harriet24 No właśnie... 01.12.06, 11:18 Miał dołączyć do ekipy Faktów, były przypuszczenia, że zostanie korespondentem w USA i nic na ten temat nie słychać. Ten jego urlop coś długo trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
kar7 JW-23........ 01.12.06, 12:12 nigdzie nie będzie juz tak świetny jak w JW-23 na RMF-ie, ktoś pamięta ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzesioo_xiii Re: JW-23........ 01.12.06, 13:46 kar7 napisała: > nigdzie nie będzie juz tak świetny jak w JW-23 na RMF-ie, ktoś pamięta ? :) Z tego programu kojarzę tylko czeską piosenkę "Leti wrana, leti" :) Może ktoś ją ma w mp3? Odpowiedz Link Zgłoś
kris.m Re: JW-23........ 02.12.06, 23:20 echhh to były czasy... RMF był moją ulubioną stacją..zawsze słuchałem JW-23...tych improwizowanych żartów, wygłupów, mixów Montera..... Niestety potem RMF poszedł na całkowitą komercję, "formatowanie ramówki" i przestałem go słuchac :( Odpowiedz Link Zgłoś
tyhrh654h Re: A gdzie sie podziewa Macin Wrona? 01.12.06, 13:32 nie wiem gdzie się podziewa, ale cierpię jak ten oślizły typ się pojawia na wizji nie cierpię go od momentu gdy w "Mamy Cię" pokazał swoją prawdziwą naturę, gdzie wrogo i z góry w takim wiejsko-nowobogackim stylu "co to nie ja" potraktował kelnerkę. brakował tylko żeby powiedział: "wiesz kim ja jestem?" a że było to z ukrytej kamery, to pokazał jaki jest naprawdę no wstyd i żenada po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: A gdzie sie podziewa Macin Wrona? 01.12.06, 13:54 moze sie odchudza? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: A gdzie sie podziewa Macin Wrona? 02.12.06, 23:36 Wrona jest już w Stanach. Gdzieś czytałem, że zabrał tam zonę i dziecko. W Faktach ma sie pojawić jeszcze w grudniu. Odpowiedz Link Zgłoś