erdbeere 09.03.03, 15:01 a tam Adam Małysz w sumie fajny gośc ale mam go dość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur61 Re: Otwieram lodówkę .... IP: *.gimsat.pl 09.03.03, 19:37 erdbeere napisała: > a tam > Adam Małysz > w sumie fajny gośc > ale mam go dość To zmień czekoladę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Otwieram lodówkę .... IP: 212.160.135.* 09.03.03, 23:32 Otwieram lodówkę, a tam ani grama czekolady, bo całą wyżarł Małysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żarłok Re: Otwieram lodówkę .... IP: *.chello.pl 09.03.03, 23:36 Otwieram lodówkę, a w lodówce trochę mniejsza lodówka. A w tej mniejszej lodówce jeszcze mniejsza lodówka. I co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Otwieram lodówkę .... IP: 149.156.213.* 12.03.03, 17:51 A ja cigle widze Wisniewskiego i Drzyzge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miraz Re: Otwieram lodówkę .... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.03.03, 22:08 Ja za to oprocz Wisniewskiego i toku w rozkroku, widze Minge i Wojewodzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypisek otwieram lodowkę z magnesem tvp.. IP: *.gwiazda.net.pl 24.03.03, 20:59 ...i widzę Magdę Mołek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Otwieram lodówkę .... IP: *.bogucicka7.com.pl 25.03.03, 10:53 Z powyższych postów wynika, że Wasze lodówki są uszkodzone, albo też nie potraficie ich obsługiwać. Jeśli po otwarciu lodówki macha do Was Małysz pobrudzonymi czekoladą łapami, to zatrzaśnijcie szybko drzwi, przekręćcie takie małe pokrętło umieszczone gdzieś na obudowie i powtórnie otwórzcie. To rude to pewnikiem Wiśniewski chociaż może być to Lis. Uważajcie na Drzyzgi. Eksperymentujcie z pokrętłem a może poszczęści się Wam i w lodówce znajdziecie jakieś jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 Re: Otwieram lodówkę .... 26.03.03, 16:29 a teraz...otwierasz lodówkę i co...i nic nawet kawałka małysza,znikł....to są właśnie całe media , zamiast stopniować to nagle jest tak cicho że az za cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: Otwieram lodówkę .... 26.03.03, 21:47 Mnie ostatnio w tv- lodówce, atakuje Marta Wisniewska. I to nie tylko w tv, bo jeszcze widziałam ja na okladkach ze 3 pism. Często też Klaudiusz z Big brothera urzeduje w telewizyjnej lodówce i to na kilku kanalach na raz. jeden kanal: garnki, drugi: grill,trzeci: jakies inne sprytne urzadzenie kuchenne. Odpowiedz Link Zgłoś