lilith76 15.11.06, 10:45 Widzieliście Anię Guzik w reklamie banku BPH? Wiem, że ma swój czas, trzeba korzystać z okazji, ale jakoś straciła punkcik w moich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Ania Guzik w reklamie 15.11.06, 10:59 To jest ta co gra Żanetę i Helę w opałach? Daj spokój, niech laska ma trochę kasy, bo jej czas szybciutko przeminie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Ania Guzik w reklamie 15.11.06, 11:11 siebie gra, tzn. postać, z którą jest utożsamiana nawet facet obok to grześkowaty typ ;) a czy straciła.. chyba nie, jest dyplomowaną aktorką, więc praca w telenoweli i w nie najwyższych lotów serialu, już była dla niej kompromisem i odejściem od ideałów, które pewnie miała w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Ania Guzik w reklamie 15.11.06, 15:30 ale z tej dziewczyny beda ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mon.dan Re: Ania Guzik w reklamie 15.11.06, 14:06 a czy czasem nie Ania była też w reklamie snickersa albo marca - batonika "niepowtarzalnego smaku nie znajdziesz gdzieśtam" - kiedy na schodach chłopak gryzie dziewczynę w pupę, bo miała spódnicę w torciki? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Ania Guzik w reklamie 15.11.06, 15:26 Nie! To na pewno nie była ona :) Odpowiedz Link Zgłoś
amidala Re: Ania Guzik w reklamie 15.11.06, 18:14 a może popełniła to dzieło, zanim zyskała "sławę"? Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: Ania Guzik w reklamie 15.11.06, 19:05 jeśli gra a la Helę, to trzeba się przyjrzeć serialowej liście płac, czy banku nie ma po prostu wśród sponsorów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Ania Guzik w reklamie 15.11.06, 23:48 E tam, "straciła" ;) Zobacz jak świetnie tę scenkę zagrała :) Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: Ania Guzik w reklamie 16.11.06, 10:06 Ona jest swietna.Gra kobiete taka z zycia wzieta.A juz razem z Grzeskiem z Na Wspolnej stanowia duet nie do podrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Ania Guzik w reklamie 16.11.06, 11:25 Ok, ok, ok :) Ja ją bardzo lubię. Wreszcie aktorka z ciałem jak normalna kobieta, czyli takim jak ja. I z poczuciem humoru. Odpowiedz Link Zgłoś