kaja_ 17.09.06, 10:08 buhahahaha ah, jaka istotna kwestia została poruszona - cały reportaż pokazany - Michałowi Wiśniewskiemu urodziło się dziecko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinia1987 Re: dzień dobry tvn 17.09.06, 10:13 Etinette Wiśniewska - pogratulować inwencji Odpowiedz Link Zgłoś
wredota25 Psychole - 2 h po porodzie zaczal sie cyrk 17.09.06, 10:17 To jednak nie sa normalni ludzie, jak mozna pokazywac kobiete chwile po porodzie. Czemu to ma sluzyc???? Straaszna atrakcja. A po 23 pokaza pewnie (exklusiv, oczywiscie) relacje z porodu, yeah. FUUI! Czego sie nie robi dla kasy, "slawy". Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: dzień dobry tvn 17.09.06, 10:54 Jak można dziecko karać na całe życie takim pretensjonalnym imieniem? Dzieci z Mandaryną też mają obciachowe imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
buena_xena Re: dzień dobry tvn 17.09.06, 12:03 Jaka tam Etinette - Wisnia gadal cos o Stefci :))))) byle nie tej z "Tredowata" - ale schiza! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiorek79 Re: dzień dobry tvn 17.09.06, 10:14 Dziwię się, że nie było bezpośredniej relacji z porodu. Odpowiedz Link Zgłoś
largecoffe Re: dzień dobry tvn 17.09.06, 10:21 Ciekawa jestem jak będzie na forum na ich stronie. Są już negatywne komentarze o prowadzących... Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: dzień dobry tvn 17.09.06, 10:24 kasiorek79 napisała: > Dziwię się, że nie było bezpośredniej relacji z porodu. jak to nie było?! tvn się nie postarał, hahaha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Re: dzień dobry tvn 17.09.06, 10:57 dzika_zdzicha napisała: > kasiorek79 napisała: > > > Dziwię się, że nie było bezpośredniej relacji z porodu. > jak to nie było?! tvn się nie postarał, hahaha ;) No, moje drogie Panie :-) TVN ma w planie zrealizować kilka odcinków z samego porodu ! tj: przygotowania, sam poród, no i po porodzie. Nie można tak wszystkiego od razu pokazać ! A emisja planowana jest na niedziele , zaraz po kolejnych odcinkach Tańca z Gwiazdami :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: dzień dobry tvn 17.09.06, 11:03 Rzeczywiście wydarzenie roku.:) Imię pozostawię bez komentarza, zdziwiłabym się gdyby nazwali dziecko Kasia czy Zosia. Miałam wrażenie, że dzisiejszy program jest jakiś taki średnio dopracowany - panowie od reklamy chyba się nie dogadali, pan od filmów Bollywood nie do końca rozumiał się z prowadzącymi itp. Osobiście wolę Mellera i Rusin i fajnie, że będą za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
ornak2 Re: dzień dobry tvn 17.09.06, 11:15 Pan od kreacji wizerunki tak "wykreował sie" w tych PGR-owskich okularch,że w życiu komuś takiemu nie policiłbym jakiejś akcji reklamowej.Zresztą w porównaniu z tym amerykańskim gościem był jakby z innej galaktyki odległoej o lata świetlne.Poziomem i fachowością.Wyszła cała miałkośc naszej pełnej pychy i dobrego mniemania o samym sobie PR. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: dzień dobry tvn 17.09.06, 11:48 Jakkolwiek by on się do siebie nie usmiechaly, wyglądają na wredne baby. No i czy każde zadanie pytanie musi zaczynać się "czy to nie jest tak..." Malgonia maiala już wczoraj i dziś jakieś wory wielkie pod oczkami. Za bardzo się opalila i kontrast z tym jej koszmarnym kolorem wlosów jest nieciekawy. Poza tym ,jakie to wzorce kreuje telewizja ,jeżeli jednego roku przechodzimy przez ciążę Mandaryny , a następnego roku już przez ciążę kolejnej wybranki. Znaczy tak powinno być. Ciekawe kogo będziemy podziwiac w wisniewskiej ciąży za rok. Poza tym no luuuudzie. Czy nie można jednego tematu pociągnć deko dlużej? Zgadzam się z komiś kto tu napisal,że ludzie grający w Bollywood się nie dogadali z prowadzącymi. Wszystkie tematy są poruszane szybko,wyrywkowo, nie do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_ Re: dzień dobry tvn 17.09.06, 12:03 a Małgonia to Jola Pieńkowska się krzaczkowi bzu pomerdało Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: dzień dobry tvn 17.09.06, 15:24 Nie pomerdalo mi się, chodzilo mi wlaśnie o Malgonię Pieńkowską, to ona jest taka nadopalona , nie zbrązowaila jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_ Re: dzień dobry tvn 17.09.06, 17:55 krzaczku, Małgorzata Pieńkowska jest aktorką, a Jolanta Pieńkowska prowadzi Dzień Dobry TVN Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia89 Re: dzień dobry tvn 17.09.06, 12:22 Chyba nie mieli już czym wypełnić programu, bo myślę, że Wiśniewski nie jest wart takiego rozgłosu. I szczerze mówiąc, mam w nosie komu się dziecko urodziło. Czekam jeszcze tylko na materiał pokazujący poród. P.S. Głupszego imienia chyba nie mogli jej dać... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: dzień dobry tvn 17.09.06, 12:42 sprzedają swoja prywatność a za tydzien czy 2 beda narzekac ze dziennikarze im zyc nie dają.... Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: dzień dobry tvn 17.09.06, 12:52 Ja trochę z innej beczki. Nie oglądałam programu o najmłodszej wiśniewskiej, ale w sobotę rano luknęłam nieco i rzuciła mi się w oczy twarz prowadzącej Mołek. Pierwsze skojarzenie: wychudzeni ludzie z obozów koncentracyjnych: zapadnięte policzki, wielkie oczy, wystrzyżone włosy. Jedyna różnica to opalenizna. Nie zrozumcie mnie źle, ja też lubię szczupłe osoby, ale pani Mołek stanowczo nie jest do twarzy w tej chudości. Odpowiedz Link Zgłoś
lear A kiedy będzie relacja z poczęcia 17.09.06, 12:48 to się chyba prequel nazywa czy jakoś tak? Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek6 Re: A kiedy będzie relacja z poczęcia 17.09.06, 14:12 Nie wiem skąd tyle w Was nienawiści ? Każdy ma prawo sobie ułożyć , życie jak chce .To , że ktoś ma drugą żonę i drugie dziecko - co w tym dziwnego . Chyba istotne , że facet się rozwiódł i wziął ślub .A nie leci na dwa fronty .Pokazują ich w telewizji , bo są postaciami medialnymi . Popatrzcie wokół siebie . Ile znacie par , trójkątów i czworokątów ? Ile znacie facetów , co żyją z żonami i romansują na prawo i lewo ? A mało znacie dzieci z nieprawego loża ? Ale to są Wasi znajomi lub rodzina - to tego się nie krytykuje . Uważam , że facet postąpił uczciwie wobec swoich kobiet .I ma prawo kogoś kochać , jak każdy . Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_to_ja Re: A kiedy będzie relacja z poczęcia 17.09.06, 14:38 e tam, druga żona to spoko, każdemu może się zdarzyć, ale to jest trzecia (fakt, p.Niemczyk ma piątą, ale cóż tu porównywać....) mówicie, ze nie było bezpośredniej relacji, no nie zdążyli, przecież mała miała urodzić się w przerwie między koncertami, zatem może przyspieszyli nieco:-)))) a powiem szczerze, nigdy na myśl mi nie przyszło, żeby ktoś "kamerował" mnie w dwie godziny po porodzie, no poza mężem oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: A kiedy będzie relacja z poczęcia 17.09.06, 15:32 za jakis rok albo dwa pewnie bedzie nowa żona i nowe dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: dzień dobry tvn 17.09.06, 16:48 rozrywka.interia.pl/wydarzenia/plotki/news?inf=792034 W niedzielę, 17 września, o godz. 7.40 na świat przyszła Etiennette Anna, pierwsze dziecko Michała Wiśniewskiego (34 l.) i jego żony Ani Świątczak (28 l.). Szczęśliwi rodzice i ich córeczka mają się bardzo dobrze. Na oficjalnej stronie Ich Troje możemy przeczytać następujący komunikat: "Dzisiaj o godzinie 7:40 na świat przyszła córka Ani i Michała - Etiennette Anna :-) Malutka ma 56 cm wzrostu i waży 3300 gram ... jest zdrowa i śliczna :-) Rodzicom serdecznie gratulujemy i życzymy wielu chwil radości spędzonych z małą Stefcią :-)". Ślub Ani i Michała odbył się 29 lipca, niewiele ponad półtora miesiąca przed urodzinami ich córki. Przypomnijmy, że lider Ich Troje ma już dwójkę dzieci z poprzedniego małżeństwa z Martą "Mandaryną" Wiśniewską: córkę Fabienne Martę (3 l.) i synka Xaviera Michała (4 l.). Odpowiedz Link Zgłoś