edziaj14 11.03.09, 22:26 jakie mleko pija luciaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thaigirl Re: mleko 11.03.09, 23:02 3,2% już od bardzo dawna. Modyfikowango wogole nie spozywa (kaszek dziecięcych juz nie toleruje). Odpowiedz Link Zgłoś
bocianowa Re: mleko 11.03.09, 23:29 Mleka w ogóle nie chce pić. Dawałam Mu modyfikowane i rozpuszczalne i z kartonika. Nie chce i już. Normalnego, od krowy, nie powinien pić, więc nie próbowałam nawet. Ale za to kaszki na mleku modyfikowanym uwielbia. Chociaż tyle zje mleka co w nich jest zawarte. Odpowiedz Link Zgłoś
reninka72 Re: mleko 12.03.09, 02:05 Na razie krowie pelnotluste, juz od roku ale przymierzamy sie do przejscia na 2%. Odpowiedz Link Zgłoś
natemi Re: mleko 12.03.09, 16:11 U nas 3,2% zamiennie z 2% z kartonu. W zamierzchłych czasach usiłowałam podać jej mleko modyfikowane, ale odmówiła konsumpcji. Rano wypija tak z 250ml ciepłego i tyle samo przed snem po kolacji. W ciągu dnia czasami od wielkiego dzwonu kakao, albo jeżeli zażąda sama mleka to dam jej trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
polka_80 Re: mleko 12.03.09, 21:49 kurczę u nas ciągle mleko tylko do kaszy na dobranoc i to kasza na bebilonie pepti Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: mleko 12.03.09, 22:26 W ogole nie daje jej mleka. Jada serki i jogurty. Odpowiedz Link Zgłoś
irima2 Re: mleko 13.03.09, 11:10 Rano i wieczorem w butli (niestety...) Nestle Junior. Do płatków i zup mlecznych dostaje zwykłe w kartonie, takie jakie akurat jest w lodówce Odpowiedz Link Zgłoś
edytataraszkiewicz Re: mleko kozie z miodem:-) 13.03.09, 11:45 Rano i wieczorem z butelki ze smoczkiem! Nie moze bez tego zyc! Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Re: mleko 13.03.09, 11:48 Pije Nestle Junior lub Bebiko 4. Lubi mleko i pije go dużo. Zwykłego (z kartonu) daję mało, jedynie jako dodatek do czegoś, ponieważ zauważyłam, że narzeka na brzuszek i ma rozwolnienie po takim. Jeśli juz to daje kefiry, jogurty maślankę. Odpowiedz Link Zgłoś
rengur Re: mleko 13.03.09, 12:29 Rano pije z butelki kaszkę ml.-ryż. taką rzadszą, a wieczorem owsiankę/płatki /grysik na krowim mleku. Zazwyczaj kupuje "świeże" 3,2. Lubi zwykłe mleko i czasem nawet w ciągu dznia wyciąga karton z lodówki żeby jej nalać Odpowiedz Link Zgłoś