anna.m7 23.02.07, 14:41 Minister jest zbyt pewny siebie, wydaje mu sie, ze jest nieomylny. Ogladalam dzis wywiad Miecugowa z nim - skojarzyl mi sie z SB-ckim urzednikiem. Jak dlugo jeszcze przyjdzie nam znosic obecna ekipe ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: Ziobro w TVN24 23.02.07, 15:14 Ja w ogóle zastanawiam się, skąd u polityków PiS to wszechobecne przekonanie, że tylko oni mają rację, że tylko ich zdanie jest ważne i że to oni mają monopol na prawdę, na decydowanie, co złe a co dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ziobro w TVN24 23.02.07, 15:18 pierwszy objawy paranoi tak wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: Ziobro w TVN24 23.02.07, 20:46 Zgadzam sie, tez widzialam dzis ten wywiad , pomyslalam , ze pozjadal wszystkie rozumy... a w sumie wydawal mi sie byc czlowiekiem skromnym , to porownywanie do jakiej to jeszcze moze zgosic sie komisji bylo zenujace, dziwne , ze czlowiek , ktory uwaza sie zainteligenta nie dostrzega swojego zarozumialstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch Re: Ziobro w TVN24 24.02.07, 14:41 Wielu się wydawało, a jednak... Z kazdego prawdziwego pisowca wyjdzie, prędzej czy później, nimfomańskie przekonanie o własnej nieomylności. Poza tym okazał się zwykłym chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Ziobro w TVN24 25.02.07, 00:59 Ziobro jest zarozumiałym i jednocześnie diabelnie inteligentnym facetem, który ma zapewne ochotę wykolegować nieco du.iate kaczki i zostać policyjno-prokuratorskim p r z y w ó d c ą Polski co byłoby dla naszego kraju koszmarem Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 do wislok1 25.02.07, 12:36 średnio inteligentny..) gdyby byl diabelnie inteligentyny nie robilby z siebie takiego bufona;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Ziobro w TVN24 24.02.07, 07:28 Bo poltitycy PIS maja misje do spelnienia .... Uwolnic Polske od wszechobecnego ukladu :-))! PIS bardziej przypomina sekte niz partie polityczna , ze swoimi fanatycznymi wyznawcami . Odpowiedz Link Zgłoś