Gość: virginia IP: 217.96.45.* 18.11.01, 19:35 Musze to powiedziec kocham kube ma fajne fryzury jest ladny kocham go zemdlałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dżastina Re: Kocham Kube!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 18.11.01, 19:37 Gość portalu: virginia napisał(a): > Musze to powiedziec kocham kube > ma fajne fryzury jest ladny kocham go zemdlałam słowem: POWALAJĄCY chłopak ... jak się ockniesz, to daj znać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Kocham Kube!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 18.11.01, 19:50 Gość portalu: dżastina napisał(a): > słowem: POWALAJĄCY chłopak ... > jak się ockniesz, to daj znać ;-) Coś długo nie wraca do przytomności zaczynam się martwić. Co ta miłośc z ludzmi wyrabia ! ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: Kocham Kube!!!!!!!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.11.01, 19:54 Aga, czy to ty jesteś Agą z bbforum.prv.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Kocham Kube!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 18.11.01, 20:09 na bbforum.rv.pl zaglądam ,ale nie udzielam się ,bo zostałam niegrzecznie przyjęta:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: Kocham Kube!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 18.11.01, 19:55 Myślisz aga, że gdybyśmy zgłosiły się do programu, to też by ktoś poleciał na podłogę ;-)))) - z pozytywnego wrażenia, rzecz jasna ... ;-) fruuu, fruu, bach! - faceci jak muchy .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Kocham Kube!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 18.11.01, 20:11 Na bank.Codziennie paru facetów w psychiatryku opętanych nieosiągalną,platoniczną miłością.Właśnie dlatego się nie zgłosiłam -szkoda mi było potencjalnych trupów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWE Re: Kocham Kube!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 18.11.01, 20:01 Ta kobitka wcale nie zartuje,ale ta milosc zagrywa z ludzi.I jak tu wierzyc w milosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumek Re: Kocham Kube!!!!!!!!!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 19:54 Dawid też kocha Kube !!!! ...zazdrosna? Odpowiedz Link Zgłoś