gal100 13.02.07, 22:58 ...w TVP. Fajne teksty piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudestus0700 Re: Chicago... 14.02.07, 00:06 Nie przełamałem się, a chciałem. Nie cierpię musicali... Odpowiedz Link Zgłoś
drobo Re: Chicago... 14.02.07, 00:24 dla mnie sfilmowany spektakl muzyczny - czy to musical, opera czy też operetka - to konwencja zupełnie niestrawna. Nie zmienia to faktu, że wersje sceniczne tych widowisk bardzo chętnie oglądam. I nawet mi nie przeszkadza, gdy chór - stojąc w miejscu - śpiewa "biegniemy, biegniemy..." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Chicago... 14.02.07, 12:35 moze tylko u mnie, ale cos bylo z dzwiekiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Chicago... 14.02.07, 12:45 Chetnie obejrzalam ponownie, dla mnie super! Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Re: Chicago... 14.02.07, 13:20 Za duzy stopien umownosci, za duzo teatru jak dla mnie a do tego jeszcze spiewy - nie do zaakceptowania. Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Chicago... 14.02.07, 14:04 Miło było przypomnieć sobie ten film. Zabrakło trochę magii dużego ekranu i oszałamiającego dźwięku ale wrażenia poztywne :) soundtrack z Chicago często gości w mym odtwarzaczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
n0one Re: Chicago... 14.02.07, 14:58 To sie ciesze, ze nie mieszkamy obok siebie - zakladajac, ze glosno tego sluchasz ;) W filmie pozytywne sa generalnie te wszystkie laski - sexy i tyle :) I jak nie pale i nie lubie, tak tutaj nie przeszkadzalo mi to wcale ;) (powstaly zreszta juz elaboraty na ten temat, ze film ponoc jest jedna wielka reklama przemyslu tytoniowego, hehe) Odpowiedz Link Zgłoś