Dodaj do ulubionych

sensacja! boska Kinia wygrała!!!!!

• scarlett_o_hara Re: sensacja! boska Kinia wygrała!!!!! 13.11.06, 23:01
      Łączę się w bólu z założycielką wątku. Koszmarny lans K. Rusin, Galiński, który bredził jak potłuczony, plus pocieszanie przez widzów smsami, bo "mąż ją zostawił" i "odbiła go jej najlepsza przyjaciołka". Żenujące. To może trzeba było stworzyć program "Pocieszanie rozwódek" a nie "TzG".
      • addison Re: sensacja! boska Kinia wygrała!!!!! 13.11.06, 23:08
        Zgadzam się z założycielką rtematu oraz z scarlett_o_hara. Poza tym dla mnie
        wygrali Stefano i Kniga oboje są mili i sympatyczni(a przynajmniej takie
        wrazenie sprawiaja). A z par wygrali Szabatin i Sadowski. Pozadrawiam szacowneg
        grono forumowe :D
    • kobieta_na_pasach zgadzam sie 14.11.06, 08:48
      jedyna obiektywna starala sie byc Iwona. Wodecki i Tyszkiewicz , albo nie
      potrafili ukryc, albo jawnie demonstrowali wole ojca stacji.ostatecznie za cos
      biora pieniadze.
      • cito1 Re: zgadzam sie 14.11.06, 09:00
        A co powiesz o Piotrze? On też przedkładał dobro stacji nad swymi zawodowymi
        ocenami?
    • evatka Re: sensacja! boska Kinia wygrała!!!!! 14.11.06, 09:57
      ja się bardzo cieszę, że Kinga wygrała bo Lukas to kawał pnia,sztywny kołek
      niech wraca do swojej Ameryki i tam siedzi, nie wiem po co go tu wogóle
      zapraszali,gdyby nie chwalił się tak tym,że mieszka za granicą i tylko czeka
      żeby wrócić to może by i wygrał.
      • mumiaczek Re: sensacja! boska Kinia wygrała!!!!! 14.11.06, 10:06
        niestety, ja też powoli wierzę w teorię spiskową. I nie dziwię się ludziom. To
        już czwarta edycja, dużo tańców i tancerzy za nami, więc jest naprawdę z kim
        porównywać. Po dwóch latach programu, jak powiedziała Czarna Mamba,
        społeczeństwo zna się na tańcu. Może nie jesteśmy ekspertami i wiemy jak
        wygląda dobry quickstep czy jive, bo parę świetnych już było. Myślę, że Lucas
        specjalnie się tam znalazł, żeby zwycięstwo Kingi było oczywiste. Przy każdej z
        par typu Liszowska, Cyprjański czy Sadowski Kinga wyglądałaby cieniutko, więc
        musiał być ktoś ewidentnie słabszy. To jest moja teoria. Jeżeli jest to konkurs
        to chcielibyśmy, aby byli w nim najlepsi, a nie znajomi z tej samej stacji.
        Nikt już kitu ludziom nie wstawi!!!
        • dona.a Re: sensacja! boska Kinia wygrała!!!!! 14.11.06, 10:20
          Lucas na pewno nie był ewidentnie słabszy
          • bigmaciek Nieudolna zemsta na Tomaszu Lisu 14.11.06, 13:04
            Za to że robi karierę w Polsacie po tym jak TVN go olała i żeby pokazać że była
            żona bez nazwiska Lisa też sobie poradzi.
    • danka5 a ja myślałam, że nikt nie ogląda.. 14.11.06, 16:05
      tego porywającego programu, naiwna byłam, a tu taki problem kto przegrał a kto
      wygrał...
      • woman-in-love Re: a ja myślałam, że nikt nie ogląda.. 14.11.06, 21:32
        Latwo oceniamy. Ciekawe, jak by na parkiecie prezentowały się osoby oceniające?
        ( z tego wątku of kors)
        ,
        • anaila Re: a ja myślałam, że nikt nie ogląda.. 14.11.06, 21:46
          a co ma do rzeczy, jak ja bym sie na parkiecie prezentowała?
          brałam udział w tym płatnym show, czy co?
          natomiast płacę extra pieniądze za oglądanie stacji TVN i oczekuję, że nie będzie robic mnie w bambuko.

takie trudne to do pojęcia???
    • kontiki6 Re: sensacja! boska Kinia wygrała!!!!! 14.11.06, 22:38
      oj tam ja ją lubie nalezalo jej sie! wy tez mozecie cos wygrac, na forum
      www.knorrnudle.pl jest super konkurs i fajne nagrody:)
      • kikoo1 ISTOTA SPRAWY !!! 15.11.06, 11:07
        Meth.p ujęła to w sposób następujący:
        "Narzuca się pytanie - jeżeli w rozrywce nie może być odrobiny uczciwości, to
        gdzie może być?"
        WŁAŚNIE - Gdzie???
    • mamusska Re: sensacja! boska Kinia wygrała!!!!! 15.11.06, 12:01
      jaka boska?!
    • camel_3d a ja sie ciesze 15.11.06, 12:36
      bo pamietam Kinie ze studiow i zawsze byla mila, usmiechnieta i swietnie nam
      sie z nia rozmawialo.
      • annakrystyna Re: a ja sie ciesze 15.11.06, 13:07
        A co to ma do rzeczy? Nawet najmilsza osoba nie powinna być w ten nieuczciwy
        sposób promowana.
        • woman-in-love Re: a ja sie ciesze 15.11.06, 15:11
          o ile się orientuję - ogladanie TVN nie jest obowiązkowe. Więc po co oglądać a
          potem psioczyć? I faktycznie zanim zacznie sie krytykować - spojrzeć w lustro i
          moze raczej zając się własną sprawnością. T-z-G był żałosny, jury żenujące, ale
          najbardziej żalośni są ci, którzy tyją popijając piwko rozwaleni przed pudłem i
          narzekający. Brrr...
          • camel_3d Re: a ja sie ciesze 15.11.06, 16:57
            dokladnie, a potem marudza, ze to wszystko i tak dupa bo nie wygrali ich
            faworyci.
            • kikoo1 • Nieudolna zemsta na Tomaszu Lisu 17.11.06, 10:17
              nic odać nic ująć, może tylko to, że było mi jej zwyczajnie szkoda, iż
              aspiruje, by być bohaterką takiego żenującego w sumie spektaklu. Leczyć swe
              rany i upokorzenia na oczach ludzi - wszystko na sprzedaż???
        • camel_3d a dlaczego w nieuczciwy? 15.11.06, 16:55
          masz jakies dowody, ze byl nieuczciwy??
          • romcia.p Re: a dlaczego w nieuczciwy? 15.11.06, 17:03
            dla mnie dowodem były zawyżane noty sędziowskie po ewidentnie słabych występach Kingi
            pytanie retoryczne:po co jury to robiło?
            • camel_3d Re: a dlaczego w nieuczciwy? 17.11.06, 08:45
              a nie zauwazyles ze nie zaleznie kto tanczy sedziowie do finalu staraja sier
              zeby wynik byl taki sam miedzy 2 parami? wtedy wiecej ludzy wysyla smsy.

a ja wolalelm kinge i tego wlocha. byli sympatyczniejsi..a ta druga para.. boze
              ja nawet nie wiem co to za ludzie... farbowany amerykanin i ...kto?
              • bibulina Ja byłam za Kingą! 17.11.06, 10:25
                Ja byłam za Kingą i Stefanem, więc widać że nie byłam sama:-) Może nie tańczyli
                najlepiej, ale najbardziej ze wszystkich ich polubiłam. Pozdro
                • wilga52 Re: Ja byłam za Kingą! 17.11.06, 10:48
                  Ludzie, gdzie rozdają ten jad, którym to tak plujecie. Kinga jest fajna,
                  tańczyć już umie, wychowuje dzieci, a że ten jełop Lis ja zostawił, to nich się
                  cieszy, jest piękna, młoda i cały świat dla niej, gorzej by było jakby ją w lata
                  wpędził.
                  • berenika80 czemu tvn nie pokazal, ze Kinga mowi po wlosku? 17.11.06, 12:42
                    W kazdym filmiku w programi uparcie pokazywali jak rozmawiaja ze soba po
                    polsku, a wiadomo ze Stefano ledwo co zdanie umie sklecic. na pewno lepiej mu
                    sie tlumaczy taniec w ojczystym jezyku, a Kinga Rusin jako italianistka bez
                    wątpliwosci ma opanowany włoski. nie rozumiem po co udawac ze tak nie jest.
              • romcia.p Re: a dlaczego w nieuczciwy? 17.11.06, 13:50
                camel_3d napisał:

> a nie zauwazyles ze nie zaleznie kto tanczy sedziowie do finalu staraja sier
                > zeby wynik byl taki sam miedzy 2 parami? wtedy wiecej ludzy wysyla smsy.
                >
                > a ja wolalelm kinge i tego wlocha. byli sympatyczniejsi..a ta druga para.. boze
                >
                > ja nawet nie wiem co to za ludzie... farbowany amerykanin i ...kto?

nie miałam na myśli głosowania w finale tylko te wcześniejsze,mniej więcej od połowy programu
                "ciągnięcie" Kingi przez jury było tak ewidentne,że chyba nawet jej najwięksi fani musieli to zauwazyc
                • romcia.p Re: a dlaczego w nieuczciwy? 17.11.06, 13:55
                  i dodam jeszcze,że gdyby Kinga wygrała dzięki poparciu telewidzów,mimo,że tancerką jest mocno przeciętną dla mnie byłoby OK - vox populi
                  mnie zniesmaczyło zachowanie jury,które jej pomagało jak tylko mogło,gdyby dali im tabliczki z 20 też by jej pewnie dawali pier... że jej taniec jest najlepszy z wszystkich edycji
                  • rybka998 Re: a dlaczego w nieuczciwy? 17.11.06, 20:28
                    ludzie czy wy nie macie większych problemów?
    • jadaczek Re: sensacja! boska Kinia wygrała!!!!! 20.11.06, 08:53
      Akurat jeśli chodzi o porównanie z Lucasem to wygrała absolutnie
      zasłużenie...Przy całej mojej sympatii dla Petera na parkiecie ruszał się
      fatalnie. Choć fakt faktem, że co najmniej o klasę lepszy był Przemek Sadowski
      z Ewą Szabatin i Joanna Liszowska z Robertem Kochankiem
    • aniani7 Re: sensacja! boska Kinia wygrała!!!!! 21.11.06, 02:10
      anaila napisała:

> cokolwiek by nie powiedzieć - TVN przeszła samą siebie: chamski lans swojej
      pra
      > cownicy do samego końca.
      >
      > nawet, qurna, TAŃCE w Polsce są ustawione.

A Ty materacedm byłaś, że wiesz, ze ustawione
      >
      > rzygam ze wzruszenia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka