Dodaj do ulubionych

Onet.pl i TVN

IP: 213.25.197.* 22.11.01, 18:29
Od splitu w Optimusie i połączenia się Onetu z ITI - czy tak jakoś - loty Onetu
zaczęły spadać. Ale własnie dziś p...dolnęli na ryj - kiedy to wśród zestawu
artykułów redakcji Onetu pojawiła się zapowiedź programu E. Drzyzgi - Rozmowy w
Toku o facecie, który zabił soją żonę bo się kurwiła i innych jemu podobnych.
Tylko patrzec, jak z Onetu znikną odnośniki do Wprost i Polityki i wejdzie
szajs a la TVN + Polsat w najgorszym wydaniu.
Obserwuj wątek
    • marek+ Re: Onet.pl i TVN 23.11.01, 17:00
      Im chodzi o kasę i nic więcęj.
      Merytorycznie Onet spada wyraźnie - niestety są najpopularniejsi.
      Ja zaglądam tam coraz rzadziej.
    • Gość: Mercedes Onet.pl i TVN IP: 149.156.213.* 23.11.01, 17:21
      Nigdy nie lubilem onetu. NIe dziwi mnie, ze ida na specyficzny uklad z TVN. To
      chyba jednak zly kierunek, bo mi onet.pl jest dosc obojetny, ale za TVN nie
      przepadam wcale. W sumie coraz rzadziej tam zagladam, bo jak widze wszedzie
      linki do programow TVN to mi sie to zle kojarzy. Kolorystycznie nie odpowiada
      mi tez interia, wp weszlo w jeszcze gosze zwiazki, bo z TP SA. Teraz korzystam
      czesciej z hoga.pl i tez bez euforii. Ciezkie czasy nadchodza. Eszyscy kochaja
      kase.
    • _anonim_ Re: Onet.pl i TVN 25.11.01, 22:42
      Dawno dawno temu czesto korzystalem z onetu,teraz juz prawie tam nie zagladam
      chyba ,ze musze korzystac z wysukiwarki bo do tej z onetu sie przywiazalem.
      Wszystkie polskie portale sa coraz gorsze,nedzne informacje kiepska grafika,
      szkoda gadac :-( (czy raczej szkoda pisac)
      • marek+ Re: Onet.pl i TVN 25.11.01, 23:12
        do Anonima. W moich doświadczeniach najlepsza wyszukiwarka to Google.Olej onet.
        pozdrawiam.
        • Gość: Gosc Re: Onet.pl i TVN IP: *.devs.futuro.pl 28.11.01, 17:46
          Obawiam sie ze ITI ma taki pomysl: kupmy/zrobmy TV (najlepiej kilka stacji),
          radio, portal, gazeta, cos tam jeszcze, i wszedzie dajmy to samo i za pomoca
          tych samych ludzi. I tu musze ITI zmartwic - caly swiat wie ze zniecheci to
          odbiorce - a na pewno internaute.
          • Gość: BONIEK Najlepszy portal to.... IP: *.*.*.* 07.12.01, 15:01
            YAHOO.COM i CNN.COM
            Polskie portale sa wszystkie do BANI!!!! Onet w dodatku laduje CENZURE na forum.

Jesli chodzi o INFORMACJE to www.pap.pl i bezplatna subskrypcja na maila :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka