Gość: Agent X IP: *.torun.dialup.inetia.pl 05.02.03, 21:32 1. "Pokolenia" 2. "Dzień za dniem" 3. "Muppet Show" 4. "Więźniarki" ... (czekam na dopisywanie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moboj Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: 62.233.250.* 05.02.03, 21:48 1) DOM - wiem, że niedawno powtarzali na tvp3, teraz leci na polonii - mogę oglądać w kółko 2) DZIEŃ ZA DNIEM - poruszany tu już wątek; do powtórzenia koniecznie 3) POKOLENIA - a myslałam, że już nikt o tym serialu nie pamieta; ja też już zapomniałam o co tam chodzilo, ale chętnie sobie przypomnę 4) DARMA I GREG - też lubię 5) SZALEJĘ ZA TOBĄ - też lubię 6) BILL COSBY SHOW - uwielbiam więcej na razie mi nie przychodzi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.oepd.com.pl 15.02.03, 21:13 Adam i Ewa... Moim zdaniem ten serial należy powtórzyć przede wszystkim dlatego, że niedawno zginął aktor grający Adama, czyli Waldek Goszcz. Na jego cześć i żeby go powspominać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 21:19 Gość portalu: Gość napisał(a): > Adam i Ewa... Moim zdaniem ten serial należy powtórzyć przede wszystkim > dlatego, że niedawno zginął aktor grający Adama, czyli Waldek Goszcz. Na jego > cześć i żeby go powspominać... Ostatnie pół roku lecial na Polsacie 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 21:23 "Jak zdobywano dziki zachód" "Dziennik Adriana Mole'a" "Allo Allo" "Giniarz i prokurator" A z polskich "Blisko, coraz bliżej", "Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: 62.233.250.* 05.02.03, 21:48 1) DOM - wiem, że niedawno powtarzali na tvp3, teraz leci na polonii - mogę oglądać w kółko 2) DZIEŃ ZA DNIEM - poruszany tu już wątek; do powtórzenia koniecznie 3) POKOLENIA - a myslałam, że już nikt o tym serialu nie pamieta; ja też już zapomniałam o co tam chodzilo, ale chętnie sobie przypomnę 4) DARMA I GREG - też lubię 5) SZALEJĘ ZA TOBĄ - też lubię 6) BILL COSBY SHOW - uwielbiam więcej na razie mi nie przychodzi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: 195.205.219.* 05.02.03, 23:02 1. Hotel Zacisze 2. Hotel Zacisze 3. Hotel Zacisze 4. Hotel Zacisze 5. 17 mgnień wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 14:21 Proszę, błagam o serial "Co ludzie powiedzą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norman Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.acn.pl / 10.65.3.* 23.02.03, 20:10 Hotel Zacisze wyszedł właśnie na VCD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruch Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: 4.2.* / *.mov.pl 05.02.03, 23:12 1. Monthy Python 2. Smokofilomidanek (tytuł pewno był inny, tak nazywał się główny bohater, ale to było na początku lat 70 i zwyczajnie nie pamiętam). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grad Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.necik.pl 06.02.03, 13:47 Gość portalu: staruch napisał(a): > 2. Smokofilomidanek (tytuł pewno był inny, tak nazywał się główny bohater, ale > to było na początku lat 70 i zwyczajnie nie pamiętam). > Pozdrawiam Serial zwał sie "Gość ze SMOKOLANDII". :-))) Jak to było dawno!! Dwóch głupkowatych policjantów tam było: Baryła i Tyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eszte Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.02.03, 00:36 1. Skrzydla (Wings). 2. Kroniki Seinfelda (Seinfeld). K R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: best Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.02.03, 00:41 Monthy Python Alternatywy 4 DYNASTIA ADAM I EWA Gallux Show 17 mgnień wiosny Nu, pagadi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskar Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: 195.94.210.* 06.02.03, 09:00 Miasteczko Twin Peaks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: "Arsene Lupin", "Rewolwer i melonik",... IP: 213.77.14.* 06.02.03, 10:25 "Brygady Tygrysa", ... k... były seriale europejskie a nie "chipsy" amerykańskie i latynoskie gó..o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: proxy / 217.8.186.* 06.02.03, 10:40 Hotel Polanów i jego goście z K. Jedrusik Popielec Ryszarda Bera był tylko raz w telewizji i cała masa zapomnianych przez telewizję POLSKICH seriali. Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! 06.02.03, 10:43 Przystanek Alaska !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżony Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.zeork.com.pl 06.02.03, 10:50 Bezwzględnie i bezzwłocznie "PRZYSTANEK ALASKA"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! 06.02.03, 10:53 i ja tez Przystanek Alaska i moze jeszcze Dzien za dniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.acn.waw.pl 06.02.03, 11:10 - Przystanek Alaska - Miasteczko Twin Peaks - z nowszych: Sex & the city (z nieznanych mi bliżej powodów dwójka przerwała emisję i w to miejsce wepchnęła kolejny nudnawy serial kryminalny) - a w ramach odkurzania staroci z lamusa: Święty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basto Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 11:31 1.Monthy Python 2.Przystanek Alaska 3.Święty 4.Miasteczko Twin Peaks 5.Murphy Brown Choć oglądałem Pokolenia, myślę, że jest to już za stare i byłoby trochę śmieszne (stroje, fryury). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heban Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 14:34 Przystanek Alaska - numer 1, potem długo, długo nic ... Miasteczko Twin Peaks - numer 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 06.02.03, 11:34 "Pod jednym dachem" - posenka z serialu zawsze nastrajała mnie optymistycznie.i koniecznie serial animowany dla dzieci o Baraba-Papie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mindo Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! 06.02.03, 12:14 Nie wiem dlaczego wszystkie telewizje w swoim czasie (tzn. w roku 1999) nie emitowały serialu "Kosmos 1999". Warto było by go znowu zobaczyć. A oprócz tego Bonanza i Allo, Allo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 06.02.03, 12:51 mindo napisał: > Nie wiem dlaczego wszystkie telewizje w swoim czasie (tzn. w roku 1999) nie > emitowały serialu "Kosmos 1999". Warto było by go znowu zobaczyć. > > A oprócz tego Bonanza i Allo, Allo "Kosmos 1999" był super!!!!!!leciał w latach 70-ych i pamietam,że data 1999 wydawała mi sie niewyobrazalnie odlegla.bardzo podobała mi sie ta kobietka,chyba Maja,która potrafiła przybierac postacie różnych zwierzat...ech,to były piekne dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 06.02.03, 16:56 Cudowne lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.iig.pl / 192.168.22.* 11.02.03, 15:11 "Kosmos 1999"? Zrywalibyśmy boki z ...efektów specjalnych.Nie dałoby się tego oglądać...;-). To,co śmieszyło nas, straszyło lub fascynowało w starych serialach(w większości z nich)-dziś byłoby nie do przełknięcia w całości.Nie ma to jak fefnasty odcinek "Mody na sukces"-nie powtarzają tego bo ...nie mogą pewnie znaleźć taśmy z pierwszym. Są jednak seriale ponadczasowe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.iig.pl / 192.168.22.* 11.02.03, 18:58 Gość portalu: a to ja napisał(a): > "Kosmos 1999"? > Zrywalibyśmy boki z ...efektów specjalnych.Nie dałoby się tego oglądać...;-). > To,co śmieszyło nas, straszyło lub fascynowało w starych serialach(w większości > > z nich)-dziś byłoby nie do przełknięcia w całości.Nie ma to jak fefnasty > odcinek "Mody na sukces"-nie powtarzają tego bo ...nie mogą pewnie znaleźć > taśmy z pierwszym. > Są jednak seriale ponadczasowe. > Pozdrawiam Co za upadek-cytuję sama siebie...Ale tamta wypowiedź wskoczyła mi między posty z okolic 6.02. pozdrawiam po raz drugi a to ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent 007 Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: 195.117.110.* 06.02.03, 17:51 "Curro Himenes" "Sandokan" a z nowszych to: "Hotel Zacisze", "Przystanek Alaska" i oczywiscie (bo uwielbiam), "Alternatywy 4" i "Kariera Nikodema Dyzmy", no i ewentualnie "Daleko od szosy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent 007 Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: 195.117.110.* 06.02.03, 17:57 Zapomnialem o starej NRD-owskiej produkcji "Telefon 110". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.drw.zabki.net.pl / 192.168.41.* 06.02.03, 18:46 Skrzydła!!! To przerażające, że do tej pory tylko jedna osoba o nich wspomniała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ull Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.4.* 06.02.03, 20:33 mój faworyt to "saga rodu forsyte'ów" Odpowiedz Link Zgłoś
mock Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! 06.02.03, 21:22 Arabella i Rumburak!. A pamiętacie taki czeski serial, w którym przyjeżdżali goście z przyszłości, by znaleźć młodziana, który swoją metodą przesuwania kontynentów miał zbawić świat? Ktoś pamięta tytuł???? Szaleję za Tobą - o tak.... Helen Hunt rules! Może w ogóle stworzyć kanał np na kablówce ze starymi serialami? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! 06.02.03, 21:29 mam wrazenie, ze chodzi Ci o serial pt "Goscie", pamietam jak przez mgle, ale wiem, ze mi sie podobal. mogliby powtorzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkw Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.32.* 06.02.03, 22:09 martucha_ napisała: > mam wrazenie, ze chodzi Ci o serial pt "Goscie", pamietam jak przez mgle, ale w > iem, ze mi sie podobal. mogliby > powtorzyc. Rzeczywiscie, bylo cos takiego i tez pamietam tylko tyle, ze mi sie podobalo. Mieli taka walizke, ktora powodowala znikanie wszyskiego, co sie do niej wlozylo. Przypominam sobie jeszcze nazwe "amorele" - chyba cos do jedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ker mit Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.gdynia.pl / 192.168.3.* 07.02.03, 09:00 Gość portalu: mkw napisał(a): Goście jeźdili Ładą Niva i mięli miotacze promieni w postaci polskich latarek wielokolorowych! > martucha_ napisała: > > > mam wrazenie, ze chodzi Ci o serial pt "Goscie", pamietam jak przez mgle, > ale > w > > iem, ze mi sie podobal. mogliby > > powtorzyc. > > Rzeczywiscie, bylo cos takiego i tez pamietam tylko tyle, ze mi sie podobalo. > Mieli taka walizke, ktora powodowala znikanie wszyskiego, co sie do niej > wlozylo. Przypominam sobie jeszcze nazwe "amorele" - chyba cos do jedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
dmf Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! 06.02.03, 21:30 Szczury nabrzeża - australijski serial o policji wodnej no i jeszcze - jak już ktoś tu wspomniał - Barba Papę - bajkę pamiętam jak przez mgłę, i bardzo chciałabym sobie go przypomnieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.03, 09:50 "Pogoda dla bogaczy"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pako Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.zeork.com.pl 07.02.03, 11:12 "Przystanek Alaska" Odpowiedz Link Zgłoś
kalor_god Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! 07.02.03, 15:02 Twin Peaks Latający Czestmir Nikogo nie ma w domu Goście Sąsiedzi (lalkowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańkut Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: 204.48.22.* 07.02.03, 15:29 oshin, oshin, oshin, oshin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.jagiellonia.krakow.pl 07.02.03, 15:49 Przystanek Alaska, Allo Allo, Przyjaciele - dawac mi tu zaraz. I na dodatek - Kon ktory mówi oraz Bonanza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Pamietacie Arabele, albo Osmiornice IP: *.registrar.ualberta.ca 07.02.03, 17:59 ...tak, tak, Osmiornica - wloski kryminal, ktory lecial w czwartki. a tak, nawiasem mowiac, to to czy sie w tym forum rowniez podbna dyzkusja pt. "Pamietacie Arabele?" - Odpowiedz Link Zgłoś
flynn Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! 07.02.03, 19:42 przystanek alaska - koniecznie!!!! saga rodu forsythe'ów przyjaciele allo, allo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.pronet.lublin.pl 07.02.03, 21:55 == Przyjaciele - nowe serie!! i nie o 23.57 tylko o normalnej i co ważne stałej porze! == Świat wg Bundy'ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dsk Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.zeork.com.pl 11.02.03, 07:34 Wiadomo "PRZYSTANEK ALASKA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.pl.bauer.com / 172.28.190.* 11.02.03, 13:59 Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!proszęęęęę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartownik PRZYSTANEK ALASKA IP: *.gov.pl 11.02.03, 15:41 PRZYSTANEK ALASKA!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
givenchy Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! 11.02.03, 15:45 Niewolnica Isaura :-)) Żartowałam. 1. DOM 2. KOBIETA ZA LADĄ 3. CZTERDZIESTOLATEK Odpowiedz Link Zgłoś
brutuska Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! 11.02.03, 16:04 Miasteczko twin peaks Buffy the vampire slayer Opowiesci z Narni Gwiezdne Wrota Fantagiro i dalszy ciag archiwum X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mraw Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: 62.233.163.* 11.02.03, 16:13 SKRZYDŁA (Wings) - po stokroć SKRZYDŁA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 I tak nie powtórzą :-) 11.02.03, 16:52 1. Przystanek Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. Skrzydła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3. Świat według Bandych!!!!!!!!!!!!!!!!! 4. Miasteczko Twin Peaks!!!!!!!!!!!!! 5. Sąsiedzi - bajka !!!!!!!!!!! 6. W kamiennym kregu (bez wykrzykników) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.ols.vectranet.pl 11.02.03, 17:06 MORDERSTWO- pamiętacie ten serial był nadawany w czwartki pare lat temu jest,był i będzie on dla mnie serialem nr.1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja Re: gafa... IP: *.iig.pl / 192.168.22.* 11.02.03, 19:05 Chciałam coś powiedzieć i...wpisałam się nie tam gdzie trzeba.Ładnie...cytuję sama siebie: (wklejone) Gość portalu: a to ja napisał(a): > "Kosmos 1999"? > Zrywalibyśmy boki z ...efektów specjalnych.Nie dałoby się tego oglądać...;-). > To,co śmieszyło nas, straszyło lub fascynowało w starych serialach(w większości > > z nich)-dziś byłoby nie do przełknięcia w całości.Nie ma to jak fefnasty > odcinek "Mody na sukces"-nie powtarzają tego bo ...nie mogą pewnie znaleźć > taśmy z pierwszym. > Są jednak seriale ponadczasowe. > Pozdrawiam Co za upadek-cytuję sama siebie...Ale tamta wypowiedź wskoczyła mi między posty z okolic 6.02. pozdrawiam po raz drugi a to ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: 62.233.250.* 12.02.03, 16:53 Gość portalu: + napisał(a): > MORDERSTWO- pamiętacie ten serial > był nadawany w czwartki pare lat temu > jest,był i będzie on dla mnie serialem nr.1 o tak, to zdecydowanie najlepszy serial kryminalny jaki kiedykolwiek widziałam. Żądam powtórki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.cip.biologie.uni-osnabrueck.de 14.02.03, 17:01 Gość portalu: + napisał(a): > MORDERSTWO- pamiętacie ten serial > był nadawany w czwartki pare lat temu > jest,był i będzie on dla mnie serialem nr.1 tak to bylo swietny serial do konca nnie wiedzialam kto zabil czekalam na kazdy czwartek apoza tym moze te pozytywna pelna chate? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: 62.233.165.* 11.02.03, 19:55 1. Święty (Roger Moore) 2. The Persuaders!(Roger Moore i Tony Curtis) 3. Randal i duch Hopkirka Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Twin Peaks!!!! 11.02.03, 20:16 Na czeskiej telewizji serial ten powtarzany jest już drugi raz w ciągu ostatnich 3 lat!!! A poza tym może faktycznie Pokolenia i Dynastia. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Seriale, które należy pokazać raz jeszcze!!! IP: *.acn.waw.pl 11.02.03, 21:04 Gość portalu: Agent X napisał(a): > 1. "Pokolenia" > 2. "Dzień za dniem" > 3. "Muppet Show" > 4. "Więźniarki" > > ... > (czekam na dopisywanie) 07 zgłoś się (wresja szwedzka) Czterej Pancerni i Pies ( wersja mongolska) 17 mgnień wiosny (wersja iracka) Telefon 110 (wersja czeska) Szpital na peryferiach (wresja etiopska) Odpowiedz Link Zgłoś