dzoaann 01.11.06, 22:33 Dla wszystkich zmarłych... zwłaszcza ode mnie dla mojego Taty, na którego grobie być dziś nie mogłam... Jeśli macie bliskich, których grobów nie odwiedziliście to zapalcie dla nich wirtualną świeczkę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gusia210 Re: (*)(*)(*) 01.11.06, 23:02 (*)(*)(*) ja też nie mogłam być dziś na grobie swojego taty Odpowiedz Link
edelka Re: (*)(*)(*) 01.11.06, 23:33 ja nie byłam na żadnym grobie Nie mamy samochodu,a taka okropna pogoda, że dziecka (9 miesięcy) nie chcieliśmy taragać autobusami. No i groby są poza moim miejscem zamieszkania Odpowiedz Link
keneth82 Re: (*)(*)(*) 02.11.06, 10:10 A ja u nikogo nie byłem bo handlowałem pod cmentarzem ale dzisiaj bede na cmentarzu wiec zapale świeczke ale dla pozostałych zaplam (*) Odpowiedz Link
mama_micha keneth82 02.11.06, 11:04 oj znam ból, sama byłam od 6 rano do 17, byłam baaaardzo ciepło ubrana a i tak koło 15 zaczęłam marznąć, od kiedy pracuję w Z.U.P. nie lubię 1-go listopada. Musze pracować w ekstremalnych warunkach i nie mam kiedy odwiedzić grobów bliskich. Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: (*)(*)(*) 02.11.06, 20:58 Też niestety nie byłam na grobach swoich bliskich . Ania znowu zachorowała, od kilku dni przychodzi opiekunka, a wczoraj siedziała ze mną. Odpowiedz Link