bruno291 03.02.07, 19:55 Od Eurowizji do Eurowzji- niby hity (zaden do zapamietania) nakrecane na darmowych koncertach na plazy w Mikołajkach z innymi gwiazdami typu Sumtuastic- kto to finasuje - taka showbizowa pralenka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paddinktun Re: Kto stoi za Jet Set??? 04.02.07, 12:31 Rzucilam wczoraj okiem. I jedno slowo przyszlo mi na mysl: panoptikum. Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Kto stoi za Jet Set??? 04.02.07, 21:14 jet set to kolejny element puzzli, przedstawiających tragiczny poziom polskiej muzyki pop. Jet set dołączyli właśnie do znakomitego grona: Ich3, Dody, mandaryny, rubika, blu cafe, łez, stachurskiego itd nic tylko sie pochlastać a kto za nimi stoi? wiem kto stał za nimi wczoraj - banda pustych nastolatek z telefonami na karte Polacy, gdzie wasze uszy?!? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Kto stoi za Jet Set??? 05.02.07, 10:46 A czego się spodziewasz po widzach Eurowizji? Jaki program, taka publiczność. Odpowiedz Link Zgłoś
witek92 Ta ruska co nas reprezenuje wygra Eurowizję. 05.02.07, 16:27 Zobaczycie. Ale będzie ubaw. Najlepiej w Polsce śpiewa ruska i murzyn.Smieszne nie. Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Kto stoi za Jet Set??? 05.02.07, 19:23 the_dzidka napisała: > A czego się spodziewasz po widzach Eurowizji? Jaki program, taka publiczność. > ja zawsze pozwałam sobie to obejrzeć, bo jednak czasem jakimś cudem zdarza się jakiś rodzynek. Poza tym zależy mi na tym, żeby nasz kraj dobrze się zaprezentował, a moze i wygral, bo organizacja czegoś o tak duzej oglądalności to zawsze świetna reklama. Tak więc oglądam ten shit z ciekawości i z troski:]Myśle ze nie jestem sam w takim odbiorze eurowizji, więc nie uogólniaj Odpowiedz Link Zgłoś
niewygodny Re: Kto stoi za Jet Set??? 05.02.07, 22:53 A ja myślałem, że konkurs Eurowizji jest po to żeby go wygrać a nie żeby przy jego pośrednictwem szerzyć kulturę wyższą. Skoro jest "zadanie" aby taki konkurs wygrać to trzeba wybrać zawodników odpowiednich do panującyh tam reguł gry. Oburzać się na to że na Eurowizję jedzie kicz to tak jakby sie oburzać że na meczu bokserskim dwóch karków leje się po pyskach zamiast uprawiac w ringu balet na łyżwach. Po prostu każda konkurencja i każdy sport ma swoje reguły. Odpowiedz Link Zgłoś