Gość: Mimi IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 12:04 Przeczytałam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fotograf Re: Mimi IP: *.netia.pl 22.11.01, 12:22 szukam i nie mogę znaleźć tego artykułu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: gdzie to znaleźć - kiosk onet, Polityka nr 47 IP: *.acn.waw.pl 22.11.01, 12:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: przeczytałem i polecam -> IP: *.netia.pl 22.11.01, 12:49 na zanętę fragmencik "Big Brother to gra w ciemno, która może przynieść jeszcze wiele różnych niespodzianek. Producent Wielkiego Brata Endemol szykuje już następną. Jak podało BBC News, w nowo planowanym reality show kobiety będą mogły spośród kandydatów wybrać dawców spermy do sztucznego zapłodnienia. Oczywiście z udziałem publiczności." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: przeczytałem i polecam -> IP: *.katowice.msk.pl 22.11.01, 12:55 Gość portalu: fotograf napisał(a): > na zanętę fragmencik > > "Big Brother to gra w ciemno, która może przynieść jeszcze wiele różnych > niespodzianek. Producent Wielkiego Brata Endemol szykuje już następną. Jak > podało BBC News, w nowo planowanym reality show kobiety będą mogły spośród > kandydatów wybrać dawców spermy do sztucznego zapłodnienia. Oczywiście z > udziałem publiczności." Udział publiczności w chwili pobierania spermy,czy też przy wyborze kandytatów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: przeczytałem i polecam -> IP: *.netia.pl 22.11.01, 12:59 Gość portalu: kobieta napisał(a): > Gość portalu: fotograf napisał(a): > > > na zanętę fragmencik > > > > "Big Brother to gra w ciemno, która może przynieść jeszcze wiele różnych > > niespodzianek. Producent Wielkiego Brata Endemol szykuje już następną. Jak > > > podało BBC News, w nowo planowanym reality show kobiety będą mogły spośród > > > kandydatów wybrać dawców spermy do sztucznego zapłodnienia. Oczywiście z > > udziałem publiczności." > > Udział publiczności w chwili pobierania spermy,czy też przy wyborze kandytatów? eeeee nie sądze by pan Demolka dopuścił publikę do ... no wiesz do czego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: przyznajcie się baby !!! IP: *.netia.pl 22.11.01, 12:58 kiosk.onet.pl/1,145350,1,drukprasa.html fragment artykułu o Jurku: <Kulicki jest dużo przystojniejszy od Janusza Dzięcioła. „Ma to coś w oczach, co sprawia, że kobiety wymiękają” – napisała jedna z internautek. > Która to napisała!!!!!!!???????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumek Re: przyznajcie się baby !!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 13:05 Gość portalu: fotograf napisał(a): > <a href="http://kiosk.onet.pl/1,145350,1,drukprasa.html">kiosk.onet.pl/1,145350 > ,1,drukprasa.html</a> > > fragment artykułu o Jurku: > <Kulicki jest dużo przystojniejszy od Janusza Dzięcioła. „Ma to coś w > oczach, > co sprawia, że kobiety wymiękają” – napisała jedna z internautek. & > #62 > > Która to napisała!!!!!!!???????????/ Wiem która to ....nie napisała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: przyznajcie się baby !!! IP: *.acn.waw.pl 22.11.01, 13:07 O ile sobie przypominam to tak się śliniła jakaś kobietka w jednym z pierwszych wątków na onecie na stronie Qlickiego. Wtedy wszystkie piszczały równo i na jedną melodię. Pierwsze symptomy opamiętania uaktywniły się dopiero jakiś tydzień później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beasia Re: przyznajcie się baby !!! IP: *.*.*.* 22.11.01, 15:34 Stanowczo zaprzeczam. Do Jurka poczułam antypatię od pierwszego wejrzenia. Słowo !!! Ten stan trwa do dzisiaj z tendencją nasilającą. Tak bardzo chciałabym być osobą tolerancyjną i wyrozumiałą, ale w tym przypadku jestem naprawdę bezradna. Tęsknię za Irkiem, Jego monologami... ale oglądam BB dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: przyznajcie się baby !!! - do Beasi IP: *.acn.waw.pl 22.11.01, 15:47 Wielkie sorki, Beasia za uogólnienie. Fakt: nie wszystkie, nie wszystkie :-) A czy Ty urzędowałaś wcześniej na onecie ? Jak będzie Ci się chciało i jesteś z natury swej ciekawą istotą to znajdź post pt. Coś kontra (czytanie postów nie wymaga kodu) na str. Kulickiego Jerzego. Pierwszy chyba tego typu komentarz w czasie kiedy dominowała tam jeszcze atmosfera hipnotycznego zapatrzenia w Sikawę, a nad wszystkim unosił się niedyskretny zapach opium, a nie spalenizny. pozdravki (gdzie jest słońce ??????????!!!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beasia Re: przyznajcie się baby !!! - do Dżastiny IP: *.*.*.* 22.11.01, 16:03 Witam, Nigdy nie pisałam na onecie odnośnie BB2 (w BB1 czasami), bo nie miałam kodu, ale z wielką uwagą i przyjemnością czytałam Wasze posty (wiesz kogo mam na myśli). Cieszę się z podobnego odczuwania "świata", podobnych sympatii i antypatii... Ostatnio, gdy cała paczka przeniosła się na forum gazety zdarza mi się coś skrobnąć, ale rzadko, bo internet mam tylko w pracy i nie bardzo mam czas. Ale czytam Was często i podkreślam jeszcze raz - z zadowoleniem. Tak trzymaj, Dżastina. Uważam Cię za bratnią duszę. Pozdrawiam. P.S. Jestem z Warszawy, Ty chyba też, jeśli się nie mylę. Niestety leje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: przyznajcie się baby !!! - do Beasi IP: *.acn.waw.pl 22.11.01, 16:11 Ja też z warszawki (uwaga! zaraz zaczną lecieć w moją stronę wirtualne zgniłe pomidorki, ostatnio była tu na forum fajna pyskówka - "turniej miast" ;-)))))) Skrobnij w jakiej dzielnicy pomieszkujesz, OK? A ten post "Coś kontra", czytałaś ? pozdravki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beasia Re: przyznajcie się baby !!! - do dżastiny IP: *.*.*.* 22.11.01, 16:30 Dzięki za odpowiedź. Myślę,że czytałam, ale jutro tam zajrzę, aby się upewnić. Na dzisiaj mam już dość i zaraz idę do domu trochę pomieszkać (na "w cztery oczy" już pewnie nie zdążę). Mieszkam na bliskiej Woli, a pracuję w Śródmieściu. Do usłyszenia jutro, mam nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: przyznajcie się baby !!! - do Beasi IP: *.acn.waw.pl 22.11.01, 16:36 OK, pa, pa ! Ja po prawej stronie Wisły. narka pozdravki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: przyznajcie się baby !!! IP: *.katowice.msk.pl 22.11.01, 13:13 Uprzejmie prosze nie zerkać w moją stronę. Odpowiedz Link Zgłoś