześniej się nie skarżyła na zdrowie.... powód musi być inny !
        >
        > Jak zwykle nas oszukują ...

Nie skarzyla ci sie?? dziwne, nam wszystkim opowiadala o klopotach z pamiecia,
        bolu krzyza i strzykaniu w kolanie...
        • Gość: MC Re: to mi śmierdzi IP: gil:* / 192.168.0.* 02.02.03, 14:48
          Bardzo zastanawie mnie, że H. Stach odeszła akurat po tym koncercie, na którym
          wypadła nie za bardzo i o mało nie wyleciała. Cóż okazało się, że Hania nie
          jest takim pewniakiem. Wiadomo -lepiej odejść z Idola na własne życzenie, niż
          wypaść jak każdy. Hania, która ma niezłe rozeznanie w branży (choćby dlatego,
          że jej narzeczonym jest Pilichowski - znany basista) pewnie wie co robi. A że
          to nie jest faur wobec ludzi, którzy na nią głosowali, wydawali swoje pieniądze
          - a cóż to obchodzi przyszłą gwiazdeczkę? W sumie - żenadka.
    • Gość: AJA Re: Hania Stach odeszła z IDOLa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 16:59
      Podobno jej miejsce ma zajac Marta Smuk, bo Aga Szewczyk sie nie zgodzila na
      powrot do programu. Juz widze, jak po tym wszystkim ludzie beda chcieli dalej
      glosowac, skoro tak naprawde nic od nich nie zalezy...
      • Gość: P-77 Re: Hania Stach odeszła z IDOLa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 18:42
        Gość portalu: AJA napisał(a):

> Podobno jej miejsce ma zajac Marta Smuk, bo Aga Szewczyk sie nie zgodzila na
        > powrot do programu. Juz widze, jak po tym wszystkim ludzie beda chcieli dalej
        > glosowac, skoro tak naprawde nic od nich nie zalezy...
        Z tego wynika tylko tyle, że A. Szewczyk ma klasę, natomiast H. Stach i M. Smuk
        nie, choć każda z innych powodów. Dziś pewnie ostatnia z nich odpadnie po raz
        drugi, ale producenci wyjdą z twarzą.
        • paw8 Re: Hania Stach odeszła z IDOLa 02.02.03, 20:12
          Narzeczonym Hani jest Wojtek Pilichowski więc chyba to on ją namówił do tego a
          ona zamiast z BMG ma związać się z inna wytwórnią.
    • Gość: Zygfryd von Gumka Re: Hania Stach odeszła z IDOLa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.03, 02:27

Ooo, jaka szkoda...
      • Gość: maxi Re: Hania Stach odeszła z IDOLa IP: *.rtk.net.pl 01.06.03, 19:07
        Gość portalu: Zygfryd von Gumka napisał(a):

Ooo, jaka szkoda...

a ty nie nazywasz się czasem "von ciulka" Zygfrydzie?
        • Gość: Zygfryd von Gumka Re: Hania Stach odeszła z IDOLa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.03, 22:33
          Gość portalu: maxi napisał(a):

> Gość portalu: Zygfryd von Gumka napisał(a):
          >
          > Ooo, jaka szkoda...
          >
          > a ty nie nazywasz się czasem "von ciulka" Zygfrydzie?

Sam jestes CIULKA, maxi.
          • Gość: maxi Re: Hania Stach odeszła z IDOLa IP: *.rtk.net.pl 01.06.03, 22:45
            synek, synek... że też ci się chce
            nie masz co robić? taką masz pustkę w łepetynie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka