cristinka 14.09.06, 10:59 Nareszcie sie poznali że to głupie i proste dziewuszysko. Zajrzyjcie na onet film.onet.pl/0,0,1402704,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grek.grek Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 14.09.06, 11:24 Takim czołgistkom jak Mucha nie przeszkadza jeden czy drugi kopniak w zad,ona będzie parła dalej - ku żałosnej odmianie sławy,ku byciu znaną z tego,że jest znana... na więcej jej nie stać, więc prościutkie skandaliki są niezbędne by swój przyczółek utrzymać.. Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 14.09.06, 11:42 No proszę, Mucha przesiąknęła już Wojewódzkim na maksa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz777 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 14.09.06, 11:48 Sądzę, że reprezentują ten sam styl humoru i to ich zbliżyło Odpowiedz Link Zgłoś
olivve Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 16.09.06, 12:00 xyz777 napisała: > Sądzę, że reprezentują ten sam styl humoru i to ich zbliżyło Oj, pozornie. Wojewódzki, co by o nim nie mówić, swój przygłupyzm kreuje z rozmysłem, Mucha natomiast nieudolnie próbuje go skopiować. Różnica między nimi jest więc taka, że Wojewódzki to głupek świadomy, Mucha - to głupek zrobiony na małpę. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz777 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 16.09.06, 23:54 olivve napisała: > Wojewódzki, co by o nim nie mówić, swój przygłupyzm kreuje z > rozmysłem, Mucha natomiast nieudolnie próbuje go skopiować. Być może masz rację, nie znam Wojewódzkiego prywatnie, i nie potrafię autorytatywnie stwierdzić, czy jego styl to tylko i wyłącznie kreacja aktorska, na potrzeby Polsatu, czy też odzwierciedlenie jego naturalnej postawy życiowej. Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 14.09.06, 12:02 a ja myślę że to wina PIS :-P bo Mucha > Wojewódzki > Majewski Soł > TVN a tefałen nie lubi PIs i wszystko jasne. A tak an serio to faktycznie Mucha jest znana bo jest znana. A co wogóle ona robi gdy nic nie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 14.09.06, 12:22 Drugiej Mołek to z niej nie będzie. A to chyba powinno forumowiczów cieszyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 14.09.06, 12:54 a nie lepiej od razu profesjonalnego, niezmanierowanego konferansjera? A teraz wszędzie tylko moda na aktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
kornel113 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 14.09.06, 13:02 Muchy nie lubie, ale zdaje się że o polskich filmach powiedziała prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 14.09.06, 13:08 a co powiedziała bo nie śledzę festiwalu? Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 14.09.06, 13:45 Po pierwsze - konferansjer zapowiada,a nie recenzuje. Po drugie - recenzję może wygłaszać Krystyna Janda,a nie jakaś aktoreczka z M jak M,która poza epatowaniem swoimi plastrami antykoncepcyjnymi i robieniem z siebie pajacówy nie zaprezentowała dotychczas nic godnego uwagi w sferze artystycznej. Po trzecie - już się robi niedobrze od słuchanie,że polskie filmy są do niczego. Wszyscy truja jak jest kiepsko,ale nikogo nie stać na scenariusz,którym podbije świat; a nawet gdyby było stać,to reszta chórem zakrzyczy,że i tak jest źle i trzeba czekać na cos lepszego. Polacy kochają filmy czeskie,francuskie,nawet hollywodzkie,potrafią o nich rozprawiać godzinami,przypisywać im nadzwyczajne wartości artystyczne, chwalić bez umiarkowania - stawiam dolary przeciw guzikom,ze gdyby te wszystkie wychwalane filmy przedstawić jako polskie od razu zmieniłby się wektor ocen - poleciałyby na łeb na szyję. A z czego to wynika ? A z tego,że przytłaczająca większośc w tym kraju nic nie umie albo boi się próbowac,; a skoro sami nie umieją, starają się przynajmniej wytworzyć błogi obraz rzeczywistości w której nikt nic nie umie,a co za tym idzie oni nie mają powodu by się frustrować. Łatwiej pochwalić Czecha za kolejny ch#jowy w gruncie rzeczy i głupawy do bólu zębów filmik,bo to w końcu trendy doceniać czeskie filmy, niż przyznać,że jakiś Polak coś dobrze napisał,sfilmował, wyreżyserował i zagrał,coś ciekawego i na odpowiednim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 14.09.06, 13:32 i dobrze,że wyleciała bo co z niej za aktorka- jak z d... trąbka:)))) a Tamara Arciuch, która ją zastąpiła to świetny wybór- piękna kobieta, znakomita aktorka i w dodatku Gdynianka:) I maklasę- czego Musze brak Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Ależ się ten babsztyl spasł... 14.09.06, 13:42 kobieta.wp.pl/gid,8499301,img,8499303,kat,26405,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=9&ticaid=1252d Odpowiedz Link Zgłoś
olivve Re: Ależ się ten babsztyl spasł... 16.09.06, 10:31 Jak nie można merytorycznie, to zawsze można personalnie, po sadle uderzyć... A co! Dla jasności: fanką Muchy nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 14.09.06, 13:44 to jest najlepsze kobieta.wp.pl/kat,26399,wid,8500420,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 14.09.06, 13:50 Aparat fotograficzny i kamera dodają kilogramów. Ja też wydaję się sobie waleniem na zdjęciach ;) Ale to fakt - szum dookoła siebie robi odwrotnie proporcjonalny do dokonań scenicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 14.09.06, 14:00 > Aparat fotograficzny i kamera dodają kilogramów. "Mamo, mamo, król jest nagi!" /Andersen/ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 14.09.06, 14:12 > "Mamo, mamo, król jest nagi!" > /Andersen/ > > ;-) Wierz mi, do pewnego czasu kobieta nie zdaje sobie z tego sprawy. Dopóki jej BMI nie wzrośnie delikatnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! do lilith76 14.09.06, 20:43 no ok, ale moze bez przesady?Nie chcesz chyba nam wmowic, ze ona ma piekne szczuple plecy tylko fotografowi w photoshopie palec sie omsknal i zamiast na minus nacisnal na plus....Obrzydliwie wyglada na tym zdjeciu.Pomijam fakt, ze na taka gale to by mogla cos na ramiona narzucic, no ale Muszka chciala sie wylansowac, no i teraz ma za swoje...Zenada.Dla mnie jest spalona. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! do lilith76 15.09.06, 12:41 Z taką figura nie założyłabym takiej sukienki. I tyle :) Ubranie ma podkreślać dobre strony i maskować fatalne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! do lilith76 15.09.06, 21:51 lilith76 napisała: > Z taką figura nie założyłabym takiej sukienki. I tyle :) > Ubranie ma podkreślać dobre strony i maskować fatalne ;) dokladnie, szkoda, ze Mucha o tym nie wie..... Odpowiedz Link Zgłoś
freezone1 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 14.09.06, 14:50 żenująca panienka szukajaca sponsora. G...no we łbie Odpowiedz Link Zgłoś
sestre Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 14.09.06, 20:35 W pełni się zgadzam z autorką posta! Nie mogę na nią patrzeć, tymbardziej jej słuchać...Brrr! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: myślę, że Mucha przy Wojewódzkim to jak 14.09.06, 21:05 ...ratlerek przy buldogu - złośliwość to też sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
latola Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 14.09.06, 21:39 kobieta.wp.pl/gid,8499301,img,8499302,kat,26405,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=10 to jest fajne Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 14.09.06, 21:55 Po pierwsze: czy ona jest nadal z Wojewódzkim czy juz nie? Nie nadążam. Po drugi: czy ona oprócz MjM występuje w jakimś teatrze czy filmie może? Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 14.09.06, 22:22 lubię ją. widocznie przegięła i powiedziała parę słów prawdy, a to w tym kraju teraz zbrodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
e2006 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 15.09.06, 00:31 Jest bezczelna i ma błędne wyobrażenia na temat swojego poczucia humoru. Kompletnie mnie zszokowała w "Szansie na sukces", kiedy tłumacząc się z braku umiejętności śpiewania, powiedziała, że nawet sypianie z odpowiednią osobą nie zrobi z niej idola. Nawet Wojtek Mann zamilkł. Pomysł, żeby prowadziła festiwal to kompletna pomyłka. Ok, nie zawsze musi być Torbicka, ale dlaczego Mucha? Odpowiedz Link Zgłoś
mozetakmozenie Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 15.09.06, 10:05 kobieta.wp.pl/gid,8499301,img,8499311,kat,26405,galeriazdjecie.html Tu też dość ciekawie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena75 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 15.09.06, 10:32 na tym zjęciu ma zupełnie męskie rysy twarzy, może za dużo testosteronu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
marikaso Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 15.09.06, 10:43 z tym "idolem" to jest akurat fajny tekst:))). Zgadzam sie z opinią, ze ta pani jest znana z tego, ze jest znana. Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 15.09.06, 11:42 Polskie kino jakie jest kazdy widzi, moze po prostu powiedziala co mysli na ten temat i juz. moze nie powinna, moze powinna kazdemu kadzic, w koncu to impreza pt: wszyscy wszystkich uwielbiamy, jestesmy piekni i mądrzy itp itd... mi sie tez przelewa jak patrze na polskie 'gwiazdy' i ciesze sie ze stalo sie jak sie stalo. nie twierdze, ze Mucha jako czlowiek pasuje mi w 100 % ale daleka jestem od odsadzania jej od czci i wiary, za to, ze smiała sie naigrywac z kolejnych 'wielkopomnych arcydziel polskiej kinematografii'. Odpowiedz Link Zgłoś
uwaga_tramwaj Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 15.09.06, 12:14 nie znoszę Muchy. ale to żałosne jak towarzystwo wzajemnej adoracji eliminuje nawet żarty na temat no, hm.. "takiej sobie" kondycji polskiego kina. kompleksy? śmieszni są. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_kanibala Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 15.09.06, 12:18 Ciekawa jestem skąd w Was tyle nienawiści i krytyki do Anny Muchy. Nie znacie jej osobiście, więc dlaczego ją oceniacie?? Zdajecie się tylko na plotki, które się o niej pojawiają w tandetnych pisemkach. To bardzo przykre, że nie potraficie być obiektywni. Działacie emocjami. Odpowiedz Link Zgłoś
uwaga_tramwaj Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 15.09.06, 12:27 jest osobą publiczną i przez to wystawia się na krytykę. czytałam jej teksty i bije z nich niekonsekwencja i rzucanie mięsa pod publiczkę w celu wywołania skandalu. a "działanie emocjami", cokolwiek to znaczy zostawię tobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
leilak Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 15.09.06, 14:32 O co chodzi z tą nienawiścią do Muchy, jaka nienawiść, już ocenić na podstawie wypowiedzi, prowadzenia gali nie można? Czy beznadziejne prowadzenie i denne wypowiedzi nie świadczą o osobie? Dlaczego nie można jej ocenić nie znając jej? Przecież wystawia sobie sama opinię swoim tandetnym zachowaniem. I to silenie się na bardzo "dobrą" aktorkę, chyba nie wie co to intonacja, bo w każdej roli tylko przeraźliwie krzyczy. Być może jestem subiektywna ale mam do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_kanibala Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 15.09.06, 21:55 Ciekawa jestem jakie byście były, gdybyście zostały osobami publicznymi, na których się ciągle patrzy, obserwuje, krytykuje z każdej strony -że bluzka nie pod kolor, że spinka nie pasuje, ze tu przeklnęła, że tam nie, że tu krzyczy, że zrobiła mine, że zjadła w KFC a nie w Mc Donaldzie. ;)Oczywiście można krytykować, ale myślę, że najpierw zacznijcie od siebie i spójrzcie na swoje zachowania i wypowiedzi, czy aby w nich nie ma czegoś niestosownego. Wiadomo,że każdy ma wady, a najwięcej ten, który stoi na świeczniku. Dlaczego? Bo najlepiej go widać i wszyscy mu te wady chętnie wytkną, chowajac się po kątach. :) Bez urazy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 15.09.06, 22:28 no wlaśnie w tym sek ,ze nie jestesmy osobami publicznymi ,mnie tez czasami wkurza gdy krytykuje się kogos kogo akurat lubie i zawsze wtedy sobie wtedy myslę-no tak pewnie mu zadroszcza ,to zawisc;) ale osoby z pierwszych stron gazet musza się liczyc z krytyką ,ktoś kto zajmuje sie aktorstwem czy polityką musi mieć mocna psychikę.Co jest zlego w tym,że dyskutujemy na temat zachowania danej osoby? A,Mucha malpuje styl Kuby Wojewodzkiego ,usiluje być zabawna ,prowokujaca niestety efekt czesto jest dość żałosny ,a żarty nieśmieszne ,zeby nie powiedziec żenujące.Naprawdę nie trzeba uciekac sie do wulagarnosci ,zeby zaistnieć czy rozbawic publicznośc . Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 15.09.06, 22:44 Ale osoba publiczna chyba nie zostaje sie za kare i wspolczuc jej nie trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
lamarta Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 16.09.06, 10:15 zona_kanibala napisała: > Ciekawa jestem jakie byście były, gdybyście zostały osobami publicznymi, na > których się ciągle patrzy, obserwuje, krytykuje z każdej strony -że bluzka nie > pod kolor, że spinka nie pasuje, ze tu przeklnęła, że tam nie, że tu krzyczy, > że zrobiła mine, że zjadła w KFC a nie w Mc Donaldzie. ;) Mam takie samo zdaniwe jak Ty:) Wchodze na to forum, żeby jeszce nie zapomnieć, jacy ludzie potrafia być złośliwi i zuepłnie niesprawiedliwi:) I to niezależnie do tego, kogo akurat oceniają;P Ktokolwiek by to prowadził, zostałby objechany na całego. Tak źle, tak niedobrze;P A najlepsze są teksty o "tuszy" tej aktorki - no rzeczywiście, jest tak gruba, że normlanie już się toczy zamiast chodzić, po prostu istny hipopotam! jak można tak jeść i tak wyglądać! przecież trzeba być koniecznie bardzo wychudzonym, chorobliwie wychudzonym, mieć wystające kości, podkrążone oczy... No to jest przeciez piękno, ideał kobiecości... he he. Żałosne, jak ludzie dają sobie wmawiać, co jest piękne a co nie. Ciekawe, czy jak tym krytykujących zdarzy się przytyć, to stwierdzą, ze przestaną wychodzić na ulicę, bo zwoją nadwagą zburzą estetykę świata;P Eh, śmieszy mnie to forum, baaardzo śmieszy:D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 18.09.06, 14:30 Moje drogie, jakkolwiek teksty o tłustej babie są rzeczywiście idiotyczne (mimo że sukienka jest fatalnie dobrana), to jednak, jak tu ktoś wyżej napisał: osobą publiczną nie zostaje się za karę. I nie jest to - najczęściej - żaden powód do współczucia. Kiedyś było takie mądre powiedzonko: noblesse oblige. Jak się jest osobą publiczną, nalezy przyjąć na siebie związane z tym obowiązki. Jak się jest osobą publiczną, należy wiedzieć, jak się zachować. A krytyka złych zachowań nie jest żadnym przejawem nienawiści czy zazdrości - pani Mucha jest mi osobą "uczuciowo obojętną", nie wzbudza we mnie żadnych wielkich emocji, więc jak mogłabym odczuwać w stosunku do niej coś tak silnego jak nienawiść? Kiedy wy się, ludzie, nauczycie wyważać słowa i nie nadużywać ich? Odpowiedz Link Zgłoś
zobtenberg Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 15.09.06, 22:50 żeby chociaż to dziewczę w tych francuskich numerkach było dobre... erotomanka-gawędziara? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_kanibala Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 15.09.06, 23:01 :) no no no fajne stwierdzenie.. Co do tego, czy lubię Muchę czy nie, to nie potrafię odpowiedzieć, bo jej nie znam osobiście. Co do jej kreacji publicznej, to jest to jej sprawa, co robi i jak się pokazuje. Myślę, że powinna być i jest świadoma tego, jak będzie odebrana. Podejrzewam, że opinia publiczna mało ją obchodzi. ;) Nie mam Wam za złe, że o niej mówicie, bo jest wolność słowa i możecie poddać ją krytyce. Jednak nie oceniajcie człowieka po wyglądzie i po tym jak się raz czy dwa zachował (może pod wpływem stresu, albo tak jej kazali). Tego nie wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_ Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 17.09.06, 10:12 no dobra, ale Mucha prowadziła jakiś program o kulturze, wystąpiła w kilku programach jako gość skoro wy słyszeliście jej wcześniejsze wypowiedzi, to organizatorzy festiwalu powinni być mniej więcej świadomi, czego się po niej spodziewać, tj. że jest dosyć odważna w swoich wypowiedziach (jak na Polskę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fjona1 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 17.09.06, 10:53 gdyby te plecy sobie moze wyplastrowala to byloby lepiej???? a kontrowersyjna wcale nie jest tylko po prostu glupia - to dla tych ktorzy nie rozrozniaja tych pojec Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 17.09.06, 11:49 a jakie ona szkoly pokończyla? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 17.09.06, 11:56 krzaczekbzu napisał: > a jakie ona szkoly pokończyla? pl.wikipedia.org/wiki/Anna_Mucha Odpowiedz Link Zgłoś
sztudent1 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 17.09.06, 12:08 Jest wieczną studentką na UW - Instytut Stosowanych Nauk Społecznych. Ale rzadko można ją tam spotkać... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_kanibala Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 17.09.06, 17:01 Teraz to jak czytam te brednie, to śmiać mi się chce. Co ma do rzeczy jej wykształcenie i ile lat studiuje -to jej sprawa. :) Liczy się talent i wiedza a nie szkoły. Teraz studia może skończyć każdy i co będziecie uważali, że tą mądry człowiek?. :) Poza tym Ania grała u Spielberga, a to chyba o czymś świadczy. Jest mądrą i rozsądna dziewczyną, więc nie rozumiem dlaczego tak bardzo ją szkalujecie. :)Zastanówcie się troszkę, bo to co piszecie jest naprawdę komiczne i bez sensu. Bez urazy.Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 17.09.06, 17:34 zona_kanibala napisała: > Poza tym Ania grała u Spielberga, a to chyba o czymś świadczy. taaak, jasne, a czy to byla glowna rola a moze drugoplanowa?Ona miala wtedy raptem 13 lat wiec moze daruj sobie... > Jest mądrą i rozsądna dziewczyną, tak , tak i swoja elokwencja popisala sie na fpff....:-DDDD zenada. >więc nie rozumiem dlaczego tak bardzo ją szkalujecie. :) ??? wybacz, ale prawda w oczy kole. >Zastanówcie się troszkę, bo to co piszecie jest naprawdę komiczne i bez sensu. no masz racje, zachowala sie komicznie i bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorka83 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 17.09.06, 19:33 Rozliczacie Muchę za grzechy jakbyście byli spowiednikami albo sędźmi co najmniej. Wyluzujcie. Każdy popełnia błędy. ;)Ona jest w porządku i myślę, że dyskusja na jej temat jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 17.09.06, 20:04 gladiatorka83 napisała: > Rozliczacie Muchę za grzechy jakbyście byli spowiednikami albo sędźmi co > najmniej. Wyluzujcie. Każdy popełnia błędy. ;)Ona jest w porządku i myślę, że > dyskusja na jej temat jest bez sensu. nie rozumiem, tzn , ze nie moge wyrazic swojego zdania tylko dlatego, ze nie pochwalam jej kretynskiego zachowania i ubioru?Chyba mamy wolny kraj, a moze sie cos zmienilo? Odpowiedz Link Zgłoś
goskabab Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 17.09.06, 21:59 a ja lubię Muchę z Radiostacji. Właśnie tą: radosną, mądrą, uparcie dążącą do poznania opinii 2 człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
pasikonna wolny Kraj wolna Mucha! 17.09.06, 22:34 Od kiedy nastal PISuar, obawiam sie ze nie jest to wolny kraj i oprocz tuszy Muchy ( skadinad apetycznej ) to warto zauwazyc te zmiane.... A tak poza tym, to mnie sie Mucha bardzo podoba, nawet z tymi waleczkami, jest kobieca, wyluzowana, z biglem i widac ze lubi zycie i jego przyjemnosci takie jak jedzenie czy seks. Mnie takie kobiety zachwycaja, bo nie sa skupione jedynie na swoim BMI co wychodzi im z pozytkiem dla urody i intelektu. I przestancie zazdrosnice osadzac jej brak talentu i rzekoma glupote, bo dam sobie reke uciaz ZE~NIE~O~TO~CHODZI. Odpowiedz Link Zgłoś
alfabetmorsa1 Re: wolny Kraj wolna Mucha! 17.09.06, 22:54 przeciez to niezdolna kretynka jest, nic więcej. zarozumiała idiotka. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorka83 Re: wolny Kraj wolna Mucha! 17.09.06, 23:47 :) Jeśli ktoś pisze oszczerstwa, na temat znanej osoby bez wyjaśnienia dlaczego, to moim zdaniem to jest po prostu prostackie i niekulturalne. Dobrze, że Ania tego nie czyta, bo ja na jej miejscu, to bym, co poniektórym wytoczyła proces ;). Dajcie jej wreszcie spokój, bo chyba plotkowanie na temat kogoś, kogo obok nas nie ma, kojarzy mi się z przekupkami ze stadionu albo babciami, które całe swoje życie spędzają oglądając seriale i siedząc w słonecznku na ławeczce. Pozdrawiam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: wolny Kraj wolna Mucha! 18.09.06, 11:27 gladiatorka83 napisała: > :) Jeśli ktoś pisze oszczerstwa, mozesz tu zacytowac kto w tym watku i jakie oszczerstwa napisal??? > na temat znanej osoby bez wyjaśnienia > dlaczego, to moim zdaniem to jest po prostu prostackie i niekulturalne. >Dobrze, że Ania tego nie czyta, bo ja na jej miejscu, to bym, co poniektórym wytoczyła proces ;). bo co?bo prawdaw w oczy kole? >Dajcie jej wreszcie spokój, skoro to wolny kraj to chyba mozna swoje zdanie wyrazic? Odpowiedz Link Zgłoś
anzelka Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 18.09.06, 11:09 Witam Czy Mucha prowadzila juz wczesniej w/w festiwal czy to byl jej 'pierwszy raz' ??? Mozna to gdzies sprawdzic? Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 18.09.06, 11:20 """" Dobrze, że Ania tego nie czyta, bo ja na jej miejscu, to bym, co poniektórym wytoczyła proces ;)"""" Czyta czyta. ma tu nawet swój nick "zzawegla" Odpowiedz Link Zgłoś
zona_kanibala Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 18.09.06, 11:51 Myślę, że raczej nie czyta, bo ma ciekawsze rzeczy zapewne do roboty, niż zwracanie uwagi na jakieś dyrdymały na temat swojej osoby. :)Szacunek dla Ciebie Aniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 18.09.06, 12:19 >Szacunek dla Ciebie Aniu. mozna zapytać za co ten szacunek? szacunek 1. «stosunek do osób lub rzeczy uważanych za wartościowe i godne uznania» 2. «przybliżone określenie wartości, wielkości lub ilości czegoś» sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2576939 Odpowiedz Link Zgłoś
zona_kanibala Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 18.09.06, 12:53 Dobre dobre.. :) Wiesz ja bardzo dobrze wiem, co to jest szacunek, nie musisz mi tłumaczyć, chyba że sama nie wiesz co to znaczy i potrzebujesz wyjaśnienia, to ok. :) Szanuję kogoś, kto jest inteligentny, potrafi wyrazić swoje zdanie rozsanie i ciekawie, a nie oczernia innych bezpodstawnie, tylko z głupiej i prostej zazdrości, do której niektórym ciężko się przyznać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz777 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 18.09.06, 13:52 zona_kanibala napisała: > Szanuję kogoś, kto jest inteligentny, potrafi wyrazić swoje zdanie rozsanie i > ciekawie, a nie oczernia innych bezpodstawnie, tylko z głupiej i prostej > zazdrości, do której niektórym ciężko się przyznać. ;) Moim zdaniem osoba inteligentna to ta, która między innymi: - potrafi dostosować swój język do rozmówcy, - potafi zachowywać się stosownie do sytuacji, - nie paple wszystkiego, co jej ślina na język przyniesie, - zachowuje przy tym poziom adekwatny do jej wiedzy, kultury osobistej, itp... Pani Annie w ewidentny sposób pomyliły się sytuacje, popełniła kardynalny błąd, pełniła honory gospodarza imprezy i jednocześnie w mniej lub bardziej niewybredny sposób krytykowała dzieła twórców filmowych. Dla zdolnych inaczej, porównam jej zachowanie do pani domu, podejmującej gości, witającej ich i krytykującej jednocześnie ich wygląd, dokonania, status majątkowy i co tam jeszcze zono_kanibala chcesz. I te fakty, których byłaś świadkiem, bo chyba nie chcesz mi powiedzieć, że wypowiadasz się na nieznany Ci temat, nie zachwiały Twojej opinii o tej pani? Anna Mucha prowadziła swego czasu program kulturalny "Ale jazda" i tam miała pole do popisu. Mogła wyrażać i wyrażała swoje opinie na temat wydarzeń kulturalnych. Z większością jej poglądów zgadzałam się całkowicie, ale... Raziły mnie jej spotkania z ludźmi, w trakcie których stwierdzała, że ich muzyka, teksty piosenek są "obciachowe", a ludzie kupujący ich płyty to kmioty. Trzeba było widzieć ich miny... (Wanda i Banda). Klimat tego programu przypominał trochę "Kuba Wojewódzki na bis". Jeśli na tym ma polegać inteligencja i kultura, to ja pasuję, pora umierać... Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 18.09.06, 14:42 "> Klimat tego programu przypominał trochę "Kuba Wojewódzki na bis". Mam wrazenie, że A.Mucha wzięła przykład ze swego konkubenta Wojewódzkiego i (na siłę?) stara się być jak on kontrowersyjna wygłaszając wszem i wobec swe kontrowersyjne?! poglądy, sądy i opinie (np. w programie "Ale jazda", czy w Gdyni) ale niestety robi to własnie w mało inteligentny sposób!(jak zauważyła xyz777 p.wyżej) A te jej krytyczne wypowiedzi są tak naprawdę nieszczere i bardzo pozerskie! Komu ona chce zaimponować? Wojewódzkiemu? Mucha chyba zapomniała, ze obrażając środowisko filmowe podcina sobie gałąź na której siedzi! Ale to już jej sprawa! bez zawiści b. Odpowiedz Link Zgłoś
marta1005 Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 18.09.06, 20:12 Ktoś napisał: " zagrała u Spilberga to chyba o czymś swiadczy" Nie była jednyną polką która zagrała w Liscie Schindlera Andrzej Seweryn: Julian Scherner Jacek Wójcicki: Henry Rosner Paweł Deląg: Dolek Horowitz Maciej Kozłowski: Strażnik SS w Zabłociu Agnieszka Wagner: Dziewczyna w Brinnlitz Jerzy Nowak: Inwestor Piotr Polk: Leo Rosner Marian Glinka: Oficer SS Eugeniusz Priwieziencew: Kelner Dominika Bednarczyk: Dziewczyna w getcie Tomasz Dedek: Gestapowiec Sebastian Konrad: Inżynier Krzysztof Luft: Herman Toffel Maciej Orłoś: Urzędnik niemiecki Maciej Kowalewski: Pole black marketeer Alicja Kubaszewska: Dziewczyna w getcie Sebastian Skalski: Chłopak w oborze Marta Bizoń: Wiesław Komasa: SS-man w Płaszowie Agnieszka Korzeniowska: Dziewczyna z Getta Hanna Kossowska: Lekarka w getcie Beata Rybotycka: Piosenkarka w klubie Jacek Lenczowski: Sprzedawca na czarnym rynku Radosław Krzyżowski: Sprzedawca na czarnym rynku Ewa Kolasińska: Szalona kobieta Tadeusz Bradecki: Przewodniczący DEF Marcin Grzymowicz: Sekretarz Czurdy Wojciech Klata: Lisiek Zbigniew Kozłowski: Sekretarz Scherera Marek Wrona: Sekretarz Toffela Jerzy Sagan: Stary człowiek w getcie Piotr Cyrwus: Ukraiński strażnik Beata Paluch: Manci Rosner Beata Nowak: Rebecca Tannenbaum Sławomir Holland: Agent Gestapo Lidia Wyrobiec-Bank: Clara Sternberg Grzegorz Damięcki: Sierżant SS Kunder Bartek Niebielski: NCO w Płaszowie Olaf Lubaszenko: Strażnik w Oświęcimu Maja Ostaszewska: Wariatka Katarzyna Śmiechowicz: Dziewczyna Tadeusz Huk: Gestapowiec Agnieszka Krukówna: Dziewczyna Czurdy Tylko za kazdym razem nie przypomina się ze zagrali u Spilberga a O tym że Mucha zagrała jest w każdej notce nawet tej małej.To chyba z braku repertuaru,tamci mają jakiś tam dorobek a ona 5 filmów na krzyż. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Mucha wyleciała z Gdyni! 18.09.06, 14:43 Możesz mi powiedziec, czego ja zazdroszczę tej pani? Och tak, wiem, zaraz napiszesz: urody, sławy, inteligencji, seksapilu... Nie wiem, może jeszcze pieniędzy, które zapewne, jako celebritka, zarabia. Więc od razu Ci odpowiem awansem: tego wszystkiego mogę zazdrościć, owszem, ale na przykład Danucie Stence, którą uważam za utalentowaną, piękną i mądrą kobietę oraz aktorkę, która długo i wytrwale pracowała na swoją pozycję. Albo - Krystynie Jandzie. Albo - no nie wiem, na przykład Gabrieli Kownackiej. Im mogę zazdrościć, acz jest to zazdrość pozytywna, pomieszana z podziwem. Ale nie gwiazdce jednego serialiku (z którego na dodatek nie widziałam ani jednego odcinka), znanej głównie z artykulików w Fakcie i SuperExpressie, osobę bez cienia kultury jak widać, zarozumiałą i wyznającą zasadę, że nieważne, dobrze czy źle, byle o mnie mówili. I jeszcze pozwolę sobie na wycieczkę osobistą w twoim kierunku: argument w dyskusji typu "tak mówicie, bo zazdrościcie" jest charakterystyczny dla grupy wiekowej 10-15 lat. Z ogólnego tonu twoich postów wnoszę, że jesteś jednak starsza od gimnazjalistów. Wypadałoby może wreszcie dostosować poziom erystyczny do poziomu wiekowego. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 the_dzidka 18.09.06, 15:21 podpisuje sie pod tym recami i nogami :-), dokladnie czego tu zazdroscic poczatkujacej aktoreczce? Odpowiedz Link Zgłoś
marta1005 Re: the_dzidka 18.09.06, 17:52 Co? to ona chyba zazdrości Ostatnia rola( 2 minutowa) na dużym ekranie to był rok 2000 a teraz mamy 2006 Najwyrażniej msci się teraz za to . "Dobrze ze Ania tego nie czyta, bo ja na jej miejscu, to bym, co poniektórym wytoczyła proces ;)""""" Dobrze ze ci filmowcy nie wytoczyli jej . Anny Muchy to nie wolno objezdzac ,krytykowac a jak ona przy całej sali zjechała kilka osób to było okey. I gdzie się tu doszukiwac sprawiedliwosci? Dobrze ze nie zrobiła kariery za granica bo jak by tak miała wypalić na gali rozdania oscarów to klenkajcie narody. Największe sławy kina mają własne poglady co do światka filmowego ale nie dzielą sie nimi na takich uroczystosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 poza tym zastanawia mnie jedno 18.09.06, 17:56 na jakiej podstawie pani AM ferowala wyroki, ze dany film jest be a inny blee a trzeci do bani?Widziala je wczesniej?? > Największe sławy kina mają własne poglady co do światka filmowego ale nie > dzielą sie nimi na takich uroczystosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
marta1005 Re: poza tym zastanawia mnie jedno 18.09.06, 18:19 Mmnie też zastanawia jedno Po diabła brała udział w czymś czego nie pochwała. Jakby coś nie było zgodne z moimi zasadami trzymałabym sie od tego z daleka. Ale tak naprawde nie ma się tu nad czym zastanawiac odpowiedz jest prosta Pomyslała że zgarnie troche zmalu a pózniej że to świetne miejsce na zrobienie skadalu. Ona nie ma zasad ona myśli tylko ze je ma. Odpowiedz Link Zgłoś
robertus27 Re: poza tym zastanawia mnie jedno 18.09.06, 20:11 ha ha ha :) Laski bronicie się nawzajem jak lwice przeciwko biednej Ani. Zazdrośnice i zołzy, tyle WAM powiem. Mnie się Ania podoba jako kobieta i aktorka. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: poza tym zastanawia mnie jedno 18.09.06, 22:17 robertus27 napisał: > ha ha ha :) Laski bronicie się nawzajem jak lwice przeciwko biednej Ani. > Zazdrośnice i zołzy, tyle WAM powiem. hahahaha czego mam Jej zazdroscic????? > Mnie się Ania podoba jako kobieta i aktorka. urody nie kwestionuje poza tym, ze niekorzystnie wygladala w kreacji bez plecow...a co do aktorstwa...no coz wg mnie jeszcze nie miala okazji sie popisac. Odpowiedz Link Zgłoś