Dodaj do ulubionych

Ten Głos! Edyta Lewandowska

24.09.06, 15:24
CZy ktoś wie skąd pochodzi to dziewczę? Jej głos mnie zahipntyzował. Zawsze
słucham radia. Przypadkiem właczyłem TV. Jestem pod głebokim wrażeniem. A do
tego taka, niewiem - epokowa. Skad się wzięła. Nie jest możliwe by wczesniej
nie pracowała w radiu.
Obserwuj wątek
    • marksam Re: Ten Głos! Edyta Lewandowska 24.09.06, 15:35
      Ja także oddaje swój głos. Na jej głos! I zakładam fanklub.
      • ab7777 Re: Ten Głos! Edyta Lewandowska 24.09.06, 15:39
        a gdzie ja mozna uslyszec/zobaczyc?
        • behemot87 Re: Ten Głos! Edyta Lewandowska 24.09.06, 15:42
          W TVP 1 i czasem Programie 1 PR. Moim zdaniem to do radia jej głos się nie
          nadaje. A oprócz tego, ma fatalną dykcję.
    • karol714 Re: Ten beznadziejny Głos! To Edyta Lewandowska 24.09.06, 16:12
      Coś mi się wydaje, że to sama Lewandowska robi wokół siebie szum. Dotąd nikt
      jej nie zauważał więc dobrze zrobić sobie pijar. Według mnie jest beznadziejna,
      jej głos nie nadaje sie do newsów, ma fatalną dykcję, mówi przez zacisnięte
      zęby. Słuchać jej nie można. Na 0-800... to może i miałaby wzięcie ale w tych
      Wiadomościach to sie nie sprawdza!
    • gollum1234 Brunetki, blondynki....ja wszystkie was.....:) 24.09.06, 17:01
      Edzia fajna jest i basta, a że się nie za bardzo interesuje swoją pracą...cóż.
      Tylko jedno ale -20 000 PLN miesięcznie to niestety nie jest warta.
      Coś w tym jest, że ona sama te wątki zakłada. Jej szefowa p.Raczyńska jak się
      dowiedziała ile ona zarabia to się chce jej pozbyć więc ta sobie teraz PR robi:)

Tak czy owak pozdrawiam, w ciepełku trzymaj się:).
      • magda.gro Re: Brunetki, blondynki....ja wszystkie was.....: 24.09.06, 18:51
        Mam wrażenie, a nawet jestem pewna na 100% ,że wątek o E.Lewandowskiej założyła
        ona sama!!!! wypowiedzi na temat jej anielskiego głosu są poprostu
        nienaturalne. Lewndowska jest taką prezenterką jakich w Polsce wiele-przeciętna
        i tyle. By dobrze czytać z promptera i być rozumianą przez widzów musi się
        zgłosić do logopedy. Problemy z dykcją droga Edyto to Twój największy problem!!!
        • ola.wz Re: Brunetki, blondynki....ja wszystkie was.....: 24.09.06, 19:01
          Masz rację magda.gro. ja też tak sądzę. Przeciętna Edyta, za którą nie latają
          brukowce, nikt jej nie promuje, osobowośćią ciekawą też się nie grzeszy
          postanowiła sama sobie zrobić PR. Śmieszne, a tak naprawdę żałosne
          • ola.wz Re:Lewandowska sma założyła ten wątek!!!!!!!!!!!!! 24.09.06, 19:05
    • barthaz Edyta Lewandowska do bani! 25.09.06, 10:44
      Lewandowska sama założyła ten wątek by sobie PR zrobić. Dziwn, ze przez rok
      nikt jej nie dostrzegł az tu nagle aż 2 watki. Ale po tych wpisach to chyba
      żałuje. Pracuję z nią w łódzkiej tv. Wyjatkowo bufoniasta osoba, pogardza
      innymi, uważa sie za wielką gwiazdę. Potrafi zwracać uwagę innym podajac za
      przykład swój warsztat czyli dykcję i głos. Po cichu większość redakcji ma
      nadzieje, ze przyjdzie taki czas i powinie jej się noga w Warszawie. Słuchać
      nie mozna jej przechwalanek.
    • gollum1234 Re: Ten Głos! Edyta Lewandowska 25.09.06, 11:23
      Zaraz!!! odezwało się tu masę nieprzychylnych ludzi. Ciekwae dlaczego macie w
      stosunku do Edzi tyle zawiści. Z dykcją przesadzacie. Lekka wada wymowy- nawet
      słodka, dodaje jakości, charakteru. Edzia wcale nie jest bufoniasta czy nadęta
      BAAARDZO sympatyczna. No i pamiętajcie że wygrała konkurs U WIDZÓW, to oni
      zdecyodwali ze jest najlepsza. To więcej znaczy niż jakieś tam komisje, bo
      decydują zwykli ludzie, prawdziwi odbiorcy. Zazdrościcie jej i tyle.
      • michal_82 Re: Ten Głos! Edyta Lewandowska 25.09.06, 16:44
        > No i pamiętajcie że wygrała konkurs U WIDZÓW, to oni
        > zdecyodwali ze jest najlepsza. To więcej znaczy niż jakieś tam komisje, bo
        > decydują zwykli ludzie, prawdziwi odbiorcy.

