Dodaj do ulubionych

ANITA WERNER znikła

23.03.03, 21:20
A może (na szczęście) się mylę?
Obserwuj wątek
    • Gość: She Re: ANITA WERNER znikła IP: *.acn.waw.pl 24.03.03, 13:33
      No i dobrze że zniknęła - z tą gębą terminatora zawsze mnie przerażała. Uśmiechnąć się to już było dla niej zadanie ponad miarę. Nie wspominając niezmiennie minorowym tonie który był równie ponury bez względu czy mówiła o kostce mydła czy o zamachu bombowym. Rany baba - robot!!!
      • sloggi Re: ANITA WERNER znikła 24.03.03, 21:53
        Styl też prowadziła jakaś inna kieca.
        • Gość: Riki Re: ANITA WERNER znikła IP: *.acn.pl 24.03.03, 21:59
          Może sobie zrobiła wywczas?
          • sloggi Re: ANITA WERNER znikła 24.03.03, 22:47
            Gość portalu: Riki napisał(a):

> Może sobie zrobiła wywczas?

Takie jak Anitka urlopów nie mają.
            • Gość: Pndzelek Re: ANITA WERNER znikła IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 10:44
              Parę dni temu przez całą noc prowadziła Studio Wojenne, ona teraz po prostu
              przeszła na system górniczo-hutniczy, pracuje w ruchu ciągłym... potem długo
              odpoczywa...
              • sloggi Re: ANITA WERNER znikła 26.03.03, 22:10
                Myślałem, że z tym marsowym czołem pozuje w Waszyngtonie do posągu zwycięstwa.
                • Gość: Pndzelek Re: ANITA WERNER znikła IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 18:09
                  Ją raczej w Bagdadzie postawią, na wieczną przestrogę i rzeczy pamiątkę...
    • Gość: wujek Władek szkoda, że ANITA WERNER znikła IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.03.03, 14:39
      szkoda, bo mi sie podobała. ta marsowa mina była pociagająca

sloggi napisał:

> A może (na szczęście) się mylę?
    • misiania Re: ANITA WERNER znikła 26.03.03, 14:30
      pytanie mam: czy chodzi wam o tę prezenterkę tiwi, która z zajadłym uporem
      maluje sobie dolne powieki i rzęsy, pomijając całkowicie górną część oka? tzn.
      tę, która wygląda jak zmęczony życiem basset? jeżeli to ta, to ją wczoraj
      widziałam w okienku. fascynujące spojrzenie...
    • Gość: & Re: ANITA WERNER znikła IP: *.idzik.pl 26.03.03, 21:05
      Niestety jesteście w błędzie ta antytelewizyjna twarz jest jak najbardziej na
      wizji, 24 i 25 prezentowała się w TVN 24.Nie rozumiem powodu dla którego z
      uporem maniaka szefostwo prywatnej telewizji wciska tak (co przykre) brzydką
      twarz na ekran. Może jest dobrą dziennikarką? może wydawcą? może każdym innym
      ALE NIEKONIECZNIE NA WIZJI ! Mnie ogarnia zniesmaczenie jak zobaczę p. Anitę,
      Rozumiem że to nie jej wina ale na Boga NIE KAŻDA TWARZ SIĘ NADAJE DO OGLĄDANIA.
      Jak jest dobra może przygotowywać programy itd. itp. ale moim zdaniem
      naturalnie zniekształcona szczęka z którą nic się nie da zrobić skutkiem czego
      krzywy zgryz, fatalny sposób układania ust podczas mówienia itd. itp.
      dyskwalifikują w odbiorze tę twarz jako twarz madialną. Ludzie tak nie można,
      jest tyle ładnych apetycznych twarzy ( a przy tym równie mądrych)że
      niekoniecznie trzeba się upierać przy p. Anicie. Sobotni poranny STYL
      prowadziła znakomicie, w sposób kobiecy ładna, o bardzo miłej aparycji,
      delikatna twarz nie wiem czyja. Z przyjemnością oglądałem.
      • sloggi Re: ANITA WERNER znikła 26.03.03, 22:12
        Zraniłeś (-łaś) moje serce - Anita jest idealną prezenterką, szczególnie teraz.
        Może mówić o wiosennych nowalijkach i wojnie w Iraqu bez zmiany tembru głosu i
        wyrazu twarzy.
        • misiania Re: ANITA WERNER znikła 27.03.03, 09:27
          hyhyhy! dotąd to tylko o Grecie Garbo mówiono, że potrafi spojrzeć na jedną
          osobę z miłością a na inną z nienawiścią, nie zmieniając wyrazu twarzy...
          • sloggi Re: ANITA WERNER znikła 27.03.03, 21:14
            Greta Anicie do pięt niedorastałaby - gdyby żyły w jednej epoce.
            • Gość: MISIO Re: ANITA WERNER znikła IP: *.stansat.pl 28.03.03, 17:03
              Gdyby zmieniła makeup i zaczeto ją kadrować troszkę "od dołu" (to "otwiera
              czy") byłoby nieźle. Ja nie lubię piszczących prezenterek.
              Gdzie się podziała Beata Borocka (taka drobniutka brunetka o gigantycznych
              oczach). Ona miała dobry głos (przed TVN24 była lektorką w RMF FM).
              A nowa prezenterka "Stylu" to panna Agnieszka (poprzednio "pogodynka") ona mi
              się nie podoba w "Stylu". Trochę nie potrafi mówić.
              • sloggi Re: ANITA WERNER znikła 28.03.03, 20:50
                To Wielkie oczy też znikły?
                buuuu
    • Gość: bura Re: ANITA WERNER znikła IP: *.sonata.waw.pl 29.03.03, 14:07
      odpierdolcie się od Anity Werner!!! Przecież ona ma bardzo ładną twarz! Ludzie,
      ona jest piękna, a wy, zakompleksione baby chyba jej zazdrościcie.
      • sloggi Re: ANITA WERNER znikła 29.03.03, 19:39
        Cały czas mówię i piszę, że ma piękną marsową twarz.
        • sloggi Re: ANITA WERNER znikła 30.03.03, 13:59
          Anitka się pojawiła - prowadziła wiadomości na TVN 24

Jak to dobrze, że nie pojechała do Iraq'u

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka