blue-angel 11.02.07, 22:49 tyle tylko ,że całkiem niezły jest jako mężczyzna i aktor. Czekam na jego jakąś większa ciekawą rolę ,,widzę niezły potencjał tego młodego aktora! Kamil trzymam kciuki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue-angel Re: kamil maćkowiak 11.02.07, 22:50 chciałam się tylko podzielić bo po prostu już dawno nikt mnie tak nie urzekł jak Kamil M. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka801 Re: kamil maćkowiak 13.02.07, 19:18 Niezłe ciacho, w Pensjonacie bardzo fajnie grał, naturalnie, a nie jak to drewno typu Marcin z MjM:) Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek71 Re: kamil maćkowiak 12.02.07, 10:47 A w czym on zagrał? Z Maćkowiakow znam tylko Rafała, który jeszcze parę lat całkiem nieźle się zapowiadał, grał sporo, a teraz gdzieś przepadł Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: kamil maćkowiak 16.04.07, 15:05 dałam się wrobić myślałam, że to Rafał Maćkowiak (mam do niego słabość) zaszczyci swą osobą "Kryminalnych" a tu jakiś kolo podobny do Dowbora jestem załamana Odpowiedz Link Zgłoś
martie22 Re: kamil maćkowiak 12.02.07, 13:32 też pamiętam Rafała Maćkowiaka.Zagrał fanatstyczną rolę w filmie "Gniew".Z tego co się orientuje teraz gra w teatrze.Podobno też to mu świetnie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
blue-angel Re: kamil maćkowiak 12.02.07, 19:25 ja go widziałam tylko (niestety)w oficerach ale bardzo mi sie spodobał BARDZO!!! a Rafała Maćkowiaka tez doskonale pamiętam i też był super. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: kamil maćkowiak 12.02.07, 20:33 Kamila nie kojarzę, za to Rafała bardzo lubię, ale rzeczywiście cicho o nim ostatnio - pamiętam jak w jakimś wywiadzie stwierdzł, że ponoć przynosi pecha filmom w których gra, więc może to dlatego... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: kamil maćkowiak 12.02.07, 23:23 Kamil Maćkowiak grał m.in. w Pensjonacie pod Różą, będzie w nowych odcinkach Kryminalnych, a w ogóle to jest aktorem teatru Jaracza w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
blue-angel Re: kamil maćkowiak 13.02.07, 22:13 cieszę się ,że będzie grał w kryminalnych.................. Odpowiedz Link Zgłoś
nikosik Re: kamil maćkowiak 14.04.07, 16:50 ale on nie umie grać... gra poprzez miny, grymasy.. a tego nie lubie to nie gra. to nie na tym polega aktorstwo chyba ze on słabo gra w tv a dobrze w teatrze. Cos jak cielecka najsuper w teatrze a w tv super:P Fajnie zgrała role w filmie w 2006 o dziennikarce chorej na raka - guz głowy, niedawno leciał pieknie jej w rudych włosach super aktorka:) Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia1983 Re: kamil maćkowiak 15.04.07, 20:00 faktycznie te minki trochę wkurzają... Ja składam to na kark stresu??? Nie podobaja mi sie te grymasy. Musi nad nimi panować. Jednak i tak poza tym faktem oceniam pozytywnie człowieka i jego grę. Odpowiedz Link Zgłoś
blue-angel Re: kamil maćkowiak 14.04.07, 16:14 i znowu ja pisze bo dzisiaj Kamil w kryminalnych!!!!!!!!!!!hura Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: kamil maćkowiak 14.04.07, 23:22 zagrał sporą rolę w Pensjonacie pod Różą (niestety pod koniec serialu trochę mi się przejadł), również w Oficerach ( tu w ogóle mi nie przypadł do gustu - może dlatego, że zagrał w gniocie). Ostatnio widziałam go w Odwróconych. Dzisiaj obejrzałam nieźle zagranego pana prokuratora w Kryminalnych (aha jest także tancerzem. Odpowiedz Link Zgłoś
blue-angel Re: kamil maćkowiak 15.04.07, 00:16 a przede wszystkim jest rewelacyjnym aktorem teatralnym!!!!!!!!!!!!!Cudo !! Odpowiedz Link Zgłoś
mlusca Re: kamil maćkowiak 15.04.07, 16:37 Przyjedzcie do Łodzi i zobaczcie Maćkowiaka w ''Niżynskim''.Genialne.Przez długi czas nie mogłam doisc do siebie.Kamil M.mierzy wysoko-szykuje się do Warszawy.Życzę Mu wszystkiego najleprzego!! Odpowiedz Link Zgłoś
tiopental Re: kamil maćkowiak 15.04.07, 19:37 > Warszawy.Życzę Mu wszystkiego najleprzego!! Ja tesz!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: kamil maćkowiak 15.04.07, 17:58 bardzo mi sie pdobał wczoraj wkryminalnych Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica słyszałam, 15.04.07, 21:24 że lada tydzień Kamil zacznie zdjęcia do fabuły :-) Odpowiedz Link Zgłoś