IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 19:26
Moim zdaniem Irek jest moralnym zwycięzcą pierwszej i drugiej edycji BB razem
wziętych. Żaden z pozostałych mieszkańców BB2 nie ma moralnego prawa do odbioru
głównej nagrody. Swoją drogą to ciekawe jak można ze 123 tysięcy kandytatów
wybrać 10 osób tak nudych i nieciekawych.Wszyscy ci ludzie są w dodatku
zaślepieni wizją wygranej do tego stopnia ,że zatracili wszelką wrażliwość. Nie
wierzę ,że Irek załamał się z dnia na dzień, musiał to być długotrwały proces.
W tym czasie nikt nawet nie spróbował mu pomóc.Jak można patrzeć na faceta,
który płacze i nie powiedzieć ani jednego dobrego słowa, nie okazać
współczucia, odrobiny serca i zrozumienia.Mam wrażenie ,że z satysfakcją
patrzyli jak najgroźniejszy konkurent odpada z gry.Po raz kolejny człowiek z
natury dobry przegrywa wobec cynizmu,egoizmu i obłudy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nataniel Re: O Irku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.01, 19:35
      Jezu jakie banały! Wszystko to powiedziano na tym forum już 10 razy! Będziemy
      młócić jeden temat do upojenia posługując sie wciąż tymi samymi argumentami?
      Moralne zwyciestwo! Boże! To gra o kasę nie o moralność. Polacy też zawsze byli
      moralnymi zwyciezcami - II wojny światowej, mistrzostw piłki nożnej. W grze nie
      chodzi o rację a realne zwycięstwo! Zresztą Irek chyba nie czuje sie zwyciezcą.
      Czytałem wczoraj czat z Iloną i ona twierdzi że jemu głupio z powodu tego co
      się stało. BB to nie lekcja religii a w takim programie nikt nie szuka
      autorytetów moralnych. I dzięki Bogu!
      • Gość: Asterix Re: O Irku IP: *.chello.pl 14.11.01, 19:56
        Tjaa... Pamiętacie ten rysunek Mleczki: dwóch rycerzy spieprzających co sił w
        nogach przed deszczem strzał; jeden mówi do drugiego: "Cholera, nienawidzę tych
        moralnych zwycięstw!" :-)

Asterix
    • Gość: iga Re: O Irku IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 20:31
      Gość portalu: lieta napisał(a):

> Moim zdaniem Irek jest moralnym zwycięzcą pierwszej i drugiej edycji BB razem
      > wziętych. Żaden z pozostałych mieszkańców BB2 nie ma moralnego prawa do odbioru
      >
      > głównej nagrody. Swoją drogą to ciekawe jak można ze 123 tysięcy kandytatów
      > wybrać 10 osób tak nudych i nieciekawych.Wszyscy ci ludzie są w dodatku
      > zaślepieni wizją wygranej do tego stopnia ,że zatracili wszelką wrażliwość. Nie
      >
      > wierzę ,że Irek załamał się z dnia na dzień, musiał to być długotrwały proces.
      >
      > W tym czasie nikt nawet nie spróbował mu pomóc.Jak można patrzeć na faceta,
      > który płacze i nie powiedzieć ani jednego dobrego słowa, nie okazać
      > współczucia, odrobiny serca i zrozumienia.Mam wrażenie ,że z satysfakcją
      > patrzyli jak najgroźniejszy konkurent odpada z gry.Po raz kolejny człowiek z
      > natury dobry przegrywa wobec cynizmu,egoizmu i obłudy.
      ..............
      Czy ty najpierw przeczytałaś, to co napisałaś - co za brednie. Moralne
      zwycięstwo..........Cóz za komunały. Może męczennik w walce z nietolerancją,
      pozostałymi mieszkańcami i TVN - będzie bardziej patetycznie.

• Gość: lieta Re: O Irku IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 23:52
      Macie rację, to co napisałam to bzdury totalne.Dzięki Wam udało mi się spojrzeć
      na wydarzenia z właściwej perspektywy. Oczywiście - liczy się tylko kasa. Irek
      to nie bohater, to burak z Koła,a ja jestem patetyczną idiotką. Bolesne, ale
      prawdziwe.Mam nadzieję ,że mogę liczyć na Waszą pomoc jeśli znowu przytrafi mi
      się napad patetyzmu.Bardzo wszystkim dziekuję za komentarz.
      • nina_ Re: O Irku 14.11.01, 23:57
        nie badz taka surowa dla siebie. Dobrze napisalas. Tez uwazam,ze Irek ma dobre
        serduszko mimo ze jest taki ekscentryczny. Napewno wie co robi,nie jest takim
        burakiem na jakiego pozowal i wyciagnie niezla kase od TVN.A ty badz dalej taka
        wrazliwa,to wcale nie jest wada,wbrew tym opiniom
      • Gość: Aga Re: O Irku IP: *.tele2.pl 15.11.01, 09:22
        Gość portalu: lieta napisał(a):

> Macie rację, to co napisałam to bzdury totalne.Dzięki Wam udało mi się spojrzeć
        >
        > na wydarzenia z właściwej perspektywy. Oczywiście - liczy się tylko kasa. Irek
        >
        > to nie bohater, to burak z Koła,a ja jestem patetyczną idiotką. Bolesne, ale
        > prawdziwe.Mam nadzieję ,że mogę liczyć na Waszą pomoc jeśli znowu przytrafi mi
        > się napad patetyzmu.Bardzo wszystkim dziekuję za komentarz.

Irek to świr - czy z tego powodu ma dostać kasę? Bzdury kompletne.
        • Gość: Nala Re: O Irku IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 10:38
          Gość portalu: Aga napisał(a):

> Gość portalu: lieta napisał(a):
          >
          > > Macie rację, to co napisałam to bzdury totalne.Dzięki Wam udało mi się spo
          > jrzeć
          > >
          > > na wydarzenia z właściwej perspektywy. Oczywiście - liczy się tylko kasa.
          > Irek
          > >
          > > to nie bohater, to burak z Koła,a ja jestem patetyczną idiotką. Bolesne,
          > ale
          > > prawdziwe.Mam nadzieję ,że mogę liczyć na Waszą pomoc jeśli znowu przytraf
          > i mi
          > > się napad patetyzmu.Bardzo wszystkim dziekuję za komentarz.
          >
          > Irek to świr - czy z tego powodu ma dostać kasę? Bzdury kompletne.

Otóż to !!!
          Nic mnie tak nie wkurza, jak robienie ze zwykłego idioty bohatera !!!
          W końcu cały czas na to "pracował", a to nawet gorzej o nim świadczy, tzn. jeżeli
          robił to świadomie.
          Najśmieszniejsze jest to, że tak właśnie uważają jego fani. Przecież oni
          najgłośniej krzyczą o tym, jaki "naturalny" w swoim zachowaniu był Irek !
          Wynikałoby z tego, że rola idioty wyszła mu perfekcyjnie !
          Udało mu się "nabrać" nawet psychiatrów ????????
          No cóż, z tego wynika, że nawet robienie z siebie kretyna powinno mieć swoje
          granice.

• Gość: fotograf Re: O Irku IP: *.netia.pl 15.11.01, 09:11
      Jest taka bajka o chłopcu który za często wołał "wilk!!" dla żartów.
      Gdy rzeczywiście przyszedł wilk nikt już nie przybiegł na jego wołanie i wilk
      go zjadł.
      • Gość: Alexa Re: O Irku- do fotografa IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 11:53
        Dobrze się Ciebie czyta!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka