bycszczesliwa 29.11.05, 13:16 Moja data urodzenie to 1.07.1976r. a druga polowka to 7.08.1978r... Proszę o interpretacje! Z poprzednich watków wiem, ze jesteś bardzo zajęta ale ja jestem bardzo cierpilwa więc CZEKAM pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Do janus50 29.11.05, 13:26 niestety masz rację, czas to to czego brakuje mi do szczęścia. Spróbuje odpowiedzieć dziś wieczorem. Nawet jeśli będę zajęty. Pozdrowionka Odpowiedz Link
janus50 Re: Do janus50 29.11.05, 22:19 wybacz ale muszę cię przesunąć na jutro, jestem piekielnie zmęczony. przepraszam bo obiecałem. pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: Do janus50 01.12.05, 13:09 witaj z daty urodzenia jesteś mistrzowskim 22 choć gdy waźmie się pod uwagę szóstkę w czarnych szczytach to realizacja mistrzowskich wibracji jest trudna.. - mistrzostwo w materii, umiejętność łączenia materii z duchem, - pomysłowość, praktycyzm, realizm, wiedza - doświadczenie, talent, myślenie perspektywiczne, intuicja, władza, - ogromny potencjał energii, witalność, pokonywanie wszelkich przeszkód - wielkoduszność, działanie dla innych, duchowość, charyzma, talenty przywódcze LEKCJA: praca dla społeczeństwa NEGATYWY: podłość, okrucieństwo depresja, destrukcja, dominacja, manipulacja, nadmierna ambicja, chciwość aktualnie od 28 roku życia jesteś w cyklu 1 który potrwa do 56 roku życia W tym okresie będziesz miał więcej rozpędu i determinacji zawdzięczanych okresowi 1 ścieżki życia. Duże szanse na powodzenie w biznesie. Duża potrzeba zachowania niezależności. Do 32 roku życia bedziesz w szczycie 8, który preferuje zarabianie pieniędzy i sukcesy w tym względzie. 7.8.1978 z daty urodzenia również 22 co może wam przeszkadzać bo oboje macie ambicje przywódcze do 28 roku życia w cyklu 8 zainteresowanie osiąganiem materialnych celów. Okres ma swoją pozytywną stronę, gdyż pomoże w finansowym i materialnym sukcesie. Możesz we wczesnym okresie swego życia spokojnie wejść w świat biznesu. do 32 roku życia w szczycie 6, jest to szczyt związany z domem, zainteresowaniem posiadania rodziny, trwałego związku, wyraźnie częstsze przypadki nie planowanej ciąży. Bardzo słabe czarne szczyty zaledwie dwie jedynki Pozdrawiam Odpowiedz Link