amona13 25.11.06, 09:12 niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego ta kobieta jest trzymana przez TVN i jeszce uchodzi za gwiazdę tej stacji , przecież to porażka , sztywna , sztuczna Brrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 25.11.06, 09:49 a mi to rybka bo i tak nie oglądam;) Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 25.11.06, 10:08 Też nie rozumiem, sprawoa wrażenie nieprzyjemnej baby, ale ogólnie DD jest sympatyczniejsze kiedy prowadzi Kinga Rusi i Meler. Pieńkowskiej też nie lubie, więc ich połaczenie daje taki efekt, że DD oglądam co drugi weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 25.11.06, 10:13 wiecie ile razy poruszany był już ten temat???!!! śmiem twierdzić, że średnio raz na 2 tyg. czyli wtedy kiedy akurat te panie prowadzą program, obawiam się, że żadne zmiany nie nastąpią, zatem .... jedyne rozwiązanie to, albo oglądać co 2 tyg. kiedy prowadzi Kinga i Marcin, albo wyłączać głos ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 25.11.06, 11:31 kasiamilan napisała: > jedyne rozwiązanie to wyłączać głos ;-) I obraz. Ona zachwouje się jak świruska, starająca się za wszelką cenę utrzymać fason (czyt. sztywną postawę). Ma tiki nerwowe osoby mającej nie wszystko po kolei... Też nie mogę tego znieść, więc też oglądam co dwa tygodnie. Może jakieś pismo do tvn..? Z drugiej strony - chyba ktoś od nich czyta to forum, do jasnej cholery??? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 25.11.06, 11:23 tez nie lubie i nie rozumiem dlaczego ona jest w tvn, podobno to najwieksza gwiazda telwizyjna ostatnich lat... :| nie oglądam dtvn jak ona prowadzi, wole dluzej pospać, poza tym przypuszczam, ze dzis mowili tylko o jednym:| Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 25.11.06, 11:47 Nie tylko Mołek ale również Jolanta Pieńkowska. Co kilka kwestii słyszę ciągle "trzymamy kciuki" lub "jestem zszokowana". To sa ich ulubione słowa. Nie wiem komu sie moga podobać takie wypindrzone, sztuczne lalusie , uśmiechajace sie w wystudiowany sposób aby sobie nie przysporzyc kurzch łapek, bez naturalnego wdzięku i swobody zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ajax333 Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 25.11.06, 12:09 Ponieważ temat Mołek okupiły jak się domyślam nienawistne,brzydkie bezguścia z gołymi,tłustymi brzuchami,pozwolę sobie zabrać głos w imieniu mężczyzn.Mołek to jedna z niewielu kobiet w telewizji z klasą,zawsze świetnie i gustownie ubrana,bez tandetnych a la Minge kwiateczków wciśniętych na przykrótkawe bluzeczki.Subtelny,robiący wrażenie sztywnego sposób zachowania tylko podkreśla kobiecość,takt i urodę.A wy wredne,złośliwe komentatorki dalej pozostaniecie brzydkie i zołzowate.Popracujcie nad psychiką zamiast co dwa tygodnie męczyć się na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 25.11.06, 12:12 Ajax, czy raczej, Madziu, tylko pogratulować gustu:) PS. Dlaczego kobitka zabiera głos w imieniu mężczyzn...???? "ajax333 napisała: " Odpowiedz Link Zgłoś
amona13 Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 25.11.06, 13:27 a ja nie rozumiem po co ty wchodzisz na temat , który cię nie interesuje . nikt ci nie kąze sie meczyć - pewnie masz 150 w kapeluszu i o tłustej babie mozesz tylko pomarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 25.11.06, 12:42 Ja jej również nie znoszę ale musze przyznać, że w jednym jedynym programie prezentuje sie ok. w Lekjci stylu, co pewnie jest dowodem na to, że poprostu nie nadaje się do prowadzenia czegokolwiek na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 25.11.06, 12:56 Ja rowniez, dzis sobie pomyslalam jak ja ogladalam ,ze zachowuje sie owa Pani dziwnie zeby nie powiedziec dziwacznie, czemu np, jak mowi cos do widzow prawie zawsze patrzy sie wymownie na P.Pienkowska?, nie wiem czy rowniez zauwazyliscie ,ze P. Molek nie potrafi czasami zapanowac nad swoim lustrujacym spojrzeniem P.Jole od stop do glow..troszke smiesznie to wyglada - jakby przemawiajaca wlasnie P.Pienkowska obgadywala wewnatrz siebie... tragiczna kobieta, dzis jeszcze musze sie przyczepic do jej stroju... w czarnym wyjatkowo wyglada zle... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 25.11.06, 13:50 bo prowadząc Lekcję stylu, nie musi stresować się współpracą z Pieńkowską i wciąż będę podkreślać, że duet mieszany Mołek + dziennikarz płci męskiej ożywiłby ten program, a p.Pieńkowska niech ..... a lepiej nie pisać psuje wszystko, wywiady w trójce, wiadomości w tvp nie mówiąc już o Twoim Stylu Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1708 Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 25.11.06, 13:12 One dwie są delikatnie mowiąc wkurzające. Sztywniary, pieńkowska namalowana jak jakas kukła, a ta druga gra wielce inteligentną i te Jej sztuczne ruchy....brrrrr ps. trzeba napisac do tvn w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia1983 grymas MM 25.11.06, 13:21 a zwróciliście dziś uwage jaki grymas pojawił sie na twarzy Mołek, gdy dziennikarz tvn robiący dokument o kopalniach powiedzial, ze ślaskie baby to zupełne przeciwieństwo warszawskich kobiet? Są skarbem w domach górników bo maja w sobie siłę by podtrzymywac ciepło rodzinnego domu, to o czym marzą meżczyzni... Blech... Ona jest taka fałszywa... Nie moge jej znieść... Odpowiedz Link Zgłoś
porcamiseria Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 25.11.06, 15:17 Prowadzące jak prowadzace, ale reporterki są bardzo sympatyczne - Agnieszka Cegielska, Marzena Lewandowska ... Fajne dziewczyny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 26.11.06, 09:30 To prawda - reporterki są OK! A dziś MM wygląda jak wychudzony piesek z kokardą pod szyją... Spódniczka na bebechu się marszczy, jakby tam był jakiś bebech... Przyznam, że Pieńkowska denerwuje mnie mniej, bo MM skupia na sobie uwagę. Przyjaciółka zapytała: "Co jest nie tak, że one tak się na soebie patrzą - mają na siebie ochotę, czy wprost przeciwnie - nienawidzą się...?" Wydaje mi się, że raczej to drugie, a sztuczne uśmiechy, miny i grymasy mają na celu ukrycie tej nienawiści... Przełączam kanał, mimo, iż niektóre dzisiejsze tematy mnie interesują... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 26.11.06, 09:48 fakt,że panie są denerwujące, zasuszone ciotki klotki. Też nie lubię formuły która jakiś czas temu pojawiła się w TVN w której rozmawiające/cy/ prowadzące/cy/ bardziej zwracają się do siebie niż do widzów /kamery/ Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Namolny lans Mołek 26.11.06, 09:54 I co z tego, że jest do bani??? Wyraźnie ktoś się uparł na ordynarne i przeciwne naturze lansowanie tej pani, a historia wykazała już wielokrotnie, że namolny lans może nawet wypromować Mołek. Odpowiedz Link Zgłoś
lenawawa Re: Namolny lans Mołek 26.11.06, 13:23 Nie mogę znieść maniery głosu p. Pieńkowskiej, fatalny... A p.Mołek sama się tak beznadziejnie ubiera???Dzisiejsza kokarda była straszna.. Przecież to poranny luzacki program, nie wiem, jakieś dżinsy, fajna bluzeczka i już.. Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia89 Re: Namolny lans Mołek 26.11.06, 15:58 Zgadzam się z tobą. Fatalna maniera głosu Pieńkowskiej drażni mnie niesamowicie. Ubiór obu pań również(moim zdaniem zbyt sztywny jak na luźny poranny program). I jeszcze jedno: ciągle wpatrują się sobie w oczy, co dosyć dziwnie wygląda. Odnoszę wrażenie, że zapominają o tym, że mówią do widzów. Dlatego DDTVN oglądam tylko z Kingą i Marcinem. Odpowiedz Link Zgłoś
makaluu Re: Namolny lans Mołek 26.11.06, 18:30 JA jej tez nie znoszę! I przez nia Lekcji Stylu tez nie oglądam! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1708 Re: Namolny lans Mołek 27.11.06, 12:08 Zestaw Pań z Lekcji Stylu jest równie mdły jak z DDTVN :O)Przecież Kwaśniewska Jolanta to też rozlazła ciota, bardzo pasują do siebie z Mołek, obie są bardzo "stylowe" Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 27.11.06, 12:50 Jeśli zdarzy mi się włączyć TVN, gdy one prowadzą program, przychodzi mi do głowy, że przy nich tolkienowskie Enty miały ADHD... Odpowiedz Link Zgłoś
mhadau1 Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 30.11.06, 12:39 mimo iż jestem zdrowym mężczyzna,równiez uważam że mołek jest do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
katjanka Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 01.12.06, 05:58 O tak ten duecik przyprawia o zgrzyt zębów... Takie niedzielne lale, jak podtarzałe, wszystkim ,,zszokowane'' ciotki na sztywnych imieninach. Molek sie nie nadaje do takich programow, ale Pienkowska chyba jeszcze mniej. moze i chlodne relacjonowanie wiaomosci jej lezalo, ale ta fomulka zdecydowanie juz nie. dziwne, ze taka stacja postawila na tak a-ciekawe postacie, one klada ten program na łopatki. uch, na co komu taki widok juz od rana??? Odpowiedz Link Zgłoś
kiitek Re: nie lubię jak Dzień Dobry prowadzi Mołek 01.12.06, 14:20 amona13 napisała: > niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego ta kobieta jest trzymana przez TVN i jeszce > uchodzi za gwiazdę tej stacji , przecież to porażka , sztywna , sztuczna Brrrr Właśni,z kim by się nie rozmawiało nikt jej nie lubi,a oni ją dalej tam trzymaja... Odpowiedz Link Zgłoś