Dodaj do ulubionych

Dlaczego Teatr tv tylko dwa razy w miesiącu ?

21.08.06, 02:25
W archiwach TVP można znaleźć wiele (może setki) spektakli godnych
powtórzenia. Dlaczego TVP1 nie chce ich pokazywać w poniedziałki ? Czy
kierownictwo TVP1 słyszało o misji mediów publicznych ?
Jeżeli TVP1 nie chce wypełniać misji,to ten program powinno się
sprywatyzować,sprzedać.
Obserwuj wątek
    • lylika Re: Dlaczego Teatr tv tylko dwa razy w miesiącu ? 21.08.06, 08:09
      Jak to dlaczego? Przecież to jest ropień na zdrowym ciele telewizji biesiad, sitcomów, filmów z najniższej półki i gadających głów. Dziwię się, że wogóle znalazło się miejsce dla Teatru Telewizji o normalnej porze. Przecież mogli go przesunąć na 5.00 rano lub 23.55 - raz na kwartał. Niedopatrzenie jakieś!
      • barbasia1 Re: Godzina Teatru TV!!! 21.08.06, 13:03
        Teatr Telewizji koniecznie powinien być przesunięty na godzinę 21.00 lub 21.30
        (oczywiście nie później!!!!!).
        Planowana godzina emisji 20.15 nie jest dobra, bo w tym czasie na dwójce leci
        Polaków ukochany serial M jak miłość - który zaraz wykosi Teatr TV jak niegdyś
        rozmowy Moniki Olejnik!
        A potem panowie prezesi będą mówić, że nikt nie chce oglądać Teatru!!!!!!!!!!!!
        i trzeba się go pozbyć!!!!!!!!!!!!!!!
        Skoro Pr 1 i Pr2 to ta sama TV, a nie konkurencja, to moze warto ułożyć ramówkę
        z głową!!!
        • esquire Re: Godzina Teatru TV!!! 21.08.06, 13:20
          barbasia1 chyba nie sądzisz, że ktoś oglądający M jak... ogląda teatr tv. Kto teatr ogląda to nie przeskodzi mu jakiś serialik na innym kanale.
          • barbasia1 Re: Godzina Teatru TV!!! 21.08.06, 13:36
            esquire napisał:

> barbasia1 chyba nie sądzisz, że ktoś oglądający M jak... ogląda teatr tv. Kto
            t
            > eatr ogląda to nie przeskodzi mu jakiś serialik na innym kanale.

esquire nie bądź taki krytyczny! jestem przekonana, ze wśród wielbicieli Mjak m
            na pewno znalałoby się sporo lubiących Teatr TV!!!
            A poza tym myślę też o tych domach, w których liczba telewizorów nie jest
            wprost proporcjonalna do ilości członków rodziny.

na jednego //
    • lylika Dlaczego??? 21.08.06, 20:30
      Dlaczego? Popatrzcie na rozwój wątków na tym forum: "Mandaryna", "Operacje plastyczne gwiazd", "Miss brzydactwo". To są tematy, które interesują szeroką publiczność. Tym wątkiem są zainteresowane 4 osoby. Czy jeszcze jakieś pytania?
      • jedzoslaw Re: Dlaczego??? 21.08.06, 22:10
        lylika napisała:

> Dlaczego? Popatrzcie na rozwój wątków na tym forum: "Mandaryna", "Operacje
        plas
        > tyczne gwiazd", "Miss brzydactwo". To są tematy, które interesują szeroką
        publi
        > czność. Tym wątkiem są zainteresowane 4 osoby. Czy jeszcze jakieś pytania?
        >

Faktycznie, komentarz zbędny.
        • joanna.syrenka Re: Dlaczego??? 26.08.06, 17:17
          No nie no - nie cztery, chyba trochę więcej.
          Zdaje się, że sporo spektakli puszcza też TVP Kultura - tylko wielka szkoda że
          ja np. tego kanału nie odbieram!!!!! Dlaczego??
    • anula_a Re: Dlaczego Teatr tv tylko dwa razy w miesiącu ? 22.08.06, 09:40
      ja to nawet nie pamiętam kiedy ostanio tv nadawała jakiś teatr? na początku wakacji kojarzę, że w soboty ok 13.oo...
      a przecież jest tyle "letnich" sztuk, o wiele bardziej zabawnych niz durnowate amerykańskie filmy, pomijam programy reality, gdyż tych w ogóle nie oglądam, przez co często nie mam o czym rozmawiać w towarzystwie i wychodze na mruka
    • sto100 Re: Dlaczego Teatr tv tylko dwa razy w miesiącu ? 22.08.06, 22:06
      dawniej nawet nie pomyślałabym, że będę wyglądała chociaż RAZ w miesiącu.
      A teraz dwa, hulaj duszo teatromana. Najważniejsze, że jest w ramówce.
      A potem będziemy patrzeć jeszcze na repertuar, bo pole do popisu może się zawężyć.
      Ciekawe. I tak życie, albo TVP, dostarcza nam nieustannych rozrywek umysłu.
      Myślisz więc jesteś. Dobre.
    • nocna-zmiana Re: Dlaczego Teatr tv tylko dwa razy w miesiącu ? 23.08.06, 09:33
      Zastanawiam się też, gdzie się podziały przepiękne spektakle z Teatru Młodego
      Widza. Niechby chociaż raz w miesiącu zastąpiły brzydkie, głupie i hałaśliwe
      kreskówki. Przecież nie mogły wyparować.
      • kinka_1 Teatr Młodego Widza... 23.08.06, 10:49
        mmm... nieodłącznie kojarzy mi się z feriami zimowymi, kiedy codziennie po
        południu można było obejrzeć inną sztukę... uwielbiałam też angielskie
        adaptacje sztuk Szekspira z polskim dubbingiem, byłam wtedy dzieckiem, ale
        oglądałam je jak urzeczona - tymi kostiumami, dekoracjami... :-)
      • barbasia1 Re: Dlaczego Teatr tv tylko dwa razy w miesiącu ? 23.08.06, 17:01
        nocna-zmiana napisała:

> Zastanawiam się też, gdzie się podziały przepiękne spektakle z Teatru Młodego
        > Widza. Niechby chociaż raz w miesiącu zastąpiły brzydkie, głupie i hałaśliwe
        > kreskówki. Przecież nie mogły wyparować.

Popieram!!!!!!!!!!!
        Piękne były, to prawda!!! Warto byłoby je powtórzyć!

• epiphanija Re: Dlaczego Teatr tv tylko dwa razy w miesiącu ? 23.08.06, 09:42
      podoba mi sie ten wątek choćby dlatego ze postuluje[cie] powtórki
      bo oczywiście wszyscy rozumiemy ze na nowe teatry tvzji abonent pieniędzy dość
      nie dał. wszystko przez to że nie płacimy abo. a te biesiady takie drogie.
      za to archiwa tanie. i nie rozumiem, dlaczego w dobie netu i smsów nie
      przeprowadzić szybciutko i sprawniutko sądy. rzucic listę 'staroci' i
      sprowokować wiernych ex-oglądaczy TTV.
      ja bym z największa przyjemnością powtórzyła sobie takie perełki jak "Kolacja na
      cztery ręce" [ze ś.p. Wilhelmim] czy "Hamlet we wsi Głucha Dolna". i wiele wiele
      innych...
    • yem wiadomo dlaczego 23.08.06, 10:15
      idzie kampania wyborcza i wildstein najlepszy czas antenowy rezerwuje dla swoich
      kumpli pisiorków .wczoraj marcinkiewicza wsadzili nawet do wiadomości sportowych
      , niedługo wyskoczy nam z szafy.
      do teatru tv go nie wsadzi ,więc teatru tv nie ma
      chyba że każe nakręcić jakiś propagandową odmianę teatru np. z kaczyńskim jako
      napoleonem lub giertychem jako dzwonnikiem z notre dame.
      • craqoof Re: wiadomo dlaczego 23.08.06, 10:43
        Własnie dzis rano, słuchając niestety mocno zcerekwickowanej i sistarsowanej
        Trójki (dobrze, ze żyjemy w czasach kiedy jednym kliknięciem można przełączać
        programy radiowe - ostatnio uciekam na radio PIN) usłyszałem jak Wildstein
        biadoli, że nie płacimy abonamentu. No tak, nie płacę (przeprowadziłem sie i
        jeszcze nie uregulowałem tej sprawy) ale za co mam płacić. Teatr rzadko albo
        wcale, Pegaz najpierw się rozgadał do przesady, potem wyemigrował na antypody
        czasu, by wreszcie zniknąć za jego horyzontem. Filmy inne niż amerykańskie
        (misja kulturotwórcza TVP, korzenie europejskie Polski ....ble,ble,ble) też
        poza zasięgiem czasowym. Reklam tyle, że do porzygania jeden krok! Wracając do
        amerykańskich filmów, spójrzcie w program TVP, to jest masakra, najgorsze
        gnioty made in USA, powtórki tychże, super seriale „Zaginieni’ kolejna mutacja
        Archiwum X – żałosne. Jak mały byłem to był taki film Komisarz Maigret (nie
        znam francuskiego), był Bergerac, był nawet Komisarz Sowa. Już naprawdę
        wolałbym tamte filmy niż ameryakańskie. Czy nie ma innych kinematografii, a
        może czeski lub węgierski kryminał? Dlaczego nie? Pamiętacie świetny cykl 100
        filmów na stulecie kina? Można było oglądać rewelacyjne filmy o przyzwoitej
        porze? Można było! No ale to była chyba połowa lat 90tych, zdebielnie
        społeczeństwa nie było jeszcze tak zaawansowane, a Gazeta Wyborcza w czwartek
        wychodziła z Magazynem i nie miała ambicji być dla wszystkich czyli dla nikogo.
        (To tak przy okazji...)
    • xxiii.viii.mcmlxxix Możemy pomarzyć! Jakie propozycje? 23.08.06, 10:22
      ja bym chętnie obejrzał "O coś więcej niż przetrwanie" G. Królikiewicza z
      Ryszardem Filipskim w roli Grota-Roweckiego. spektakl ten znam tylko
      "korespondencyjnie" z opisów i recenzji, a chciałbym jeszcze przed śmiercią
      zobaczyć go na własne oczy.

i "Pasażerkę" z Zofią Mrozowską.

TVP kultura nadaje spektakle teatralne raz w tygodniu we wtorki. bez komentarza.
      ale raz trafiłem na "ja, feuerbach" z T. Łomnickim. poezja.
      • kinka_1 A "Zapomniany diabeł"? 23.08.06, 10:52
        I jeszcze "Igraszki z diabłem" - tego samego dramaturga...
    • cmokwyznanie Re: Dlaczego Teatr tv tylko dwa razy w miesiącu ? 23.08.06, 11:55
      ja też uwielbiałam te poniedziałki. To było coś. Był balet, teatr, czy
      pantonima.Teraz tego nie ma. A mogliby nadawać o 23.
      • anula_a Re: Dlaczego Teatr tv tylko dwa razy w miesiącu ? 24.08.06, 21:08
        cmokwyznanie napisała:

> ja też uwielbiałam te poniedziałki. To było coś. Był balet, teatr, czy
        > pantonima.Teraz tego nie ma. A mogliby nadawać o 23.

o nie ! o żadnej 23.oo, skoro serial dla mas M&M, leśna góra albo piłka nożna lecą w normalnych porach to chyba żadna łaska, żeby inni też mieli coś dla siebie jeden raz w tygodniu !
    • raveness1 Re: Dlaczego Teatr tv tylko dwa razy w miesiącu ? 23.08.06, 12:19
      Ale teraz jest czas serial, wrzeszczacych politykow i glupkowatych quizow.
      Koniec z teatrami. Spoleczenstwo oglupione. Misja zakonczona.
      Viva soap operas!
    • monster1972 bo bydło woli "w jak wymioty" od sztuki... 23.08.06, 13:48
      i tylko dlatego...

• kinka_1 Re: Dlaczego Teatr tv tylko dwa razy w miesiącu ? 23.08.06, 14:04
      powaliło mnie zainteresowanie tym tematem! ;-P
      • jedzoslaw Re: Dlaczego Teatr tv tylko dwa razy w miesiącu ? 23.08.06, 14:23
        Oczywiście, argument TVP jest taki, że oni nie mają miejsca w ramówce na Teatr
        TV. A mimo to na tanią hybrydę "Tarzana" z "Archiwum X", znaną jako "Zagubieni"
        miejsce się znalazło, a konkretnie na trzy odcinki po kolei. Łącznie to jest
        2,5 godziny ramówki. Pewnie miłośnicy serialu za chwilę mnie obrzucą błotem,
        ale nie rozumiem, czym sobie ten serial zasłużył na takie względy. Jasne, wielu
        go śledzi, ale po co od razu trzy odcinki pod rząd? Zresztą, o przykładach
        marnowania czasu antenowego pisze się od dawna. Podobnie jak Teatr TV
        traktowano świetny niedzielny serial historyczny pt. "Napoleon", który
        wyespediowano na godz. 22.05, tak że wstający rano do pracy nie zawsze mogli
        obejrzeć do końca wszystkich odcinków (odcinki kończyły się o 23.30). A
        dlaczego ? Ano po to, zeby miłośnicy łzawych melodramatów, tworzących wcześniej
        widownię cyklu TVP "Zakochana Jedynka" (chociaż bardziej pasowałoby "zaj...")
        mogli obejrzeć "Scarlett"- serial, którego twórcy nie pomyśleli, ze do starych
        klasyków światowego kina nie dorabia się sequelów (serial to ciąg dalszy losów
        Scarlett z "Przeminęło z wiatrem"). Ale właściwie czego ja wymagam...
      • t.o.m.e.k Nie bój, nie bój - wyłączą ci... 23.08.06, 14:26
        2 x w miesiącu - do czasu... Jak badania wykażą, że "ciemny lud" w
        poniedziałkowe wieczory "solidarnie" przełącza się z TVP 1 na Polsat czy TVN,
        Teatr TV znowu wypadnie z ramówki. Chodzi oczywiscie o jedyną rzecz - reklamy i
        płynącą z nich kasę, a nie jakiś tam abonament. Prezes Wildstein doskonale o
        tym wie, tym lepiej im bardziej zagłębia się w bagno telewizji tzw. publicznej
        i docierać do niego pewnie zaczyna, że pewne decyzje układowo-finansowe mogą
        zaowocować strąceniem go ze stołka... Tak że nie ja popadałbym w specjalny
        optymizm...
    • jesiennapani Re: Dlaczego Teatr tv tylko dwa razy w miesiącu ? 23.08.06, 14:34
      Rzeczywiście tego Teatru TV za malo. Poniedzialek TVP 1
      jeden lub dwa w m-cu, TVP 2 niedziela późne spektakle 2-3 razy w m-cu
      za to ciekawe, niektore kontrowersyjne, TV Polonia w czwartki ok 21 powtórki
      teatru tv, i sobota TV1 powtorki 3-4 razy w m-cu i do tego TV Kultura wtorki
      troche tego bylo.
      Teraz TV Kulture chcą okroic do 3 dni w tygodniu, więc teatr na pewno okroja
      Najblizsza premiera w Teatrze TV 15.10.2006 "Trelemorele" Tadeusza Rózewicza w
      reż Piotra Łazarkiewicza na uczczenie 85 rocznicy urodzin poety
    • hc-forum Re: Dlaczego Teatr tv tylko dwa razy w miesiącu ? 23.08.06, 18:47
      Za komuny teatr poniedziałkowy po dzienniku TV był nie do ruszenia. Oglądałam
      od dziecka, nawet jeśli nie wszystko rozumiałam :-) Nie mówię "komuno wróć",
      broń Boże! :-) Ale teatru TV szkoda, bardzo szkoda. Pamiętacie Gogola,
      Zapolską, Fredrę "i innych" w reżyserii Gruzy, Lipińskiej, Łapickiego "i
      innych" :-) Ja pamiętam z wdzięcznością :-)

• wilma.flintstone Dziwne... 23.08.06, 19:31
        ...ze nikt tu nie pamieta o TV Polonia. Mieszkam za granica i regularnie
        ogladam Teatr TV, kazdy czwartek, ok. 22 (teraz chyba tez zmienili pore na
        22.15) - w ten czwartek sztuka pt. "Mrzonka". Sadzac po zwiastunach, zapowiada
        sie ciekawie.
        • anula_a Re: Dziwne... 24.08.06, 21:13
          wilma.flintstone napisała:

> ...ze nikt tu nie pamieta o TV Polonia. Mieszkam za granica i regularnie
          > ogladam Teatr TV, kazdy czwartek, ok. 22 (teraz chyba tez zmienili pore na
          > 22.15) - w ten czwartek sztuka pt. "Mrzonka". Sadzac po zwiastunach, zapowiada
          > sie ciekawie.

no faktycznie, na tv polonii w czwartki był teatry,
          a w mojej gazecie o tej Mrzonce jest napisane: lato kinomana.
          A zwiastunów nie widziałam :(
        • antykomunista101 Re: Dziwne... 27.08.06, 18:02
          wilma.flintstone napisała:

> ...ze nikt tu nie pamieta o TV Polonia. Mieszkam za granica i regularnie
          > ogladam Teatr TV, kazdy czwartek, ok. 22 (teraz chyba tez zmienili pore na
          > 22.15) - w ten czwartek sztuka pt. "Mrzonka". Sadzac po zwiastunach,
          zapowiada
          > sie
          ciekawie.

Chodzi o to,że TVP1 mogą w Polsce oglądać wszyscy,a TVP Polonia nie wszyscy.
    • kobieta_na_pasach nowy prezes - nowe rzady 24.08.06, 19:59
      mysle,ze wraz z powrotem starych, sprawdzonych dziennikarzy, wroca tez stare ,
      dobre spektakle TV. oby nie dotyczylo to takze starych, powtarzanych do
      znudzenia seriali. no,ale dopoty polowa spoleczenstwa nie bedzie placila
      abonamentu RTV to bedziemy konsumowac przez 3 mce w roku odgrzewane kotlety.
    • toskania8 Re: Dlaczego Teatr tv tylko dwa razy w miesiącu ? 24.08.06, 20:03
      postanowiłam się wpisać, bo i temat ważny i może a nuż ktoś od Widsztajna tu
      zajrzy;
      Teatr TV to było wielkie, cotygodniowe święto. To były czasy, kiedy telewizor
      mieli tylko jedni są siedzi. I w poniedziałek schodziliśmy się u nich, czasem
      jedna sąsiadka przyniosła ciasto, czasem inny sąsiad jakąs wypitkę. I zapartym
      tchem oglądaliśmy.Mowy nie było, żeby coś planować na poniedziałkowy wieczór.
      Byli najwybitniejsi aktorzy, reżyserzy, wybitne, znakomite sztuki, rózne. To
      była dopiero oglądalność ! Nie ma tu nic do rzeczy, że nie było innych kanałów
      (TVP 2 przybył później). Ale prawdziwa oglądalność, mierzona odsetkiem
      populacji, choć wtedy nikt nie mierzył. We wtorek w pracy dzień sie zaczynał
      omówieniem teatru.
      Ale tak mi się mocno wydaje, że tak napradę teatr TV podupadł,kiedy aktorzy na
      znak protestu przeciw stanowi wojennemu postanowili zbojkotować reżimową
      telewizję. Tylko, że tak naprawdę ten protest mniej się obrócił przeciw władzy,
      bo ta sobie poszła doteatru w Warszawie. A ja odczuwałam, że obrócił się
      przeciw mnie. i milonom mnie podobnych. Bo nagle zamiast poniedziałkowego
      Swięta dostałam watę.
      I właściwie od tego czasu teatr TV już się nie podźwignął. I pewnie są to czasy
      bezpowrotnie minione.
      Szkoda
      • sto100 Re: Dlaczego Teatr tv tylko dwa razy w miesiącu ? 24.08.06, 21:05
        podzielam Twoją pamięć i obecne, realne wątpliwości. Też sądzę, że czasy teatru
        TV w tej randze nie powrócą. Z taką zatem ogromną przyjemnością ogladam
        nieliczne i przypadkowe powtórki. W pamięci mam sasiadów, którzy w poniedziałek
        wieczorem zakładali wizytowe ubrania i spokojnie, starannie, siadali w fotelach
        przed ekranem. Bo i repertuar i gra najlepszych aktorów tworzyła te spektale,
        nawet czarno-białe. Dlatego tak sympatycznie obejrzałam "Chłopców" Grochowiaka w
        TV Kultura. Czy dzisiaj są oni w jakimkolwiek teatrze? Zadziwiająco aktualny temat.
        Zatem czakajmy.
        • anula_a Re: Dlaczego Teatr tv tylko dwa razy w miesiącu ? 24.08.06, 21:35
          a ja chętnie obejrzałałabym oprócz Zapolskiej, Perzyńskiego, J. Drdy (o diabełkach) sztuki, które reżyserowała Krystyna Janda m.inn: Zazdrość na trzy faksy (E.Vilar), albo Związek otwarty (Dario Fo),
          i taka mi sie kojarzy sztuka z Januszem Gajosem... Co sie zdarzyło we wsi ... nie pamiętam dokładnie tytułu...
          marzy mi się też zobaczyć jeszcze wodewil "Żołnierz Królowej Madagaskaru" ... Mazurkiewicz, bój sie Boga... rewelacja, kiedyś to było w TV
          • tylko_smutek Dziś zamiast teatru 18.09.06, 19:02
            filmowa komedyjka.
    • gildarius Re: Dlaczego Teatr tv tylko dwa razy w miesiącu ? 25.08.06, 00:27
      Dziękuję za przypomnienie. Właśnie, co z teatrem?? Ja chcę Teatru Telewizji! W
      poniedziałek, około godziny 20. Będzie? Teatru TV jak niepodległości! Niemalże
      jedyne co mnie jeszcze trzyma przy idei telewizji państwowej (jeszcze parę
      sympatyczznych programików). Jak ktoś poda sposób by Teatr był bez TVP, to od
      razu rozpędzić całą telewizję państwową. Domagam się Teatru Telewizji!
      • brunosch Re: Dlaczego Teatr tv tylko dwa razy w miesiącu ? 27.08.06, 17:12
        ze dwa- trzy lata temu w wywiadzie dla Polityki Terentiew miała odpowiedzieć,
        dlaczego najważniejsze kulturalnie programy spychane są w godziny dla
        nietoperzy. I odpowiedziała:
        - bo obcowanie z kulturą wymaga wyrzeczeń, nie można podawać wszystkiego widzowi
        na talerzu, bo nie będzie tego szanować.
        No żeż! Czy spektakle w teatrach zaczynają się o 23,30?
    • toskania8 nowa ramówka - ma być więcej (?) 30.08.06, 15:54
      niby się chwalą, że teatr i w ogóle kultura nie będzie dla nietoperzy.
      No pożyjemy, zobaczymy.
      • schorowany3 Wczoraj 05.09.06, 17:27
        4 września nie było teatru.
        • anmanika Re: Wczoraj 06.09.06, 09:25
          Tą wypowiedzią p. Terentiew wykazała jaki miała szacunek do widza.
          Teatrze wróć!!!
          • bibliofil100 Re: Wczoraj 08.09.06, 04:45
            Zdanie o patriotyzmie to praca Twojego mózgu ? Zmęczyłaś się ?
            • barbasia1 Dziś - 8.01 Teatr TV o 21.00!!! 08.01.07, 19:21
              Dziś 8.01 Teatr TV o 21.00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Wreszcie rozsądna pora emisji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie w godzinach MjM!
              A na dodatek bardzo piękny spektakl będzie - "Pastorałka" Leona Schillera i z
              fantastycznymi aktorami!!!
              • fjmurau Re: Dziś - 8.01 Teatr TV o 21.00!!! 08.01.07, 19:41
                oj zeby tylko z tego jakiejs zenady nie bylo.. juz bardziej czekam na narty
                ojca swietego ktore tez maja byc w tym miesiacu
                • barbasia1 Re: Dziś - 8.01 Teatr TV o 21.00!!! 08.01.07, 19:59
                  fjmurau napisał:

> oj zeby tylko z tego jakiejs zenady nie bylo.. juz bardziej czekam na narty
                  > ojca swietego ktore tez maja byc w tym miesiacu

:)))
                  Na "Narty Ojca Świętego" też czekam!
                • bardu Re: Dziś - 8.01 Teatr TV o 21.00!!! 08.01.07, 22:16
                  fjmurau napisał:
                  > oj zeby tylko z tego jakiejs zenady nie bylo.. juz bardziej czekam na narty
                  > ojca swietego ktore tez maja byc w tym miesiacu
                  Będą Narty w TV? Super - byłam w teatrze, doskonała sztuka. Z przyjemnością obejrzę.
              • barbasia1 Re: Dziś - 8.01 Teatr TV o 21.00!!! 09.01.07, 22:58
                "Pastorałka" była prześliczna!!!!
                • fjmurau Re: Dziś - 8.01 Teatr TV o 21.00!!! 10.01.07, 01:20
                  napisalem "zeby tylko tego jakiejs zenady nie bylo" bo z reguly ten typ teatru
                  nie rozgrzewa mnie do czerwonosci..

ale rzeczywiscie nie bylo to zle, obronili sie :-)
                  • wytuli Re: Dziś - 8.01 Teatr TV o 21.00!!! 10.01.07, 20:29
                    na tvp kultura mialo byc duzo teatru, ale nie ma tyle ile obiecywali...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka