Gość: NiRvAnKa! IP: *.ozimek.net.pl 09.02.03, 15:10 Czy nie uważacie, że jest najlepszy spośród wszystkich singli uczestników IDOLA? Czekam na komentarze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sulesia Re: Singiel Eweliny Flinty IP: w3cache.u.INTELINK.pl:* 11.02.03, 16:32 zgadzam sie jest najlepszy, ze wszystkich singli pozostałych uczestników. na pewno jej płyta też badzie najlepsza, nawet od Tomka Makowieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Singiel Eweliny Flinty IP: *.pkesa.com 12.04.03, 21:20 Ewelina ma super głos i to ona powinna wygrać 2 edycję "Idola", a nie Alicja. Jej singiel jest fantastyczny, a Makowieckiego BEZNADZIEJNY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajdol Re: Singiel Eweliny Flinty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 21:50 Ewelina na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Singiel Eweliny Flinty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.03, 16:53 Gość portalu: Andzia napisał(a): > Ewelina ma super głos i to ona powinna wygrać 2 edycję "Idola"... I pewnie by wygrała... gdyby tylko startowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Singiel Eweliny Flinty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.03, 18:34 Wszystkie dotychczasowe single finalistów I edycji są słabe więc w kraju ślepców jednooki jest królem. Ale zdaje się, że idolką Eweiliny nie jest Janis Joplin (do której jest porónywana) ale Tina Turner. I chyba raczej należy jej życzyć drogi muzycznej tej drugiej (broń Boże życiowej) niż tej pierwszej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: Singiel Eweliny Flinty IP: *.acn.pl / 10.66.1.* 20.04.03, 19:03 swietny? zartujesz sobie chyba. wielka hipiska przeprosila sie z komercja i nagrala banalny, nudny kawalek o niczym. po co trzymac sie swojego stylu, wazna jest kasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Singiel Eweliny Flinty IP: *.pkesa.com 26.04.03, 17:17 jest najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouchi Re: Singiel Eweliny Flinty IP: 195.136.95.* 07.05.03, 12:43 Gość portalu: NiRvAnKa! napisał(a): > Czy nie uważacie, że jest najlepszy spośród wszystkich singli uczestników > IDOLA? Czekam na komentarze tak, aż się niedobrze robi Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra01 Re: Singiel Eweliny Flinty 07.05.03, 21:42 Jej pisenka jest najlepsza i już!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: Singiel Eweliny Flinty IP: *.iig.pl / 192.168.22.* 02.06.03, 18:02 kasandra01 napisała: Fantastyczny kawałek. I ten przejmujący tekst: " żałuję ,że Ci dałam ..." > Jej pisenka jest najlepsza i już!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Singiel Eweliny Flinty IP: *.kopernik.gliwice.pl 10.05.03, 20:39 ja nie byłam przekonana do Eweliny wcześniej ale teraz uważaj ze jest to jedyna osoba która zostanie na wiele lat na plskiej scenie bo jak sie jej słuchaj to aż ciarki przechodzą. Myślę że warto było puszczać idola dla niej samej. Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: Singiel Eweliny Flinty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 14:47 Kawałek jest niezły, ale dla mnie lepszy jest makowiecki i jego "miasto kobiet", tu pokazał na co go stać, ogólnie mówiąc ta dwójka pokazała jak śpiewać i przy okazji się sprzedawać(makowiecki opole)a nie wydra i spółka na czele z dzieckiem idol. Odpowiedz Link Zgłoś
apolonia17 Re: Singiel Eweliny Flinty 05.08.03, 09:20 Ogolnie cala plyta Flinty jest zajebista! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgh Re: Singiel Eweliny Flinty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.03, 15:31 jest beznadziejny, lepszy jdynie od plyty ali janosz Odpowiedz Link Zgłoś