lisowa2 02.01.07, 19:32 mam prosbe :> ma ktos screena z dzisiejszych wydarzen na polsacie ? ;) chodzi mi o screena p. Smoktunowicz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kris_tw Re: prośba smoktunowicz 02.01.07, 19:40 O co kaman?? Nie kumam tej prośby. Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: prośba smoktunowicz 02.01.07, 19:49 lamer jestem wiec prosze mi wybaczyc ;) czasami na necie mozna znalezc zdjecia z np. programu . uch np. ktos ma tv na necie, i se oglada i nagle robi print screen i ma zdjecie ;] i mi by chodzilo czy ktos moze ma? moglby miec ? ;) oj no fryzura mi sie jej spodobala <wstyd> pewnie za chwile poleca kamienie ze co z takimi pierdołami przychodze, no ale.. Odpowiedz Link Zgłoś
kris_tw Re: prośba smoktunowicz 02.01.07, 19:52 włącz Polsat2, właśnie lecą wydarzenia. Fryzura nieszczególna, więc się dziwię Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: prośba smoktunowicz 02.01.07, 19:56 chlip :P de gustibus... itd ;p dobra niewazne, polsatu 2 nie mam ;] jakos se poradze Odpowiedz Link Zgłoś
mala.filipinka Re: prośba smoktunowicz 02.01.07, 20:52 może poszukaj lub spytaj tutaj: www.tvn.tivi.pl/forum/ mf Odpowiedz Link Zgłoś
mala.filipinka Re: prośba smoktunowicz 02.01.07, 20:54 zaraz się gromy posypią, że smoktunowicz w polsacie, ale chodzi o ten wątek: www.tvn.tivi.pl/forum/viewtopic.php?t=2078 mf Odpowiedz Link Zgłoś