Dodaj do ulubionych

Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2

• gwiazda_polarna Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 18.09.06, 07:18
      Świetnie zatańczyli:
      1. Cypriański
      2. Rusin
      3. Lucas

Swoją drogą to chciałabym , będąc w wieku Kingi Rusin, wyglądać tak młodo i
      kokieteryjnie jak ona :)
      Fajna babeczka, ciekawe czy Lis wie co stracił....
      • urok_pisuaru Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 18.09.06, 07:57
        Kto to jest ta Rusin?
        • nesta_fan Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 18.09.06, 08:46
          Ja uważam,że ten Kiszka przesadza, podobnie jak Maserak z Olą . Tak im było żal
          byłych partnerek . On przecież jest zupełnie przeciętny , a Paschalska
          porównywalna z Jabłczyńską (obie są takie sobie ); tutaj nie ma lubi nie
          lubi ,trzeba chociaż zachowywać pozory. Oczywiście ten Kiszka nie jest w moim
          typie .
          Kinga Rusin zatańczyła pieknie , ale suknia mi się nie podobała ,chociaż
          trzymam za nią kciuki ( wiadomo -> kobieca solidarność -> niech ten Lis ma za
          swoje ).
          Magda Wójcik powinna jednak słuchać partnera ( nawiasem mówiąc całkiem całkiem
          on jest).
          Oczywiście znowu świetny Cypriański i Peter Lucas ( chociaż w w pewnym momencie
          stracił równowagę).
          • amikeo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 18.09.06, 08:58
            Dajcie juz spokój temu Lisowi. Przecież on nie tańczy. Nie wiemy dokładnie jak
            to z nimi było a co post o Rusin to i od razu Lis wychodzi:)
            • ewelcia007 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 18.09.06, 09:50
              Re\zeczywiscie ,ze co post o Kini to zaraz Lis wyskakuje ale tak to już jest z
              nami kobieta,mi:). ja to sobie mysle,patrz facet i załuj co straciłes:P. Lis
              jednak sie dobrał z ta Smoktunowicz obojgu przygałaby sie siłowania albo jakies
              bieganko ,bo daleko nowej wybrance Lisa do figury rusin.
            • nesta_fan Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 18.09.06, 10:08
              Rzeczywiście , nie wiadomo jak to z nimi było, ale Kinga jest dość zdruzgotana
              i to świadczy o tym ,że 'skok w bok' Lisa był dla niej zaskoczeniem ,ale głowa
              do góry i ona na pewno sobie poradzi , życze też aby znalazła 'swoją drugą
              połówkę'.
          • off-line Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 18.09.06, 17:09
            nesta_fan napisała:

> Ja uważam,że ten Kiszka przesadza, podobnie jak Maserak z Olą . Tak im było
            > żal byłych partnerek . On przecież jest zupełnie przeciętny , a Paschalska
            > porównywalna z Jabłczyńską (obie są takie sobie ); tutaj nie ma lubi nie
            > lubi ,trzeba chociaż zachowywać pozory. Oczywiście ten Kiszka nie jest w moim
            > typie

A ja nie zauważyłam tej rzekomej demonstracji niechęci Kiszki w kierunku
            Paschalskiej. Po prostu jego duet Jabłczyńską sprawiał wrażenie lepiej zgranego
            i dogadanego - widać, że poprzednia partnerka bardziej mu pasowała, ale nie
            powiedziałabym żeby dawał temu wyraz wszem i wobec. Według mnie zachowywał się
            poprawnie.
    • melissa79 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 18.09.06, 10:20
      a mnie wpieprzają jurorzy
      od razu wiadomo jakie dadzą oceny:
      tylko Iwona jakoś ocenia a reszta zawsze: Wodecki 8 lub 9, Tyszkiewicz - 9 a
      Garlinski - 7
      po co im reszta tabliczek? przeciez golym okiem widac ze poziom nie jest az tak
      wyrównany. A jezeli dają takie oceny tylko po to zeby ludziom nie było przykro
      to absurd! Przecież to nie dzieci! Tak jest w Od Przedszkola do Opola ze każde
      dziecko dostaje zabawkę czy zaśpiewa czy jest kompletnym beztalenciem...
      jezeli na samym poczatku oceniaja w ten sposób to juz za dwa trzy odcinki bedą
      podnosic same 10
      przeciez to bez sensu

I druga uwaga, myślałam ze do tego konkursu wystawiaja samych tanecznych
      naturszczyków, a tu sie okazuje ze każden jeden miał już do czyneinia z tańcem -
      jakieś balety, menuety, szkoły tańca... jaki jest cel tego wszystkiego? fajnie
      by było widzieć jak z tygodnia na tydzien oni robią postępy, a nie ze od
      pierwszego odcinka uż same dziesiątki a potem ewentualnie oceniamy fryzurę
      tancerki, szeroki uśmiech tancerza i jeszcze co powiedzą do kamery....
      • ultraviolet6 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 18.09.06, 11:31
        myślałam ze do tego konkursu wystawiaja samych tanecznych
        > naturszczyków, a tu sie okazuje ze każden jeden miał już do czyneinia z
        tańcem
        > -
        > jakieś balety, menuety, szkoły tańca... jaki jest cel tego wszystkiego? fajnie
        >
        > by było widzieć jak z tygodnia na tydzien oni robią postępy,

I bardzo dobrze! Bo aż boli jak się patrzy na takie łamagi jak Dancewicz czy
        Wesołowski ;) A to, że ktoś był w szkole baletowej itp. wcale nie znaczy, że w
        godzinę nauczy się tańca towarzyskiego.
        • brak-pomyslu Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 18.09.06, 12:14
          a mnie się nie podobała Maria Wiktoria. Nie wiem czemu ale odniosłam wrazenie
          że jest nieco kańciasta w swoich ruchach. Jak dla mnie zero sexapilu i ognia.
          • kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 18.09.06, 12:41
            ciezko mowic o sexappealu jezeli ktos ma tak nieprzyjemnie zaciety wyraz twarzy
            • witaminnnka Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 18.09.06, 12:54
              Bylam przekonana ze Maria Wiktoria odpadnie!!!sorry,ale rumba w jej wykonaniu
              byla tragiczna-zero miekkosci ruchow, seksapilu....
              WOgole sprawia wrazenie niesympatycznej, bardzo sie denerwuje...zaciety wyraz
              twarzy,szkoda....
              A kiedys widzialam z nia wywiad w DDTVN i byla zupelnie inna-
              siepla,spokojna,skromna...wywiad prowadzila z nia Kinga Rusin...hihi
    • anna4444 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 18.09.06, 15:43
      Nie wiem czy czytaliscie na oficjalnej stronie TzG punktacje od widzow.Zaskoczylo mnie,ze Maria Walesa dostala dokladnie tyle samo glosow co Cypryanski...jak to mozliwe,skoro to ranking widzow mierzony liczba smsow...no chyba,ze nie z dokladnoscia co do jednego glosu tylko procenta...ale i tak dziwne...
      Ale ja sie ciesze,ze Kinga i Stefano dostali najwiecej:)
      Po tym pierwszym glosowaniu wiadomo kto ma najwiecej fanow i w razie czego bedzie broniony.
    • kwiecienka1 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 18.09.06, 16:04
      co do płyty TzG:
      to są te wersje utworów, które były w programie
      trwają do 2 minut
      dlatego jest ich tak dużo
      pozdrawiam
      • simply_z Co dzidzia66...napisała,że... 18.09.06, 16:16
        ..,wszystkie jej wypowiedzi z wczorajszego wieczoru zostały wycięte?????
        • lotta79 Re: Co dzidzia66...napisała,że... 18.09.06, 16:59
          Miała w sigu reklame allegro, dlatego ją ciachneli,.
    • paul_ina Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 18.09.06, 20:57
      Dobrze, że wyleciała sztuczna Mika, szkoda trochę Milowicza. Miałam nadzieję, że będzie to Paschalska (oczywiście z uwagi na to, że miałaby więcej czasu na "twórczość społecznie zaangażowaną"). Maria Wiktoria jest żałośnie nadęta. Sorry, ale i w paryżu nie zrobią z owsa ryżu. Drażliwy Papa i Mamą w swoich kapeluszach z niej wychodzą. Kończ waćpanna, wstydu oszczędź.

Reszta mi się bardzo podobała. Aneta Piotrowska i Edyta Herbuś - która wygra ranking popularności po tej edycji??
      • buena_xena Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 18.09.06, 23:41
        Faktycznie, troche szkoda Milowicza - niezly swirus z niego, na pewno byloby z
        nim weselej. Mial pecha, ze dostal za instruktorke kiepska tancerke - mysle, ze
        gdyby trafil w lepsze rece, moze by tak szybko nie wylecial.

Mika sie zmienila, albo od zawsze taka byla. W kawalerze do wziecia kreowala
        sie (jak sie okazuje dopiero teraz) na dziewczyne z klasa. W TzG wyszlo ze
        klasy nie ma i nie jest to koniec swiata - w sumie niewielu ludzi te klase
        wrodzona ma - tyle, ze Mika jakos tak idiotycznie sie zachowywala przez te dwa
        odcinki TzG. Zwlaszcza dzisiaj po programie "kulisy TzG" utwierdzilam sie ze
        jest jakas "dziwna". Nie bardzo jej wyszlo wykreowanie siebie po dluzszej
        przerwie w TV, wiec tak jakos sztucznie zapewniala, ze nic sie nie stalo ze
        odpadli z Milowiczem. Wypadla zupelnie nienaturalnie w tych swoich
        zapewnieniach. Ot, taka moja refleksja.
        • xtrin Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 19.09.06, 00:33
          Mika wygląda mi na osóbkę, która za wszelką cenę próbuje zaistnieć. Reality
          show, rozbierane sesje, te sprawy. Ciężko opędzić się od podejrzeń, że do tańca
          wróciła tylko po to, by móc się pokazać. I to niestety ją pogrążyło.
          Paradoksalnie, gdyby trzymała się tańca to teraz miałaby większą szansę na karierę.
          • kuba_97 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 19.09.06, 04:40
            a moze jakis link aby obejrzec taniec Kingi ?
            zlitujcie sie nad tymi ktorzy nie moga obejrzec.
            • anna4444 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 19.09.06, 21:59
              kuba_97 napisał:

> a moze jakis link aby obejrzec taniec Kingi ?
              > zlitujcie sie nad tymi ktorzy nie moga obejrzec.

To moze ja sie zlituje:)
              Tez szukalam tego filmiku co by sobie jeszcze raz obejrzec:) i trafilam na jakiegos bloga i tam mozna sciagnac wszystkie filmiki z drugiego odcinka i jak sie zdazylam zorientowac z pierwszego tez:) Podaje adres:www.z-gwiazdami-taniec.blog.onet.pl
              Tam pod zdjeciem kazdej pary jest malowidoczny napis "pobierz taniec",sciagasz z rapidshare i juz masz na kompie:)
              Pozdrawiam:)

• kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 19.09.06, 22:03
                na stronie oficjalnej sa juz filmy z drugiego odcinka. tylko nie wiem czemu nie
                ma wystpu Magdy i Roberta
                • lajtowa Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 23.09.06, 17:16
                  Mam nadzieję, ze teraz wreszcie wyleci Rusin - Jezu jak ten babon strasznie
                  wyglada!!!!
                  • woman301 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 23.09.06, 17:39
                    ty chyba masz klapki na oczach lub daleko zaawansowany astygmatyzm. Jesteś
                    zapewne o wiele większym balonem niż ona i do tego okrutną zazdrośnicą.
                    • rodzynia Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 23.09.06, 18:32
                      Rusin źle wygląda? Przecież ona wygląda świetnie jak na kobietę po
                      trzydziestce ;)
                      • simply_z Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 23.09.06, 19:54
                        no tak bo po 30-tce to już starosc ,jezu Rodzynia ile ty masz lat 15?
                        • rodzynia Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 23.09.06, 20:36
                          Niestety pomyliłeś się co do mojego wieku :>
                          Mi chodziło o to, że ona mając ponad 30 lat wygląda na 20. Czy ja pisałam, że
                          jest stara? :/ Musisz się od razu czepiać?
                          Nie ma to jak dyskusja na poziomie ;/
                          • simply_z Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 23.09.06, 20:58
                            ojeju no ....tak zrozumialam ,przepraszam
                          • kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 23.09.06, 21:00
                            chyba zartujesz, na 20 nie wyglada
                            ma znakomita sylwetke (chociaz uwazam, ze przesadzila na silowni, po co jej az
                            taaaaaakie muskuly?), ladna twarz, ale na 20 nie wyglada
                            do tego jej wlosy wygladaja jakby bylby sztucznie przedluzane, a to nigdy
                            dobrze nie wyglada
                            • woman301 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 23.09.06, 21:25
                              kurcze, ludzie! To jak według was trzeba dobrze wyglądać, skoro Rusin nie
                              wygląda dobrze.
                              • kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 23.09.06, 21:27
                                czy ja mowie, ze wyglada zle?
                                wymienilem tylko dwie rzeczy, ktore mi osobiscie sie nie podobaja (muskulatura
                                i dziwne wlosy), i pochwalilem cala reszte
                              • rodzynia Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 23.09.06, 21:31
                                Proponuję dyskutować o programie, a nie o wygladzie pani Rusin :>

Moim zdaniem wygląda bardzo młodo - może nie na 20, ale napewno na mniej lat
                                niż ma. A czy wygląda atrakcyjnie to jest poprostu kwestia gustu i tyle.
                                • off-line Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 24.09.06, 19:22
                                  To ja dodam swoje trzy grosze, że według mnie Kinga Rusin jest bardzo ładna,
                                  bardzo atrakcyjna i wydaje się być sympatyczna.
                  • balbinka17 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 24.09.06, 16:08
                    lajtowa, a ty nie jesteś przez przypadek ta blondyną z brzuchalem i obwisłym
                    biustem co to ją w życiu na g ostatnio pokazywali? z niejakim lisem?
                    • mallina Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 2 24.09.06, 22:31
                      dzis dopiero obejrzalam drugi odcinek (itv pokazuej z tygodniowym opoznieniem)
                      najbardziej denerwuje mnie pani Tyszkiewicz a zaraz po niej pan Wodecki. po
                      prostu dramat!!
                      naprawde nie do wytrzymanaia sa te ich komentarze i dasy pani Tyszkiewicz..
                      moze jednak daloby sie wymienic czesc jury?

z tych 10 par najmniej ciekawie wg mnie zaprezentowala sie Walesowna. lecz jak
                      widze przetrwa ona i trzeci odcinek.
                      Paschalska moze jest i srednio sympatyczna, ale prezentuje sie calkiem ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka