nuova 15.02.07, 22:19 dlaczego moj wątek zniknął???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojnowynick Re: znikające wątki 15.02.07, 22:30 Moj o pani Elżbiecie Jędrzejewskiej gdzie napisałem, że skontaktowałem się z nią również. Fajnie, że takie wątki gdzie apeluje sie o spokoj znikają, a cała reszta dotycząca pana M., Marty K. i pani Elżbiety została! Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: znikające wątki 15.02.07, 22:37 Jeśli był nie na temat tego CZCIGODNEGO FORUM, to możnabyło mnie skierować na inne forum, a nie od razu kasować wątek. Pytałam tu, bo uważam, że to było miejsce na ten post, ale skoro nie, to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: znikające wątki 15.02.07, 22:42 Zapomniałaś dodać, że wątek był o - w sumie fajnym - serialu. Seriale mają własne, duże i publiczne forum. Więc wątek nie został skasowany, tylko przeniesiony na swoje miejsce: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=57421176 Warto takie rzeczy sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: znikające wątki 15.02.07, 22:49 Dzieki za checi-widać nie każdy ma cierpliwość. Ja nie umialam znalezc takowego. Gdybym znalazla, to nie pisala bym na TYM, dla mnie logiczne. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: znikające wątki 16.02.07, 09:40 ..i właśnie dlatego powstało Forum TV bez Ottka! (za co jestem dozgonnie wdzieczny jk!) u nas sie nie wycina, nie przenosi, nie faworyzuje! pozdrawiam! Dż. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: znikające wątki 16.02.07, 18:03 dobrze wiedziec,że Ottek wciąż żyje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: znikające wątki 16.02.07, 20:27 nooo, to llubie - ludki na poziomie :)) dziekuje za pozdrowienia i tez pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś