Dodaj do ulubionych

Próba samobójcza Irka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 192.168.11.* 08.11.01, 10:01
Na koniec całej awantury Irek próbował pociąć się i dlatego został odwieziony
do szpitala w Tworkach pod Warszawą. Przez cały czas jest przy nim rodzina...
Obserwuj wątek
    • Gość: ila Re: Próba samobójcza Irka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.11.01, 21:06
      Z tą próbą samobujczą to już lekka przesada nie sądzicie?
      • Gość: Oskar Re: Próba samobójcza Irka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siemens.pl 09.11.01, 08:48
        A ja slyszalem, ze faktucznie chcial sie zabic ale wlasna piescia!!!!
        • Gość: Remo Re: Próba samobójcza Irka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* 09.11.01, 09:01
          A co ty pieprzysz?? Mojego kumpla siostry szwagra brat widział w necie jak Irek
          pierdnął w wannie i przyłożył zapałke. Interweniowała specgrupa ratownicza z
          Pabianic, która została wrócona w pół drogi z Afganistanu. Akcja pod
          kryptonimem "Badzieja" odbyła się w nocy, z powietrza po uprzednim ataku
          artylerii z Drugiego Pułku. Irek został aresztowany. Grozi mu kara pozbawienia
          liścia na głowie w zawieszeniu na włosku. "Tak" - żółty numer telefonu; "nie"-
          niebieski, lub w każdym mieście 997.
          Żubrzyk dla Was za ploty.
          • Gość: bb Re: Próba samobójcza Irka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bsb.com.pl 09.11.01, 09:07
            Też o tym słyszałam.
            • Gość: m Re: Próba samobójcza Irka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.11.* 09.11.01, 10:13
              Ciął się szkłem z potłuczonego akwarium, na szczęście uszkodzenia ciała nie
              były głębokie.
              • Gość: nula Re: Próba samobójcza Irka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.150.166.* 09.11.01, 10:22
                glebokie sa jednak uszkodzenia twojego mozgu...
                • Gość: jaro Re: Próba samobójcza Irka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 09.11.01, 10:28
                  dobre
              • Gość: Oskar Re: Próba samobójcza Irka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siemens.pl 09.11.01, 10:24
                Wg super tajnego agenta o kryptonimie "dziabag" Irek pocial sie ale drewnianą
                pila lancuchowa
    • Gość: ona Re: Próba samobójcza Irka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 09.11.01, 10:25
      nie wiem jak ta proba samobojcza, ale Tworki to prawda
    • Gość: mat26 Re: Próba samobójcza Irka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.interserwer.pl 09.11.01, 11:08
      A ja slyszalem, ze wsadzil fiuta w oko Wielkiemu Bratu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka