ghemar 16.07.06, 20:14 Piasek bardzo przyjemnie :) Dzis znowu bedziemy mieli okazje zobaczyc Mandaryne i ciekaw jestem czy dzis tez sie plebekiem posluzy? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mantha Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 16.07.06, 20:18 Panna Cichopek ma sliczna sukienke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kinlej Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 16.07.06, 20:27 Perfect dał znakomity występ.. Wzruszenie ścisnęło mi gardło gdy grali "życie chodź piękne tak kruche jest"... Odpowiedz Link Zgłoś
ghemar Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 16.07.06, 20:33 Wokalistka BlueCafe bardzo, bardzo ladnie :) Jak na moj sluch to bezblednie, i ladny ma akcent, zadko spotykany wsrod polskich wokalistow. Odpowiedz Link Zgłoś
agnima Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 16.07.06, 20:39 szkoda tylko, że z playback'u Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 16.07.06, 20:43 cudnie śpiewa, słucha się jej ze spokojem, że zaraz będzie jakaś wpadka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 16.07.06, 20:35 Blue Cafe bardzo wzruszający Odpowiedz Link Zgłoś
ghemar Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 16.07.06, 20:38 Powiedzcie mi, ze ona nie leci z playbacku... Odpowiedz Link Zgłoś
8dusia4 Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 16.07.06, 20:40 też myśle że playbeck :/ za czysto;) Odpowiedz Link Zgłoś
ghemar Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 16.07.06, 20:46 Pierwsza piosenka byla na zywo (chyba) a co do drugiej to mam watpliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 16.07.06, 20:44 Dlaczego Kuba Badach ciągle jeszcze "gra drugie skrzypce"? Dlaczego nie robi należnej sobie kariery? Dla mnie to ciągle nieodgadnione... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 16.07.06, 21:05 mandaryna z playbacku bo slychac echo heh.. szkoda.. ale i tak slychac cieniutki glosik href="s7.bitefight.pl/c.php?uid=56688" target="_blank">s7.bitefight.pl/c.php?uid=56688</a> Pozdrawiam Agatke :) Odpowiedz Link Zgłoś
ghemar Mandaryna 16.07.06, 21:04 Niech ta pani juz skonczy. Przynajmniej moglaby nas rozerwac, wyjac na zywo a nie jakis playback :) A ten numer 0 400 to chyba jakas zbiorka na operacje mozgu Mandaryny czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Mandaryna 16.07.06, 21:06 o boze nawet tekstu niepamieta , widzieliscie jak ustami co innego i playbeck inny? Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Mandaryna 16.07.06, 21:21 Podli jestescie. Zostawcie Mandaryne w spokoju.Krytykujecie na kazdym kroku! Wstydzcie sie Polacy! Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: Mandaryna 16.07.06, 21:36 dobrze piszesz,Polacy wstydzą sie...za mandaryne 'artystkę' i jest jeszcze na tyle bezczelna by tak o sobie mówic Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Mandaryna 16.07.06, 21:38 Zle mnie zrozumiałas: wstyd przynosicie Wy, ludzie krytykujacy kazdy krok tejze piosenkarki. Ja ja cenie za odwage.Jesli lubi to co robi, to chyba ma prawo do tego, aby wystepowac. A Wisniewski? On ma głos? Odpowiedz Link Zgłoś
aska_ejzja Re: Mandaryna 17.07.06, 13:37 Ja tam za Mandaryne sie nie wstydze, wszyscy wiedza ze nie umie spiewac, ale pomuc chciala i wystapila. Jesli jest ktos za kogo sie wstydze jako polka to Michał W. (Ich3) Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 16.07.06, 21:13 tak, nawet nie potrafiła się nauczyć tekstu. Organizatorzy powinni jej byli powiedzieć, że playback nie wchodzi w grę i musi śpiewać na żywo, bo to już kpina jest. Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 16.07.06, 21:17 a z tego co widzę Cichopek sprawnie prowadzi koncert Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 16.07.06, 21:39 A czego Cichopek sprawnie nie robi?! Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 16.07.06, 22:18 ja się nie znam, bo jej nazwisko poznałam za sprawą babci, która śledziła Tanczyć z gwiazdami. wiem, że Cichopek gra w m jak miłość, ale ja nie oglądam. o jej innych ewentualnych osiągnięciach nic mi nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 16.07.06, 21:21 Kawalek Kowalskiej podoba mi sie bardziej na zywo niz z plyty, milo posluchac jak ktos potrafi spiewac. Odpowiedz Link Zgłoś
