Dodaj do ulubionych

Alicja chce zostac dziennikarka TV- czy ma szansę?

IP: 195.205.69.* 23.05.01, 11:29
Mysle, ze pomimo ze studiuje dziennikarstwo - nie nadaje sie na prowadzenie czegokolwiek-i owszem ma
prezencje, kamera ja "lubi" ale brakuje jej charyzmy, na dodatek ma klopoty z j. polskim a to podstawa.Czy
będzie miec jakas propozycje? -watpie.
Obserwuj wątek
    • samuel Re: Alicja chce zostac dziennikarka TV- czy ma szansę? 23.05.01, 11:37
      tak - najbardziej dobija mnie jej "ja żem"
      • Gość: fafla Re: Alicja chce zostac dziennikarka TV- czy ma szansę? IP: *.pl-net.pl 23.05.01, 12:11
        Jasne, że ma szansę na karierę dziennikarską - w CARTOON NETWORK.
        • Gość: Nina Re: Alicja chce zostac dziennikarka TV- czy ma szansę? IP: 57.66.33.* 23.05.01, 12:22
          no pewnie, że ma szansę, w sumie poprze ją całe mocarstwo Statowe
    • Gość: Macias Re: Alicja chce zostac dziennikarka TV- czy ma szansę? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 12:35
      microphone checka swingin sword lecture
      closin' down the sector, supreme neck protector
      better warn kid Mr. meth's a bolling pot
      about tonblow his lid from the pressure, too hot for t.V
      for cheesy, too many ant to hard and easy
      it's all N' gether, going all out together
      it don't take much to please me

Nadaje sie!...
    • Gość: ona Re: Alicja chce zostac dziennikarka TV- czy ma szansę? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.05.01, 12:58
      jasne, ze ma szanse. sa takie programy, gdzie wystarczy sie pokazywac, nie
      trzeba nic mowic: rozowa landrynka, itp. ew. zawsze moze rozpoczac polska
      edycje "rozbieranych wiadomosci" w internecie, tam wystarczy tylko czytac
      (czytac chyba umie poprawnie???). no, i trzeba sie rozebrac, ale to chyba
      nikogo by nie bolalo?...
      • Gość: Tweed Re: Alicja chce zostac dziennikarka TV- czy ma szansę? IP: *.grey.com.pl 23.05.01, 13:03
        Moze prowadzic nastepna edycje BB, razem z Picia (jak ich naucza dykcji).
      • Gość: Zenek Re: Alicja chce zostac dziennikarka TV- czy ma szansę? IP: 204.95.211.* 23.05.01, 13:36
        Ona popieram Cię. Do Różowej Landrynki się nadaje, albo czegoś podobnego.
        Z.
      • Gość: fafla Re: Alicja chce zostac dziennikarka TV- czy ma szansę? IP: *.pl-net.pl 23.05.01, 14:02
        Gość portalu: ona napisał(a):

> jasne, ze ma szanse. sa takie programy, gdzie wystarczy sie pokazywac, nie
        > trzeba nic mowic: rozowa landrynka, itp.

Powiem więcej. Sa programy w których bedąc dziennikarzem nie trzeba nic mówić i
        WCALE nie trzeba się pokazywać . I do takich właśnie Alicja nadaje sie w sam raz!

• Gość: nina Re: Alicja chce zostac dziennikarka TV- czy ma szansę? IP: 57.66.33.* 23.05.01, 14:32
          do różowej landrynki trzeba być trochę zmysłowym i na luzie kokieteryjnie wywijać teksty, a panna
          która kij połknęła srednio się do tego nadaje
          • Gość: BigMan Re: Alicja chce IP: *.centrala.pbk.pl 23.05.01, 15:31
            dobrymi checiami, to .... sami wiecie
            i zgadam sie z Nina - do rozowej tez sie nie nadaje.
            najlepiej do filmu niemego, czarno-bialego i w charakterze zombie;-)))
    • Gość: lola Re: Alicja chce zostac dziennikarka TV- czy ma szansę? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.01, 22:49
      Picia też chciał i ostatnio widzieliscie, co z tego wyszło. A przecież Picia ma
      ma od Alicji wyższy iloraz inteligencji o jakieś 3-3,5 punkta
    • Gość: czopisia Re: Alicja chce zostac dziennikarka TV- czy ma szansę? IP: *.unregistered.formus.pl 24.05.01, 08:36
      Dziennikarka????????????? Czy Bóg Was opuścił???????
      Dla mnie jest osoba wyjętą z zupełnie innej bajki.
      A gwoździem do trumny jest jej ostatnio ulubione powiedzenie: "żeście mnie nominowali".
      Pożal się Boże......
      • Gość: ona Re: Alicja chce zostac dziennikarka TV- czy ma szansę? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.05.01, 11:56
        mnie tez bog opuscie, i nie tylko!

CHCE ZOSTAC KROLEWNA SNIEZKA!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka