Gość: npojazd IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.11.01, 21:26 Zauważyłem u naszego Jureczka wielką skłonność do klapsów i tym podobnych igraszek. Kiedyś Ania, teraz Arek. Koleś był tak podjarany i szczęśliwy jak rzadko. Odrazu odżył!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nina Re: Jerzy de Sade IP: *.pkobp.pl 13.11.01, 22:43 To bylo obrzydliwe. Arek duzo stracil w moich oczach,ze zgodzil sie na takie ponizanie typu kleczenie i bicie. A ta beznadziejna grupa nic madrzejszego nie wymyslila,zadnego polotu. Tylko ordynarne igraszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Jerzy de Sade IP: *.acn.waw.pl 14.11.01, 08:04 A mi to przypomniało falę w wojsku ( chyba te same metody - nie wiem, w wojsku nie byłam). TVN dwa dni wcześniej wyemitował program (Superwizjer ? )z amatorskim nagraniem takiego "falowania" kotów w woju. Oglądając BB miałam wrażenie że to samo - tylko więcej kolorków i wszyscy,łącznie z "kotem" udaja, że się dobrze bawią. ŻENADA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_Ł Re: Jerzy de Sade IP: *.insite.com.pl 14.11.01, 08:19 W swoim graniu tylko przy klapasch zapomina o byciu wzorowym strażakiem i ujawnia prawdziwe oblicze, a tak poważnie to gość jest żenujący w swoim zachowaniu, a jego miny i wypowiedzi są już nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia& Re: Jerzy de Sade 14.11.01, 09:10 Jurek to jest jakiś koszmarny facet. Współczuję jego żonie, jeśli on się tak zachowuje na codzień. Jak można z takim przekąsem wyrażać się o pierdołach! Swoją "elokwencją" facet robi z siebie pajaca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Jerzy de Sade IP: *.imp.gda.pl 14.11.01, 09:35 nie bardzo wiem, o co chodzi, nie widzial;am tego, bo juz nie oglądam BB. Z tego co piszecie wywnioskowałam, że było to cos niesmacznego, dlatego nie dyskutuje. Jednak, ktos na dole napisał "... ordynarne..." czy chodzi, że klapsy są ordynarne??? jesli tak to dziwne, bo ja nie jestem ordynarna, a klapsy czasami tez lubię:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Jerzy de Sade IP: *.acn.waw.pl 14.11.01, 09:44 Gość portalu: marzena napisał(a): Jednak, ktos na dole napisał "... ordynarne..." czy chodzi, że > klapsy są ordynarne??? > jesli tak to dziwne, bo ja nie jestem ordynarna, a klapsy czasami tez lubię:))) Klapsy dechą z łóżka??? nie wiem czy panowie wcielili swój zamiar w czyn,bo oglądałam BB z przerwami, ale na pewno deklarowali wyjęcie jednej z desek z ikeowskiego wyrka i przywalenie Nowemu, cytuję : " w dupę ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Jerzy de Sade IP: *.imp.gda.pl 14.11.01, 09:48 hahaha... o sooooorryyyyyyyyyyyyy.... mialam na myśli, klapsy delikatne:)) kurde nie wiedzialam, ze mówicie o klapsach decha z wyra hahahaha, o kurdeeee ale mi głupio... sorki, ze gadam, o czyms, a nie wiem o co chodzi, wybaczcie plissssss zwracam honor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Jerzy de Sade IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 10:06 Już myślałam ,ze tylko ja odbieram tą chęć walenia każdego w dupę,jako oznaki sadyzmu.Zawsze Juras wychodzi z pomysłem bicia ,to ma być ten bohaterski strażak niosący pomoc ofiarom.Zastanawiam się czy w swojej jednostce też nie stosują czegoś na wzór fali- bicie,lanie zimną wodą i.t.p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: Jerzy de Sade IP: *.*.*.* 14.11.01, 10:21 Całe te otrzęsiny ja również odebrałam jak film o fali w wojsku. To takie prymitywne i uwłaczające. Jak BB mógł coś takiego dać mieszkańcom za zadanie do wykonania! Jestem zdegustowana. A najgorsze, że mieszkańcom to się bardzo podobała, a najbardziej Jureczkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOLTAN Re: Jerzy de Sade IP: *.acn.waw.pl 14.11.01, 10:42 Nie tylko Jureczek był szczęśliwy - pewne ożywienie dało się zauważyć nie tylko u Kubka ( może też żal, że to nie jego będą...), ale i u Wojtka, który ostatnio b. przyklapł, a teraz proszę!- na wzmiankę o klapach w tyłek wyraźnie sie ucieszył i gdy Juras zakrzyknął" walniwemy go w dupę ! "z niekłamaną radością zawołał: " no tak!, no tak ! jeszcze dupa została!!!". Tekst jak z jakiegoś polskiego sitcomu! Gdyby nie było to tak głupie i prymitywne to chyba bym się roześmiał...ten błysk w oku Jurasa i spółki!wreszcie coś nię dzieje!wreszcie można zabłysnąć przed widownią i to w tak finezyjny sposób!(choć nie tak wyszukany jak wyjmowanie desek z pod materaca ,żeby kolejna, n-ta osoba przebywająca w BB zapadła się siadając na łóżku) Odpowiedz Link Zgłoś
amelia& Re: Jerzy de Sade 14.11.01, 11:49 Ja wiem dobrze, że nie wszyscy ludzie muszą być kreatywni, ale do programu telewizyjnego wypadałoby zatrudnić osoby, które choć w niewielkim stopniu są pomysłowe. A Jureczek i spółka co nam urządzili? Powtórkę z kolonii? Odpowiedz Link Zgłoś
sheenaz Re: Jerzy de Sade 14.11.01, 14:17 Powtórkę z jakiejś badziewnej koloni ... Nie bardzo pamiętam swoje kolonie ale chyba wykazywaliśmy się większa finezją i pomysłowością niż trio Jurasek - Vojtasek - Kubasek.Dziwi mnie tylko, że Vojtuś tak się rozochocił,na początku wydawał się całkiem sympatyczny ale teraz chyba już do reszty głupieje w tym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOLTAN Re: Jerzy de Sade IP: *.acn.waw.pl 14.11.01, 14:29 Do tej pory w zabawach o smaczku sado-maso przodował mój ulubieniec Kubuś , ale może jego bujna osobowość i niewiarygodna charyzma tak promieniują na pozostałych mieszkańców? Fajnie będzie jak i Dawidek się zbiesi i komuś da z czachy, albo Agniesia przywali np. Ani nogą wyrwaną ze stołu(który, na marginesie,jest najciekawszym elementem składowym w BB) Odpowiedz Link Zgłoś