10.01.07, 20:31
Chyba tylko na Cyfrze +mozna ogladac BBC PRime teraz? Mysle, ze to swietny
kanal, a w niewielu sieciach jest dostepny, a szkoda :( Anglicy umieja robic
swietne dokumenty i komedie, kryminaly tez, choc zazwyczaj gatunek ten mnie
nie krecil. W Polsce tworzy sie tylko marne kopie...
Obserwuj wątek
    • servus_lca Re: BBC Prime 10.01.07, 20:35
      Niesety tylko w cyfrze i chyba w nielicznych sieciach kablowych. u mnie w Vetrze wyłaczyli w zeszłym roku i właczyli polsat zdrowie i uroda. porażka.
    • dobu Re: BBC Prime 10.01.07, 20:40
      ja mam w kablówce multimedia.Uwielbiam Hiacyntę:-)
    • bardu Re: BBC Prime 10.01.07, 20:45
      Jest również na Aster City.
      • katklos Re: BBC Prime 10.01.07, 21:21
        I w UPC, niestety zabrali BBC World:(
        • modotv Re: BBC Prime 11.01.07, 00:13
          Nie zabrali. Chciałem obejrzeć dziś AbFab o 22, widzę - czarny ekran.
          Zadzwoniłem do ich BOK zakładając z góry, że usunęli kolejny dobry kanał na
          rzecz szitu. Miły pan wytłumaczył, że mają awarię "studia nadawczego" i BBC
          Prime wróci jeszcze dziś w nocy. :)
          • cze67 Re: BBC Prime 11.01.07, 09:27
            W gdańskim UPC wczoraj i dzisiaj rano na kanale BBC Prime nadal ciemny ekran.
    • dr.verte Re: BBC Prime 11.01.07, 00:29

jest ale nie w podstawowym pakiecie tylko w tzw.tematycznym,dopłata 18 zł.
      • henryczek-czewa Re: BBC Prime 11.01.07, 01:04
        mnie też wyłączyli świnie z kablówki już ładnych pare m-cy temu:(
        tyle chociaż, że powoli uzupełniam sobie kolekcje najlepszych britcomów, więc strata jest mniej odczuwalna, ale jednak jest. Oczywiście durny polsat 2 czy trwam trzymają się w ofercie, a wyrzuca się za to wartościowe kanały:/
        • emkamaciek Re: BBC Prime 11.01.07, 17:48
          Właśnie, w Poznaniu też niestety Prime'a nie uświadczysz.
          • modotv Re: BBC Prime 11.01.07, 20:05
            A ja obejrzę dziś "Absolutely Fabulous" bo "studio nadawcze" widocznie znów
            hula ;)
            • wytuli Re: BBC Prime 11.01.07, 22:37
              To mnie wlasnie zaskakuje, bo uwazam, ze co jak co, ale BBC Prime to napawde
              dobry kanal na wysokim poziomie. Najwyrazniej ma kiepska ogladalnosc, jak
              wszystko, co w tym kraju mozna uznac za ciekawe i warte poogladania... :)))
              • modotv Re: BBC Prime 11.01.07, 23:07
                U mnie z kabla usunęli CNBC Europe, ale Polonia 1 czy Polsat ZiU dalej się
                trzyma... Niepojęte.
                • esquire Re: BBC Prime 12.01.07, 14:53
                  modotv napisał:

> U mnie z kabla usunęli CNBC Europe,

o CNBC własnie dla tego kanału sobie satelitę kupiłem, bo Conan jest super.
              • vicky.pollard Re: BBC Prime 12.01.07, 14:45
                but yeah but no but yeah but no but yeah because jaki kraj taki rząd, więc nie
                dziw się że tu rządzi przaśne M jak miłość, wiejscy Złotopolscy czy przerost
                formy nad treścią Magda M
    • vicky.pollard Re: BBC Prime 12.01.07, 14:43
      but yeah but no but yeah, because te czarne ekrany pojawiające się na chwilę to
      jakaś masakra w środku akcji

teraz już jest lepiej, ale tuż po starcie BBC Prime w polsce blackouty trwały
      nawet przez pół dnia

tłumaczenie zawsze takie samo: awaria w studiu (cokolwiek to znaczy)

P.S.
      mam kablówkę z UPC oferującej to samo co platformy satelitarne, ale 3 razy drożej
      gdyby nie BBC Prime już dawno bym zrezygnował...
      • paczka111 Re: BBC Prime 12.01.07, 16:19
        No włączyli, w Gdańsku też, ale jeden odcinek Mistrzów kuchni uciekł. Swoją
        drogą co to jest, że tych naszych kucharzy nie da się oglądać, a BBC co zrobi
        program kulinarny to jeden lepszy od drugiego. I w ogóle się nie przejmują
        opinią o swojej kuchni.
    • czesiekkk Re: BBC Prime 12.01.07, 17:00
      BBC Prime to głównie britcomy, seriale kryminalne, poradniki hobbyistyczne i
      lifestylowe filmów dokumentalnych wcale nie jest tak wiele a jak są to raczej
      krótkie 30 min.
      • dolores12 Re: BBC Prime 12.01.07, 21:17
        Mój najgorszy koszmar - włączam TV i okazuje się, że zastąpili BBC jakimś
        g...Raz już tak było parę lat temu w UPC, na następny dzień poszłam i
        rozwiązałąm umowę.
        • modotv Re: BBC Prime 12.01.07, 21:20
          Poczekaj... UPC ma wprowadzić do swojej oferty TVN GRA, więc ktoś będzie musiał
          ustąpić miejsce. Oby Twój sen nie stał się jawą...
          • jwoj Re: BBC Prime 13.01.07, 00:36
            Aster wprowadził tvn gra a BBC Prime się trzyma chociaż nigdy nie wiadomo co się
            stanie.
            • czesiekkk Re: BBC Prime 13.01.07, 10:07
              Ja w UPC straciłem BBC World na rzecz Polsat Sport Extra to z okazji MŚ po
              prostu szkoda słów. Jak wyleci BBC Prime albo CNN to chyba rozwiążę umowę. Nie
              chce mi się oglądać polskich tematów made in TVN.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka