Dodaj do ulubionych

Dragon Ball

IP: *.acn.pl 15.04.03, 16:26
Pytanie: dlaczego RTL 7 (a właściwie to TVN 7) zaprzestał dawania
najznakomitszego serialu we wszechświecie jakim jest Dragon Ball ???

Na widok innych Japońskich bajek płakać mi się chce ale Dragon Ball był inny,
oglądąłem juz chyba 4 serie pod rząd ale gdy przestali dawać go w TV poczułem
pustke.

Czy TVN 7 ma zamiar jeszcze kiedys emitować Dragon Balla???
Obserwuj wątek
    • Gość: ace Re: Dragon Ball IP: 62.233.173.* 16.04.03, 07:30
      Naprawdę żal mi ciebie bo jesteś naprawdę chory. Czasami zdarzało mi się to przez kilka minut oglądać gdy przerzucałem kanał i mogę powiedzieć jedno: drugiej tak bezmyślnej kreskówki chyba w życiu nie widziałem. No może jeszcze pokemony. Jak już chcesz oglądać kreskówki to zobacz simpsonów albo south park - to jest przynajmniej śmieszne, inteligentne i oryginalne.
      • Gość: 21 Re: Dragon Ball IP: *.n.net.pl 18.04.03, 01:28
        Gość portalu: ace napisał(a):

> Naprawdę żal mi ciebie bo jesteś naprawdę chory. Czasami zdarzało mi się to
        prz
        > ez kilka minut oglądać gdy przerzucałem kanał i mogę powiedzieć jedno:
        drugiej
        > tak bezmyślnej kreskówki chyba w życiu nie widziałem. No może jeszcze
        pokemony.
        > Jak już chcesz oglądać kreskówki to zobacz simpsonów albo south park - to
        jest
        > przynajmniej śmieszne, inteligentne i oryginalne.
        dlaczego żal?Moja 8-letnia siostrzenica tez to badziewie oglada,także i ten kto
        rozpoczał ten wątek mieści sie w tej granicy wiekowej
        • Gość: orkel Re: Dragon Ball IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 09:39
          Oglądały to nie tylko dzieciaki, ale także młodzież. Znam całkiem sensownego
          18-latka, który ma w portfelu kolekcję dragonball'owych z chipsów Chio. Może
          jednak wyniki oglądalności były niezadowalające...
          • Gość: ace Re: Dragon Ball IP: 62.233.173.* 19.04.03, 09:05
            Gość portalu: orkel napisał(a):

> Oglądały to nie tylko dzieciaki, ale także młodzież. Znam całkiem sensownego
            > 18-latka, który ma w portfelu kolekcję dragonball'owych z chipsów Chio. Może
            > jednak wyniki oglądalności były niezadowalające...

Sensownego 18-latka... chyba z mózgiem 8-latka. A 3-kołowy rowerek też ma?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka