jedzoslaw 10.10.06, 20:03 Ktoś już widział? W konwencji "Sprawy dla reportera". I ten autobus- ogórek na trasie Żołądek-Przełyk. Reklama trochę chora, ale mnie po prostu powaliła... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off-line Re: Ranigast- nowa reklama 10.10.06, 20:27 Podoba mi się bo jest niekonwencjonalna.:) Jeśli jeszcze doczekam się reklamy proszku do prania w której nie będzie kury domowej piorącej skarpetki/koszulę meża, to już w ogóle będę w siódmym niebie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Ranigast- nowa reklama 10.10.06, 20:30 rzeczywiście świetna. słaby z biologii byłem i nie wiem czy w żołądku zasa, ale jeśli text o zasadach jest zamierzony, to on mnie najbardziej powala:) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Ranigast- nowa reklama 10.10.06, 20:40 Są trzy części tej reklamy. Można obejrzeć na www.zgaga.org Jest też wersja internetowa, nieznacznie rozszerzona. A reklama trochę głupia, ale podoba mi się i zwraca uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ranigast- nowa reklama 10.10.06, 20:45 Pełna zgoda :) Szczęka mi klapnęła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bzorek Re: Ranigast- nowa reklama 10.10.06, 21:23 Genialna. Bo ileż razy można oglądać krzyżowe miny cierpiących na zgagę, bóle menstruacyjne, niestrawność, bóle głowy itd. itp. A tu proszę - można podać w zabawny i strawny (przynajmniej dla mnie) sposób. No i "ogórek" pełen kwasów na trasie Przełyk -Żołądek. Cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
megasia Re: Ranigast- nowa reklama 11.10.06, 17:03 Taak "w żołądku zawsze byli kwasy" :) Perełka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Ranigast- nowa reklama 11.10.06, 17:45 reklama ogólnie średnia, ale w kategorii spotów na temat "zgagi, wzdęć i sraczki" na pewno nr 1. Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Ranigast- nowa reklama 11.10.06, 23:32 reklama genialna, nie mogę się doczekać, aż producenci leków na sraczke, impotencje/prostate i bóle menstruacyjne wykorzystają ten sam pomysł:) Odpowiedz Link Zgłoś