Gość: żywo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 21:33 Dowiedzialem sie z pewnego zrodla, ze pod pseudonimem Sonia ukrywa sie Ani mama. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cccp Re: Sonia to mama Ani IP: 192.168.111.* 15.11.01, 21:37 a pod Mickey - Sołtysik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataniel Re: Sonia to mama Ani IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.01, 21:42 Mama Ani jest fajną babką, która ma nadzieję że jej córeczka wyjdzie wreszcie z tego domu wariatów - a Sonia może być najwyzej córką Ani. ten egzaltowany ton, niezrozumiała sympatia dla idola niższych klas podstawówki - Kuby - naiwne wzruszanie sie losem biednej Anusi - typowe dla nastolatki. Dziecinada i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cycu Re: Sonia to mama Ani IP: 10.0.2.* 16.11.01, 09:20 Gość portalu: Nataniel napisał(a): > Mama Ani jest fajną babką, która ma nadzieję że jej córeczka wyjdzie wreszcie z > > tego domu wariatów - a Sonia może być najwyzej córką Ani. ten egzaltowany ton, > niezrozumiała sympatia dla idola niższych klas podstawówki - Kuby - naiwne > wzruszanie sie losem biednej Anusi - typowe dla nastolatki. Dziecinada i tyle. ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ TO GÓWNIARA Z PODSTAWÓWKI DOPIEO UCZĄCA SIĘ ORTOGRAFII!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sołtysik Re: Sonia to mama Ani IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 21:42 kurwa, to i tego nie dalo sie ukryc ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Sonia to mama Ani IP: 213.77.49.* 16.11.01, 08:59 A może to koleżanka spod sąsiedniej latarni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Sonia to mama Ani IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 16:53 Nie jestem jej mamą ani córką, nawet jej nie znam ale bardzo chciałabym ją poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Sonia to mama Ani IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 20:39 Z wyszczych klas podstawówki to wy sami jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataniel Re: Sonia to mama Ani IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.01, 20:42 Gdybyś ty doszła do wyższych klas podstawówki to byś wiedziała jak to się pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cycu Re: Sonia to mama Ani IP: 10.0.2.* 17.11.01, 09:29 Zgadzam się pisownia to nie jest jej najmocniejsza strona wszędzie jej o tym piszę ale ona nawet czytać chyba dobrze nie umie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosia Re: Sonia to mama Ani IP: *.pl 17.11.01, 04:59 ja tez to wiem, ta stara menda myśli, ze do końca życia będzie bronić córeczki. Odpowiedz Link Zgłoś