Dodaj do ulubionych

Apetyczna Buchacz

IP: *.uwm.edu.pl 17.11.01, 08:41
Ania ma w sobie sex. Jest niświadomie ładna i pociągająca. Może by została w BB.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rysiek Re: Apetyczna Buchacz IP: 10.0.2.* 17.11.01, 09:22
      Nie ma szns żeby została dużo osób się na niej poznało ty chyba jeszcze
      nie.jest zakłamana fałszywa wszystko robi na pokaz dała temu wyraz wczoraj
      kiedy płakała użalając się nad swoim losem osoby nominowanej
      • Gość: E Re: Apetyczna Buchacz IP: *.uwm.edu.pl 17.11.01, 09:44
        Doskonale się na Niej poznałam, dziewczyna po prostu nie ma klasy i życiowej
        wytrzymałości. W pojedynku ze sztucznym Jurkiem stawiam jednak na Annę.
        Najpierw On później Ona.
        • Gość: Mania Re: Apetyczna Buchacz IP: 10.129.130.* 17.11.01, 10:51
          A Marzena ma klase? Narzekacie na Anie, ale ona pokazuje swoje emocje,
          reaguje szybko. I to wole niz wstrzemiezliwosc innych, staranne ukladanie
          wypowiedzi, lub mowienie tylko "nie wiem, nie wiem".
          A apetyczna jest, zdjecia z lazienki pare dni temu byly b.ladne. Jest
          najladniejsza z dziewczyn, nie da sie ukryc.
          Podobala mi sie scena, kiedy Ania podeszla do ukladajacego klocki Kuby, a on
          powiedzial: "lubie czuc twoja bliskosc, Aniu". A ona malowala mu kwiatki na
          glowie i imie Gosi.
          • Gość: proAnia Re: Apetyczna Buchacz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 11:17
            Jasne, jest słodka jak diabli, a takie niunie czasmi musza być wredne, bo nie
            starcza im sił by lekceważyć zawistników., mówię o życiu. Nie jest to najlepsze
            rozwiązanie, ale ogólnie Ania jest raczej niezłomna babka, i gdy kiedyś kogoś
            spotka cierpiącego to pewnie poruszy niebo i ziemię, by go bronić, ale chyba
            jeszcze nie teraz :( jest młodziutka i zawiedziona swoim losem i cholernie chce
            się na nim odkuć... może za wszelką cenę? Cóż, a jak się zachował T. Golob, gdy
            mu zdefektował motor?.. A co czulsi faceci chyba się domyślają jaka zajebista
            może być w łóżku! Wskażcie mi zaś babkę, która pod skórą nie czuje, że nie ma
            tyle serca co Ona, a wredność, to jej tylko nieudolna fasada, ochrona, bo Ania
            to nie jest jakiś orzeł I.Q.
            • Gość: polo Re: Apetyczna Buchacz IP: *.telia.com 17.11.01, 13:41
              Gość portalu: proAnia napisał(a):

> Jasne, jest słodka jak diabli, a takie niunie

Ania jest rozpieszczonym dzieckiem,jest jedynaczka i nie wie co to znaczy
              bieda.Twarz ma aniolka,a dusze diabla.

wredne, bo nie
              b
              > starcza im sił by lekceważyć
              zawistników., mówię o życiu. Nie jest to najlepsze
              >
              > rozwiązanie, ale ogólnie Ania jest raczej niezłomna babka, i gdy kiedyś kogoś
              > spotka cierpiącego to pewnie poruszy niebo i ziemię, by go bronić, ale chyba
              > jeszcze nie teraz :( jest młodziutka i zawiedziona swoim losem i cholernie chce
              >
              > się na nim odkuć... może za wszelką cenę? Cóż, a jak się zachował T. Golob, gdy
              >
              > mu zdefektował motor?.. A co czulsi faceci chyba się domyślają jaka zajebista
              > może być w łóżku! Wskażcie mi zaś babkę, która pod skórą nie czuje, że nie ma
              > tyle serca co Ona, a wredność, to jej tylko nieudolna fasada, ochrona, bo Ania
              > to nie jest jakiś orzeł I.Q.

• Gość: proDiabe polo, drżyj! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 14:10
                Gość portalu: polo napisał(a):

> Ania jest rozpieszczonym dzieckiem,jest jedynaczka i nie wie co to znaczy
                > bieda.Twarz ma aniolka,a dusze diabla.
                Od kiedy to świadomość biedy jest wyznacznikiem czegokolwiek? Zatem amerykanie i
                niemcy to sami podli ludzie, to ich PKB ich pogrąża!...
                rozumiem że nie dusisz diabła tylko uważasz,że ania ma duszę diabła
                zapewne nie jesteś teologiem zatem mało wiesz o (sic!) duchowości diabła,(???)
                idioto
                natomiast litościwie i życzliwie dociekam, iż miałeś na myśli, że Ania ma W DUSZY
                diabła.
                Wkraczając na ścieżkę przypisywania innym demonów
                zaiste po rozżarzonych węglach stąpasz!!!

HAHAHHAHAHHAHAHAA
                HAHAHAHAHHAHAHHA
                HAHAHAHHAA
                HAHAAAAAAAAAAHHAHHAA
          • bigbrada Re: Apetyczna Buchacz 17.11.01, 14:57
            Apetyczna-buahaha:))
            Wygrała walkę ze śmiertelną chorobą i powinna wystąpić w tym show " Znudziła
            mnie twoja historia" pana Miszczaka z TVN.
            Ale taka sexbomba z wadą wymowy i bezpłciowa to za bardzo mnie nie pociąga.
        • Gość: Rysiek Re: Apetyczna Buchacz IP: 10.0.2.* 18.11.01, 15:09
          Chyba nie wiesz co mówisz E zastanów się i skonsultuj to z BB
    • Gość: paweł Re: Apetyczna Buchacz IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 17.11.01, 13:49
      Uroda i mądrość nigdy nie idą w parze. Znakomity przykład mamy w BB. To niejaka
      Ania B.
      • Gość: via Re: Apetyczna Buchacz IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 13:53
        Gość portalu: paweł napisał(a):

> Uroda i mądrość nigdy nie idą w parze. Znakomity przykład mamy w BB. To niejaka
        >
        > Ania B.

ANI URODY, ANI MĄDROŚCI ;D
        • Gość: życzliwy Re: Apetyczna Buchacz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 14:39
          Gość portalu: via napisał(a):

> Gość portalu: paweł napisał(a):
          >
          > > Uroda i mądrość nigdy nie idą w parze. Znakomity przykład mamy w BB. To ni
          > ejaka
          > >
          > > Ania B.
          >
          > ANI URODY, ANI MĄDROŚCI ;D

uroda rzecz subiektywna

wasze wypowiedzi są cząsteczkowe i nieprzekrojowe w ocenie osobowości drugiego
          człowieka
          Dla zrównoważenia ich jednostronności trzeba zauważyć
          ambicję wrażliwość dumę, sexowność, a kto wi może i dziewictwo?
          :))

• Gość: Mar Re: Apetyczna Buchacz IP: 213.25.197.* 17.11.01, 14:52
            Bałbym się wleźć na Buchaczównę, bo mógłbym ją zgnieść - taka jakaś
            delikutaśna. Z nią można tylko na jeźdza (ona na górze) albo zawsze modne
            ciągnięcie druta :-)
        • Gość: coyot Re: Apetyczna Buchacz IP: *.cyfronet.krakow.pl 17.11.01, 20:00

>
          > ejaka
          > >
          > > Ania B.
          >

Zgadzam sie w calej rozciaglosci......niestety

• Gość: Rysiek Re: Apetyczna Buchacz IP: 10.0.2.* 18.11.01, 15:11

>
          > ejaka
          > > Zgadzam się musicie chyba kupić sobie okulary!!

> > Ania B.
          >

• Gość: Zoltan Re: Apetyczna Buchacz IP: *.kabel.telenet.be 17.11.01, 19:51
      Apetyczna jak koza z nosa.
      Seksowna jak wsowka do wlosow lub zlamany obcas.
      Ona sie tylko nadaje do reklamy podpasek.
      • Gość: npoajz Re: Apetyczna Buchacz IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.11.01, 20:18
        Tematem jest apetyczność Anki. Ja nie mam apetytu na nią i nie uważam za
        apetyczną.
    • Gość: Menel Re: Apetyczna Buchacz IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 23:22
      Gość portalu: E napisał(a):

> Ania ma w sobie sex. Jest niświadomie ładna i pociągająca. Może by została w BB
      > .

Ma jeszcze krzywy zgryz.
      Sexowne to jak dziabli.
    • Gość: boro Re: Apetyczna Buchacz IP: *.jasna.tarnow.pl 18.11.01, 00:01
      Czy aby na pewno oglądamy ten sam program?
      Mówisz o tej blondynce z nieprawidłowym zgryzem i trudnościami w mówieniu?
      Jeśli tak to chyba jestem jakiś inny.
      A jej charakter : rozpieszczona,nie rozumiejąca innych ,użalająca się nad sobą
      osoba.
      Coś chyba nie tak?
      Ale mimo wszystko jeszce bardziej nie lubie Jurka więc niech ta "sexbomba"
      narazie zostanie.
      Ale już nie długo
      • Gość: kleo Re: Apetyczna Buchacz IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.01, 01:32
        Myślę zupełnie tak samo.Nie przepadam za Anką ,ale jeszcze nie jej
        czas ,najważniejsze ,żeby pozbyć się Jurka.A czy apetyczna,czy nie to rzecz
        gustu.Na forum wp.ludzie wypisują ,że Anka to tirówka z trasy A4i jeszcze
        gorsze historie ,więc może coś w tym jest.
        • Gość: alfik Re: Apetyczna Buchacz IP: 217.11.133.* 18.11.01, 13:18
          Jurek wyleci za tydzień. Bankowo!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka