Dodaj do ulubionych

Doda wygrała Opole (Premiery)

02.07.06, 22:44
Niestety.
Obserwuj wątek
    • aga_ta85 Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 02.07.06, 22:58
      Ale z Was dzieci. Bardzo dobrze ze Doda zdobywa nagrody, na przekór Wam! I
      niech wiecej ich zdobywa, podłi zazdrosnicy!
      • shatmach Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 02.07.06, 23:01
        Wyluzuj troszeczkę. Tak się składa, ze mam słuch i swój gust i uważam, ze
        piosenka "Szansa" była słabiutka. Nic specjalnego. Tak wiec nie ma czego
        zozdrościć skoro piosenka do d...
        • aga_ta85 Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 02.07.06, 23:06
          Troszeczke se moge wyluzowac.Choc wyluzowana jestem.Tak sie składa, ze ja
          rowniez MAM SŁUCH i wg mnie piosenka nie była zła. Uprzedziliscie sie do tej
          dziewczyny i na kazdym kroku ja krytykujecie bez wzgledu na to jak dobrze
          zaspiewała.
          "Tak wiec nie ma czego zozdrościć skoro piosenka do d..."
          Zazdroscicie jej wszystkiego i ciagle krytykujecie. Ludzie popatrzcie na
          siebie!
          • shatmach Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 02.07.06, 23:11
            Taaak zazdrościmy jej jak cholera burdelowego wyglądu i dmuchanych cycków. I
            nie wmawiaj mi, ze czegoś jej zazdroszcze bo to komplenta bzdura. Doda to
            idolka dla 15-latkow, a ja mam troche wiecej. Uważam, ze były dużo lepsze
            piosenki podczas opolskich Premier (i chyba wiekszosc wie, ze miałem innego
            faworyta). Skończ wiec z głupawymi atakami bo kierujesz je nie do tej osoby, co
            trzeba. Moze jakaś zakompleksiona nastolatka jej czegos zazdrosci, ale ja nie
            mam czego.
            • aga_ta85 Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 02.07.06, 23:18
              "Taaak zazdrościmy jej jak cholera burdelowego wyglądu i dmuchanych cycków"
              moze Ty powinnas wyluzowac.Obrazasz osobe, ktorej nie znasz. Ona moze byc
              zupełnie inna prywatnie niz publicznie. Ludzie uwielbiaja kategoryzowac innych,
              wyzywac, wysmiewac. Moze papatrz na siebie. Zmien siebie.

" I nie wmawiaj mi, ze czegoś jej zazdroszcze bo to komplenta bzdura."
              nic nie wmawiam, pisze to co zauwazyłam.

"Uważam, ze były dużo lepsze piosenki podczas opolskich Premier (i chyba
              wiekszosc wie, ze miałem innego faworyta)"
              spoko, masz prawo do tego.

"Skończ wiec z głupawymi atakami bo kierujesz je nie do tej osoby, co
              trzeba."
              WYLUZUJ! Głupawy to widocznie TY jestes i przestan sie rzucac.

"Doda to idolka dla 15-latkow, a ja mam troche wiecej"
              Pierwsze słysze...

"Moze jakaś zakompleksiona nastolatka jej czegos zazdrosci, ale ja nie mam
              czego."
              moze masz moze nie.
              • shatmach Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 02.07.06, 23:29
                aga_ta85 napisała:

> "Taaak zazdrościmy jej jak cholera burdelowego wyglądu i dmuchanych cycków"
                > moze Ty powinnas wyluzowac.Obrazasz osobe, ktorej nie znasz. Ona moze byc
                > zupełnie inna prywatnie niz publicznie. Ludzie uwielbiaja kategoryzowac
                innych,

Obrażam? Przecież to szczera prawda. Załoze sie, ze nie jedna osoba to
                potwierdzi.

> " I nie wmawiaj mi, ze czegoś jej zazdroszcze bo to komplenta bzdura."
                > nic nie wmawiam, pisze to co zauwazyłam.

W takim razie czytaj ze zrozumieniem.

> "Uważam, ze były dużo lepsze piosenki podczas opolskich Premier (i chyba
                > wiekszosc wie, ze miałem innego faworyta)"
                > spoko, masz prawo do tego.

Wow. Dziekuje łaskawie.

> "Skończ wiec z głupawymi atakami bo kierujesz je nie do tej osoby, co
                > trzeba."
                > WYLUZUJ! Głupawy to widocznie TY jestes i przestan sie rzucac.

Luz jest tobie potrzebny. Atakujesz ludzi bo mają inne zdanie od twojego. Do
                tego wmawiasz im jakies bzdury, ze zazdroszą osobie która jest dnia nich kimś
                raczej do wyśmiania. Faktycznie do pozazdroszczenia

> "Doda to idolka dla 15-latkow, a ja mam troche wiecej"
                > Pierwsze słysze...

A ja nie.

> "Moze jakaś zakompleksiona nastolatka jej czegos zazdrosci, ale ja nie mam
                > czego."
                > moze masz moze nie.

No i kolejny przykład wmawiania.
                • aga_ta85 Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 02.07.06, 23:40
                  "Obrażam? Przecież to szczera prawda. Załoze sie, ze nie jedna osoba to
                  potwierdzi"
                  Tylko to zauwazyłes?

" W takim razie czytaj ze zrozumieniem."
                  wzajemnie

"Wow. Dziekuje łaskawie."
                  prosze bardzo.

"Luz jest tobie potrzebny."
                  Nie, nie mnie.

"Atakujesz ludzi bo mają inne zdanie od twojego"
                  Atakujesz osobe, ktorej nie znasz i ktora nie moze sie bronic.

"Do tego wmawiasz im jakies bzdury, ze zazdroszą osobie która jest dnia nich
                  kimś raczej do wyśmiania."
                  Wmawiam? Chyba nie wiesz co oznacza to pojecie. I potwierdza sie to iz nie
                  czytasz ze zrozumieniem.

"A ja nie."
                  Bo Ty tylko chcesz słyszec to co jest przeciwko niej. Nie słyszysz nawet jesli
                  ktos sie o Niej dobrze wypowiada. Uprzedziłes ei i tyle.

"No i kolejny przykład wmawiania"
                  No i kolejna niewiedza.

• shatmach Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 02.07.06, 23:48
                    aga_ta85 napisała:

> "Obrażam? Przecież to szczera prawda. Załoze sie, ze nie jedna osoba to
                    > potwierdzi"
                    > Tylko to zauwazyłes?

Głównie.

> " W takim razie czytaj ze zrozumieniem."
                    > wzajemnie

...

> "Wow. Dziekuje łaskawie."
                    > prosze bardzo.

...

> "Luz jest tobie potrzebny."
                    > Nie, nie mnie.

A jednak

> "Atakujesz ludzi bo mają inne zdanie od twojego"
                    > Atakujesz osobe, ktorej nie znasz i ktora nie moze sie bronic.

To sobie zobacz kto zaczął

> "Do tego wmawiasz im jakies bzdury, ze zazdroszą osobie która jest dnia nich
                    > kimś raczej do wyśmiania."
                    > Wmawiam? Chyba nie wiesz co oznacza to pojecie. I potwierdza sie to iz nie
                    > czytasz ze zrozumieniem.

Tak, wmawiasz. Mam wątpliwości co do tego czy Ty wiesz cóż to oznacza.

> "A ja nie."
                    > Bo Ty tylko chcesz słyszec to co jest przeciwko niej. Nie słyszysz nawet
                    jesli
                    > ktos sie o Niej dobrze wypowiada. Uprzedziłes ei i tyle.

I znowu wiesz lepiej niz ja. Heh

> "No i kolejny przykład wmawiania"
                    > No i kolejna niewiedza.

Juz chyba o tym napisałem troche wyzej
                    • aga_ta85 Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 02.07.06, 23:59
                      "Głównie."
                      no comment

"Luz jest tobie potrzebny.
                      > > Nie, nie mnie.
                      A jednak"

a jednak nie mnie, wiem:)

"To sobie zobacz kto zaczął"
                      oh, zachowajmy sie jak 4 letnie dzieci- on zaczał , nie TY, ona, nie itp

" Tak, wmawiasz. Mam wątpliwości co do tego czy Ty wiesz cóż to oznacza. "
                      Gdzie wmawiam? Mam watpliwosci co do czego?

"I znowu wiesz lepiej niz ja. Heh"
                      A jest inaczej?

"Juz chyba o tym napisałem troche wyzej "
                      niby, ale bez konkretów.

• shatmach Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 03.07.06, 00:05
                        Mysle, ze czas zakonczyc dyskusje bo chyba nie dojdziemy do porozumienia. Ja
                        oczywiście moge odpowiadac na to, co Ty piszesz, a Ty potem zacytujesz i
                        odpowiesz tyle, ze taka licytacja nie doprowadzi nas do niczego.
              • harriet24 Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 02.07.06, 23:31
                aga_ta85 napisała:

> Ona moze byc
                > zupełnie inna prywatnie niz publicznie. .
                >

Masz rację, Doda może być inna prywatnie, ale, na Boga, dlaczego sprzedaje się
                w takim obciachowym stylu??? Po co występuje w programach typu BAR? Po co
                umieszcza na płycie jakieś filmiki erotyczne z Radziem? Po co nagrywa
                teledyski, w których całuje się z kobietą? Przyczyna jest jedna i Doda razem z
                zespołem dobrze to wiedzą: sprzedaje się to, co jest głośne, niepoprawne,
                wulgarne i ekstrawaganckie. Niestety, muzyką pochwalić się nie mogą, nawet
                Doda, która ma całkiem niezły głos, ostatnio wszędzie śpiewa tylko z playbacku.
                Zespół Virgin to kapela drugiej kategorii, niewiele im brakuje do "rocko-polo".
                Ta cała otoczka, którą wokół siebie wytworzyli ma TYLKO I WYŁĄCZNIE nakręcić im
                kasiory. A takie naiwne kobiety jak Ty, Ago, dają się na to nabrać... Szkoda!
                • shatmach Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 02.07.06, 23:41
                  harriet24, a niech sobie jej słucha. Tak się składa, że ja zakładając ten temat
                  nie miałem na mysli tego, ze Doda jest jakaś gorsza i wygrała tylko to, ze
                  wygrała kiepska piosenka. Taką dyskusje rozpoczeła własnie agata. Ja głosowałem
                  na "Cygańskie serce".
                  • aga_ta85 Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 02.07.06, 23:47
                    No tak, zawsze sie szuka winnego.
                    "niech sobie jej słucha"
                    a gdzie ja napisałam, ze jej słucham? Po prostu nie znosze takiej nagonki na
                    nia. To jej sprawa jak sie ubiera, jak spiewa.
                    • shatmach Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 02.07.06, 23:54
                      aga_ta85 napisała:

> No tak, zawsze sie szuka winnego.

A winny zawsze sie wypiera. Odsylam wiec do twojej pierwszej wypowiedzi. Na
                      treść posta "niestety" (w sumie poza tym, ze sie nie ciesze z wygranej Dody
                      niczego on nie przedstawia, nic nie sugeruje) zareagowałas atakiem na
                      zazdrośników (oczywiście odebrałem to jako wypowiedz do mnie bo w koncu
                      odpisalas na mojego posta), a takich chyba próżno szukać tutaj.
                      • aga_ta85 Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 02.07.06, 23:59
                        "A winny zawsze sie wypiera"
                        wmawiasz mi.
                        • shatmach Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 03.07.06, 00:06
                          Zupelnie tak jak ty mnie.
                          • aga_ta85 Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 03.07.06, 00:08
                            To była ironia w stosunku do tego co Ty piszesz, o tym moim niby wmawianiu
                            tobie czegos.
                • aga_ta85 Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 02.07.06, 23:45
                  "Masz rację, Doda może być inna prywatnie, ale, na Boga, dlaczego sprzedaje się
                  w takim obciachowym stylu??? Po co występuje w programach typu BAR? Po co
                  umieszcza na płycie jakieś filmiki erotyczne z Radziem? Po co nagrywa
                  teledyski, w których całuje się z kobietą? Przyczyna jest jedna i Doda razem z
                  zespołem dobrze to wiedzą: sprzedaje się to, co jest głośne, niepoprawne,
                  wulgarne i ekstrawaganckie. Niestety, muzyką pochwalić się nie mogą, nawet
                  Doda, która ma całkiem niezły głos, ostatnio wszędzie śpiewa tylko z playbacku.
                  Zespół Virgin to kapela drugiej kategorii, niewiele im brakuje do "rocko-polo".
                  Ta cała otoczka, którą wokół siebie wytworzyli ma TYLKO I WYŁĄCZNIE nakręcić im
                  kasiory."
                  Oczywiscie, ale ma prawo do tego, ona w taki sposob zarabia na zycie. Popatrzmy
                  np. na Gorniak, tez robi wiele szumu wokól siebie, i jeszcze wiele innych
                  aktorek, piosenkarek.

"A takie naiwne kobiety jak Ty, Ago, dają się na to nabrać... "
                  Wybacz ale w tym momencie mnie obrazasz. Nie jestem naiwna. BTW czy stawanie w
                  obronie Dody to oznaka naiwnosci? Wybacz ale sie z tym nie zgodze.

"Szkoda! "
                  Mi szkoda, ze ludzie tak kategoryzuja ludzi, krytykuja, wysmiewaja sie. A
                  przeciez nikt tego nie lubi, wiec dlaczego sami to robimy??
    • babunowa Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 03.07.06, 00:13
      a ja już normalnie nie pamiętam jakie tam inne były hity;)oprócz Edzi
      (pamiętam,że nieźle wyglądała)...powinni od razu wyniki ogłaszać.
      • shatmach Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 03.07.06, 00:15
        Szansa by sobie przypomnieć Edzię

www.youtube.com/watch?v=dl61OhK-SGo

:)
        • aga_ta85 Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 03.07.06, 00:17
          Głos ma to fakt.
          Nie rozumiem jednak jej zachowania, tego jak postepuje, ale coz moze nigdy nie
          zrozumie;)
          • shatmach Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 03.07.06, 00:19
            Tego nikt nie zrozumie.
            • simply_z Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 03.07.06, 00:39
              Doda jest jaka jest ,wiele lat temu w podobny i chyba nawet bardziej wulgarny
              sposób lansowala się Madonna ,ktora miała gorszy glos i intelektualistki tez
              raczej nie udawała,a teraz? zewsząd sie słyszy ,że to królowa popu ,klasyka
              itd.mysle ,że Doda kreuje się w znacznej mierze na głuptasa,nie wiem czy tędy
              droga ale miałam kiedys okzaje rozmawiać z pewna osoba ,która chodziła z nią do
              liceum ,prawda jest taka,że Dody i jej zespołu nigdzie nie chciano
              grać ,dopiero kiczowaty styl ,Bar ,skandaliki otworzyły jej w pewnym sensie
              droge na scenę.Co do Górniakowej ,zniecheciły mnie do niej te jej gwiazdorskie
              fochy,oskarżenia o zmasowany atak mediów,opowiadanie w wywiaach o szczegołach
              związków z kolejnymi narzeczonymi ,jakies idiotyzmy o podsluchach itd.Prawde
              mówiąc nie pamietam wiekszości piosenek z Opola;kojarze Dodę,piosenke
              Rynkowskiego ,Edyty Flinty i to by było na tyle...
              • wrocek71 Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 03.07.06, 08:32
                Uwielbiam te teksty, że biedną Dodę krytykujemy, bo jej zazdrościmy:)
                Taaak, bo ja bardzo bym chciał miec takie dwa sztuczne z przodu:))
                Ale do rzeczy, wczoraj znowu widzałem Dodę (w TVN, koncert na molu) i znowu
                pełen playback. Koleć z Brainsdtorm mogł w tych samych warunkach zaśpiewać na
                żywo, a tej jak zawsze nie chce się wysilić. Według mnie to oznaka lekceważenia
                publicznosci, dla której nie chce się jej wysilić zaśpiewać live, chociaż cały
                czas gada, jak to publicznośc jest dla niej ważna.
                Powinni ją tam wygwizdać:)
                • simply_z Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 03.07.06, 20:13
                  Brainstorm-mój tata tylko powiedział wyłącz to wycie!!!!;)
                  • wrocek71 Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 03.07.06, 20:30
                    No trochę i wycie, zgadzam się z tata:)
                    Ale kto wie, jakie byłoby wycie, jakby Doda wreszcie na żywo zaśpiewala:)
    • aga_ta85 Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 03.07.06, 12:55
      To jest jej sprawa czy ma 2 sztuczne czy nie! Czemu nikt Steczkowskiej nie
      krytykuje za te 2 sztuczne?
      • lalalab Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 03.07.06, 13:21
        a Kowalska to co? też sobie conieco dolepiła...jest tego znacznie
        więcej....tylko nie każdy wlepia biust w sam środek ekranu
        • aga_ta85 Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 03.07.06, 13:39
          Bo jakas tam Kowalska nie jest piosenkarka. Jesli Doda ma taki styl to jest
          sprawa.
          • wrocek71 Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 03.07.06, 13:51
            No styl ma taki, a my jej tego stylu obłędnie zazdrościmy:)

ps. Kowalska to nie jest piosenkarka??? A kto?
            • aga_ta85 Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 03.07.06, 13:54
              Nie błaznuj.
              • wrocek71 Re: Doda wygrała Opole (Premiery) 03.07.06, 13:58
                Lol.
                Coż za reprymenda:)))
    • dzidzia669 Shatmach - rację masz 03.07.06, 14:24
      Święta prawda piosenka dody kiepska. Osoba która pokazuje cycki itd musi byc
      przygotowana na nagonkę sama się o to prosi więc ma:)
      Ale jak widać są jeszcze rzesze nastolatków z komorkami na karte którzy to
      podnieceni jej dekoltem wysylają smsy a nich ma :)
      Głos dziewczyna ma ale niema talentu do piosenek ..a szkoda.. Bo jak
      widzielismy juz w Opolu jak chce to potrafi sie ładnie, stylowo ubrać.
      Ciekawe kim byłaby za dawnych czasów kiedy to operacje powiekszenia piersi
      nikomu się nawet nie śniły:)
      • shatmach Wyniki głosowania 05.07.06, 00:58
        Oto pierwsza piątka zwycięzców opolskich Premier:

1. VIRGIN – „Szansa”
        2. EDYTA GÓRNIAK – „Cygańskie serce”
        3. BUDKA SUFLERA – „Zgubiłem się”
        4. MAANAM – „W sercu mojego serca”
        5. KRZYSZTOF KILJAŃSKI – „Otulmy się miłością”
        • pomme Re: Wyniki głosowania 05.07.06, 13:14
          a ja uważam że nawet jeżeli doda potrafi spiewać ( a podobno potrafi) to nijak
          nie klasyfikuje mi sie to do rocka to po pierwsze po drugie ja bym sie
          wstydziła wyspiewywac tak obciachowe teksty, chwaląc sie jednoczesnie taaaaakim
          intelektem. La noblesse oblige n'est-ce pas? Umówmy sie teksty są po prostu
          płytkie.
          A co do zazdrości hm zazdrościć to ja moge Jopkowej Soyce Janerce i całej masie
          innych bo dla mnie to co oni robią to jest właśnie Muzyka.
          A doda niech se śpiewa, w sumie po wiśniewskim to mnie nawet jej sukces nie
          dziwi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka