Gość: ciekawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 09:33 co z nim czy ktoś wie co robi ... pozdrawizm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Irek Grzegorczyk IP: *.acn.waw.pl 05.02.03, 20:25 Gość portalu: ciekawa napisał(a): > co z nim czy ktoś wie co robi ... > pozdrawizm codziennie z rana kartofelki odcedza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aprilek Re: Irek Grzegorczyk IP: *.bci.net.pl 10.04.03, 18:21 Gość portalu: ciekawa napisał(a): > co z nim czy ktoś wie co robi ... > pozdrawizm No cóż, wychodzi cała prawda o karierze bohaterów durnych reality show...wszyscy mają w dupie to co robi Irek Grzegorczyk... i ja też mam to w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: Irek Grzegorczyk IP: *.acn.waw.pl 10.04.03, 20:13 A ja nie mam. Zapewne Iras dostał za milczenie i straty moralno-zdrowotne (psychiatryk) pewna sumke i stara sie zaczac zyc w miare normalnie. Były dawno temu głosy ze zacznie prowadzic jakis program ekologiczny dla dzieci. Mysle ze najlepsza decyzja dla Irasa to: zostawić Go we wzglednym spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_b Re: Irek Grzegorczyk IP: *.metronet.pl 12.04.03, 10:32 Podobno zmarł na łupież (za gala.onet.pl) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Irek Grzegorczyk IP: *.telia.com 23.04.03, 10:49 Ponoc byl jednym z tych ostatnich pasazerow Columbii - zablysl na chwile i zgasl. Odpowiedz Link Zgłoś