Po czym wypięła się na widzów Dwójki i zaczęła robić "karierę" w Wiadomościach.
        Ale gdzie ta popularność, która miała być po przejściu do tego sztandarowego
        programu? Rok minął i cisza! Trzeba było się więc zareklamować na forum, może
        coś wreszcie ruszy. :/ Ciekawe czy "Rewia" albo "Życie na goraco" się zgłosi po
        wywiad? Bo o Gali czy Vivie raczej proszę zapomnieć. ;)
    • mozetakmozenie Re: Ten Głos! Edyta Lewandowska 25.09.06, 11:53
      Moim zdaniem Edyta Lewandowska nie zasługuja ani na wielką krytyką ani na wielki zachwyt. Jak dla mnie jest po prostu zwyczajna.
      • original_sin1 Re: Ten Głos! Edyta Lewandowska 25.09.06, 14:38
        Ta kobieta nie ma wady wymowy, a ewidentny szczękościsk i powinna nad tym
        pracować. Tego można się pozbyć.
    • karol714 Re: Ten Głos beznadziejny! Edyta Lewandowska 25.09.06, 19:29
      Tak tak wygrała plebiscyt tak jak nowa wokalistka blue cafe od początku było
      wiadomo, że ją wybiorą. Zresztą ładnie sie usmiechała i tyle. Mało mówiła i
      dlatego nikt nie słyszał jej szeleszczenia. Przestańy o niej pisać przecież to
      panna NIKT. O to jej własnie chodzi by w ogóle zaistnieć! Nie ważne czy dobrze
      czy żle.
    • o.bronner Re: Ten Głos! Edyta Lewandowska 26.09.06, 18:33
      Nie ma już Lewandowskiej w Wiadomościach. Głos nie pomógł....
    • piaffka Głos przyczynił się do wylotki!!!!! 26.09.06, 19:55
      Yes, yes, yes! Łódź czeka na Ciebie "gwiazdeczko"! Ciekawa jestem co nam powie
      teraz? Mówiła, że ona jest Jedyna , niepowtarzalna i taka zdolna i ma przecież
      prowadzić główne Wiadomości. Wszyscy słyszeli jak chwaliła się co chwila w
      redakcji. CZEKAMY....
      • pawel-strzalka Re: Głos przyczynił się do wylotki!!!!! 26.09.06, 20:39
        A dlaczego wyleciała? Jest gdzieś oficjalny komunikat?
        Tak w ramach ciekawostki podam, że nasza gwiazda od początku września jest jedna
        z prowadzących program Dzień Dobry w TVP3 Łódź :>
        • non_toxic Re: Głos przyczynił się do wylotki!!!!! 26.09.06, 21:26
          Delikatnie rzecz ujmujac bardzo przecietna. Ale nieprzecietnie zarozumiala.
    • michal_82 Jest w robocie 27.09.06, 14:47
      Nawet jeśli wyleciała, to na okres wypowiedzenia nie została zwolniona z
      obowiązku świadczenia pracy :> Dziś ma dyżury ;)
      • pawel-strzalka Re: Jest w robocie 27.09.06, 23:13
        a gdzie było napisane, że wyleciała? ktos mi powie wreszcie? :(
    • gollum1234 Pracuje jak zawsze, to była plotka 27.09.06, 18:17
      A ja i tak będę jej bornić. Trzymaj się Edzia:)
    • margala przyłączam się do fan-klubu 27.09.06, 18:56
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=49087153&v=2&s=0
    • michal_82 Edyta Lewandowska - Kurier TVP3 09.10.06, 14:58
      Dziś o 15:30 po raz pierwszy.
      • pawel-strzalka Re: Edyta Lewandowska - Kurier TVP3 09.10.06, 16:48
        no to znowu awans :P jeszcze pare miesięcy i w Agrobiznesie ją zobaczymy!
    • karol714 Re: Ten Głos! Edyta Lewandowska 09.10.06, 18:20
      Mizeria! Beznadzieja! Nie nadaje sie nawet do Kuriera. Po co oni ją tam
      przyjęli. Ale Agrobiznes to program w sama raz dla niej:) Czekam, jak cos
      będzie się działo i zrobią wydania specjalne... będzie się z czego smiać. HI hi
      hi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka