mimimo1 11.09.06, 22:37 Zawsze mi sie wydalo ze gosciu jest z ukladu-łopatka go zdradzala.A Arabela na 100% byla tajnym informatorem, caly Rzacholec o tym chuczal! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratzinger Re: Krecik Agentem???? 12.09.06, 10:38 Jesteś zmęczony doniesieniami na temat agentury PRL-owskiej policji politycznej ? Odpowiedz Link Zgłoś
mjr_nemo Re: Krecik Agentem???? 12.09.06, 20:45 co tam Arabella! mnie zwaliło z nóg, że Rumburak był tajniakiem. Razem z Arabellą tworzyli pewnie siatkę agenturalną, do spółki z Krecikiem... a taki był ten Krecik niewinny... kto by pomyslał, że to agent... Odpowiedz Link Zgłoś
walter_z_podlasia Re: Krecik Agentem???? 12.09.06, 23:06 Slyszalem ze ponoc Makowa Panienka oskarzona o to ze byla tajnym informatorem powiedziala "Arabela ty Boga w sercu nie masz"?A motyl Emanuel tez jakis taki podejrzany nie za bardzo meski i kolorowy caly-hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
mjr_nemo Re: Krecik Agentem???? 13.09.06, 08:49 powiem tylko, że motyla Emanuela od dawna miałem na oku :D ale z tą Makową, to mnie normalnie wryło Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Krecik Agentem???? 12.09.06, 23:17 a co z Rumcajsem? chyba pod ta broda musial sie kryc jakis agent???? Odpowiedz Link Zgłoś
malagowy Re: Krecik Agentem???? 13.09.06, 09:58 Głupoty opowiadacie. Przecież Makowa panienka to znana dilerka, pseudnonim Kokarda, działała w środowisku młodocianych i tylko przez zupełny przypadek została TW. A co z Sąsiadami? Pododbno ten wyższy też jest TW PS Zostawcie Rumcajsa w spokoju!!!!! To Hanka, jego konkubina, wpisała Rumcajsa do swojej listy kontaktowej i podrabiała notatki. Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: Krecik Agentem???? 13.09.06, 10:32 A Jacek i Agatka, toż to słynny szpiegowski duet? Nie wspominając o Balbinie i Ptysiu Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Krecik Agentem???? 13.09.06, 11:14 Nie wspominając o tym jakie naprawdę były relacje pomiędzy Bolkiem i Lolkiem. Wprowadzili potem do bajki Tolę, dla ściemy, ale my wiemy jakie pedofilsko-homoseksualne lobby a tym stoi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: Krecik Agentem???? 13.09.06, 11:21 A "Miś z okienksa"????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
azm2 Re: Krecik Agentem???? 13.09.06, 11:24 Struś Pędziwiatr - najlepszy kurier na świecie. Paskudny Kojot nigdy go nie złapał :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mon.dan Re: Krecik Agentem???? 22.09.06, 10:57 Miś z okienka to podobno ... homoseksualista! Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: Krecik Agentem???? 13.09.06, 11:21 Zresztą nie darmo "Pyza" chadzała po polskich dróżkach Odpowiedz Link Zgłoś
malagowy Re: Krecik Agentem???? 13.09.06, 11:27 Podobno Reksio też lubił naszczekać o tym co dzieje się na jego podwórku właściwym organom PRL. A Bolek i Lolek wyjechali do Niemiec, gdzie wreszcie udało się im zlegalizować swój związek. Jakieś niemieckie czaspoismo donosiło o tym kilkanaście tygodniu temu. Odpowiedz Link Zgłoś
mjr_nemo Re: Krecik Agentem???? 13.09.06, 12:24 mnie zawsze podejrzany wydawał się miś kolargol :) dla nie poznaki poprzestawiano litery w jego imieniu, ale przecież kolargol to innymi słowy kolaborant... a jeżeli chodzi o szpiega nr 1 to ja bym stawiał na kota Bonifacego... Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Krecik Agentem???? 13.09.06, 13:16 Ten czarny kocur od kota Filemona zachowywał się nadzwyczaj podejrzanie nie mówiąc już o dziadku i babci którzy z definicji wieku są podejrzanymi. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Krecik Agentem???? 13.09.06, 14:25 Smerfy, to takie "Lubiewo" dla dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
cent-urion Re: Krecik Agentem???? 20.09.06, 22:58 Ta jesli chodzi o Koralgola to na sto procent byl agentem bo zarabial we Frankach- moze dla tego spiewal tak cienkim glosem jak go przycisli! Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Krecik był w podziemiu, nie był agentem 21.09.06, 00:34 Za to agentem był Rumburak Odpowiedz Link Zgłoś
isztar7 Re: Krecik był w podziemiu, nie był agentem 21.09.06, 08:42 Zgadza się , zwerbował niejakiego Blekotę. Odpowiedz Link Zgłoś