ghemar Maanam 16.07.06, 22:13 Ta pani takze powinna juz dawno temu skonczyc, playback nieustannie ja wyrecza, moglaby takze, spiewajac juz w ten sposob, podnosic mikrofon zaraz przed tym jak ma cos 'spiewac' a nie sie spoznia.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re:Anita i Kasia 16.07.06, 22:34 Szczerze mówiąc miałam ciarki kiedy zabrzmiała Piosenka księzycowa w wykonaniu Anity ... miałam poczucie że cofnęłam się w czasie. Swoją drogą to szczególnie piękny gest ze strony Anity, po tym jak przez lata nie utrzymywała kontaktów z Jansonem ze względu na to jak się rozstali i na sprawy finansowe. Chylę czoła. To sę nazywa klasa. A Kasia ... no niczego sobie, choc nie ukrywam ze juz takich emocji we mnie nie wzbudza. Ale nie mogę niczego zarzucić jej interpretacjom. Ogólnie naprawdę wzruszający koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
ghemar Re:Anita i Kasia 16.07.06, 22:37 Tak, Anita przeniosla nas w tamte czasy... wzruszajace, poruszajace gdzies gleboko w srodku. Balem sie troche, ze nie uda jej sie tego dobrze zaspiewac, a tu prosze, mila niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re:Anita i Kasia 16.07.06, 22:42 ja uważam, że obie pokazały klasę zarówno w wymiarze czysto ludzkim, jak i muzycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
mary9 Re:Anita i Kasia 16.07.06, 22:51 Anita pięknie zaśpiewała, słuchałam ze ścisniętym gardłem. Ładnie też zaśpiewała Kasia,tę drugą piosenkę, niestety nie pamiętam tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re:Anita i Kasia 17.07.06, 13:58 mary9 napisała: > Anita pięknie zaśpiewała, słuchałam ze ścisniętym gardłem. Ładnie też > zaśpiewała Kasia,tę drugą piosenkę, niestety nie pamiętam tytułu. Anita jak zawsze pięknie zaśpiewała, ale jedna rzecz mnie zastanawia. Dlaczego zaśpiewała tylko jedną piosenkę? K. Stankiewicz zaśpiewała aż trzy, każdy inny wokalista spoza zespołu zaśpiewał po dwie. Przecież to Anita L. ma prymat tej Pierwszej Wokalistki, dzięki której zespół trafił na najwyższe miejsca list przebojów. Ponadto była mocno z zespołem związana. Spodziewałem się zatem po niej większego udziału i wkładu w koncert. Nawiasem mówiąc, po raz pierwszy po kilku latach zobaczyłem ją na scenie samą, bez przyrośniętego do niej Johna P. Czyżby John tylko na jeden kawałek bez niego jej pozwolił? Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re:Anita i Kasia 17.07.06, 19:04 nikka00 napisała: > Szczerze mówiąc miałam ciarki kiedy zabrzmiała Piosenka księzycowa w wykonaniu > Anity ... miałam poczucie że cofnęłam się w czasie. Swoją drogą to szczególnie > piękny gest ze strony Anity, po tym jak przez lata nie utrzymywała kontaktów z > Jansonem ze względu na to jak się rozstali i na sprawy finansowe. Chylę czoła. > To sę nazywa klasa. > A Kasia ... no niczego sobie, choc nie ukrywam ze juz takich emocji we mnie nie > > wzbudza. Ale nie mogę niczego zarzucić jej interpretacjom. > Ogólnie naprawdę wzruszający koncert. Przy Anicie się pobeczałam niesamowite.... szkoda, że tak krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
witaminnnka Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 17.07.06, 09:42 a ja osmiele sie przyznac, ze ten koncert byl najciekawszy, wzruszajacy...lepszy niz ten pierwszego dnia... zarowno prowadzacy jak i wystepujacy byli ok. Kasia Cichopek za co sie nie wezmie to jest piekne...bardzo ja lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
mizzi1 Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 17.07.06, 09:58 Dla mnie prowadzenie było żenujące, a jak wyskoczyli ze znakami zodiaku, to po prostu przełączyłam, bo się zaczęłam czerwienić ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_ejzja Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 17.07.06, 13:42 moze z tymi znakami przesadzili, ale reszta byla normalna. J jeszcze czekalam na jakas wypowiedz Roberta albo Moniki np. telefoniczna lub cos w tym stylu. A jak przemawial perkusista zespolu to vlzy w oczkach sie pojawily. A tak ogolnie to jaki jest stan Moniki i Roberta, bedza chodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
vendeta Re: Koncert na rzecz VariusManx - TopTrendy Festi 18.07.06, 12:48 no właśnie... jaki jest ich stan? jeżeli są to osoby publiczne i wymagają od publiki wsparcia finansowego, to wypadałoby dać tejże publiczności jakieś informacje na temat stanu zdrowia itd. Wszak to nasza pożywka... :-) Że o słowach "prosimy" czy "dziękujemy" nie wspomnę.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 plagiat dody 19.07.06, 21:07 www.celebritypicturesarchive.com/pictures/c/christina-aguilera/christina-aguilera-019.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: Anita 20.07.06, 10:24 Wielka klasa, jak zawsze. Poza tym mam bardzo miłe wspomnienia związane własnie z tą płytą. Czy mozna gdzieś ją kupić - nie rozglądałam się. Odpowiedz Link Zgłoś