kalinazkalinowa 22.07.06, 18:48 Uwielbiam uwielbiam i jeszcze raz uwielbiam. Facet ma świetne pomysły, podchodzi do swojego zajęcia z pasją. Świetny program jeśli jeszcze nie oglądaliście - zobaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: Miejski Ogrodnik TVN Style 23.07.06, 12:50 Zgadzam się,z beznadziejnego ogrodu, a raczej kawałka ziemi, który mógłby nim być, wyczarowuje super ogród. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Miejski Ogrodnik TVN Style 23.07.06, 13:00 pytanie tylko jak to dlugo bedzie się trzymać ,zwlaszcza żwirowe ścieżki w zimie . Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Miejski Ogrodnik TVN Style 23.07.06, 20:32 przecież on na ogół dopasowuje roślinność i wystrój ogrodu do otoczenia, do oklicy, a to się sprawdza o każdej porze roku, ja bym się żwirkiem najmniej przejmowała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Miejski Ogrodnik TVN Style 23.07.06, 21:03 jak masz igły modrzewia w jesieni powbijane w żwirek to na wiosne juz tak ładnie nie jest;)),mnie zawsze bawi taki program "Maja wogodzie" ,pani np.robi dekoracje ,czyli wciska wielką hortensję w przyciasna doniczke ,a do tego dodaje dwie kepki fiołków -i jest dekoracja;) Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: Miejski Ogrodnik TVN Style 24.07.06, 09:01 ja lubię ten program oglądać ze względu na prowadzącego :) same aranżację ogrodów czasami niezbyt mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś