Dodaj do ulubionych

Jak oni śpieaja

03.03.07, 15:17
Dziś rozpoczyna się emisja nowego programu „Jak Oni śpiewają”. Ciekawe czy nowy program Telewizji Polsat wciągnie zaciekawi telewidzów polskich. Na świecie robi furorę .
Kilka zdjęć z prób www.kotopies.webd.pl/fotomaniak/modules.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=60
Obserwuj wątek
    • virr Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 15:26
      Ma szanse, zobaczymy.
      • shatmach Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 15:27
        Wątpie. Ja zobacze tylko i wyłącznie dlatego, że Edyta Górniak będzie w jury.

Strona programu www.jakonispiewaja.pl
    • virr Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 15:29
      Dlaczego? To program dla ludzi, którzy oglądają soapy, a takich jest dużo.
      • shatmach Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 15:31
        Nie oglądasz programów Polsatu? Niestety jeden wielki kicz. Oni w
        przeciwienstwie do TVN wydają za mało kasy na scenografie i całą oprawę. No i
        zobacz na prowadzących. Ibisz? Wszyscy mają go dość, a oni go wciskają gdzie
        się tylko da.
        • paulinaa Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 15:33
          Cichopek tez juz sie wszystkim przejadła
          • andrzej.strzelba Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 16:15
            mnie wkurza jej kompletnie nietelewizyjny, piskliwy głosik
            • la.vita.e.molto.di.piu Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 20:15
              Ja też jej słuchać nie mogę!
        • virr Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 15:37
          Ten program ma być z rozmachem. Poza tym, tego typu produkcją nie trzeba jakiejś
          specjalnej oprawy, chodzi tu przecież o to, żeby zobaczyć swojego ulubionego
          soapowego aktora/aktorkę w nowej roli.
          • shatmach Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 15:47
            virr napisał:

> Ten program ma być z rozmachem. Poza tym, tego typu produkcją nie trzeba
            jakiej
            > ś
            > specjalnej oprawy, chodzi tu przecież o to, żeby zobaczyć swojego ulubionego
            > soapowego aktora/aktorkę w nowej roli.

Wiesz, wydaje mi sie jednak, ze teraz ta cała oprawa bardzo jest ważna. Musi
            byc ładnie, kolorowo i błyszczeć się. Inaczej nie będzie się ludziom podobać.
            Czytałem kiedys wypowiedzi na temat Telekamer. Bardzo mlodzi ludzie krytykowali
            ciemną scene i brzydką scenografie bez kolorów. A jesli chodzi o gwiazdy
            programu to są tam glownie drugoplanowe postaci z seriali. Myslisz, ze to az
            tak ludzi zainteresuje? Nie sądze. Stawiam na jakies 3 mln podczas pierwszego
            odcinka, a potem bedzie spadac.
            • virr Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 15:52
              No tak, coś w tym jest. Ale Solorz na łeb na karku i chyba wie jak robić szoł.
          • wojtekkuc Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 15:47
            rozumiemy,że Pan Poeta Virr będzie głosował na swgo ulubionego aktora Moskwę;)))

ale ja nie obejrzę.
            • virr Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 15:53
              Spadaj ...
              • wojtekkuc Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 15:55
                a co na odcisk poecie z Lubawy nadepnąłem?
                tajemnicę odkrłem?
                to już nie mogę liczyć na autograf na dziele?

• virr Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 15:57
                  Nie dotarło? S P A D A J z tego forum.
                  • meluzyna12 Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 16:00
                    Obaj Panowie inne deale robią :D Sam na sam.
                  • wojtekkuc Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 16:01
                    sam se spadaj, nie będziesz mi tu, brukowy dziennikarzyno, rozkazywał.nie
                    jesteś właścicielem tego forum- a ja tylko się ustosunkowałem do twyh
                    wypowiedzi nt programu.

i tak podejrzewam już się z ciebie koledzy śmieją. i koleżanki.
                    a nawet Lubawa.
                    • meluzyna12 Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 16:05
                      Oj, Co się naśmiewasz Kuc, widok Moskwy jest dla poety Virra natchnieniem.
                      Trans popełnił patrząc mu w oczy:D
                      • wojtekkuc Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 16:07
                        o cholllieka, muszę se to kupić koniecznie:)))
                        to nasz Mistrzunio jest dwururka?:PPPPPP
                        aaa to przepraszam, tylko czy Moskwa afekt odwzajemni?:)))) raczej nie...
                        • meluzyna12 Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 16:10
                          Mistrzunio odżeguje się od heteryków zdecydowanie.
                          Co do aktora- hmmmm...
                          • wojtekkuc Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 16:15
                            a gdzieś chyba twierdził,że ma ogromne powodzenie u kobiet;)))
                            no i do Wiesławy wzdychał;))))
                            to kamuflaż jak rozumiem;))))
                            ps. nawet go na zdjęciu z blond niezbyt ładną laską w uścisku widziałem;)
                            • meluzyna12 Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 16:18
                              Aktor w końcu. Poeta za nim szaleje teraz. Do Lubawy chyba go przywiózł
                              rodzicom pokazać:)
                              • wojtekkuc Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 16:19
                                i Dziadkom;PPPPP
                                • meluzyna12 Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 16:26
                                  A potem historia potoczy się dalej: aktor przedstawi poetę swojej rodzinie,
                                  zamieszkają w wypasionym apartamencie poety i powstaną nowe tomy wierszy, które
                                  będą promowane w rodzinnej Lubawie:D
                                  • wojtekkuc Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 16:31
                                    ale czy aby Aktor Poetę zechce?
                                    coś mi się zdaje,że to będzie nieszczęśliwe, niespełnione uczucie, może nawet
                                    platoniczne...
                                    Ale na tym tylko wiersze Poety zyskają, może nawet Nike otrzyma i Paszport
                                    Polityki?

Może Witkowskiego poderwie? A jak nie, to z pewnością jakiegoś ładniutkiego
                                    studenta polonistyki
                                    :PPP
                                    • meluzyna12 Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 16:38
                                      Spełni się, spełni. Aktor będzie mieć dożywotnią promocję w brukowcach, deal is
                                      deal;)
                                      • wojtekkuc Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 16:44
                                        no to nie tylko w brukowcach bo Maestro
                                        z Lubawy i w Rzepie publikował ponoć;)))))

a potem obaj dostaną honorowe obywatelstwo Lubawy i uściski od burmistrza.
                                        • virr Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 16:50
                                          Dominujecie fajny wątek jakimiś swoimi chorymi projekcjami. Widać, że tak
                                          niewiele w waszym życiu podniet, skoro musicie szukać ich tutaj.
                                          • wojtekkuc Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 16:54
                                            Tomuś- ja się bardzo cieszę,że w Twoim życiu jest dużo podniet a szczególnie ta
                                            jedna, ogromna, związana z Aktorem;PPPP

ale dziękuję,że zatroskałeś się brakiem podniet w naszym życiu, wrażliwy
                                            człowieku.
                                            :PPPPPPP
                                            • rozmowy_kontrolowane Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 17:08
                                              Edyta Górniak w jury?
                                              Ciekawe, ile kasy dostała;)
                                              • shatmach Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 17:12
                                                Pewnie nie mało. Skoro nie gra koncertów to jakoś musi zarabiać.
                                                • rozmowy_kontrolowane Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 17:14
                                                  shatmach- a ponieważ śpiewać potrafi, to jej obecność w jury jest uzasadniona;)
                                                  • shatmach Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 17:16
                                                    Niby tak. Wole jednak kiedy spiewa, a nie mówi...
                                                  • rozmowy_kontrolowane Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 17:18
                                                    Może będzie mówiła śpiewająco...?;)
                                                  • shatmach Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 17:22
                                                    Werdykt spiewany? Dobre. :)
                                                  • wojtekkuc Meluzynko:) 03.03.07, 17:25
                                                    Teraz odkryłem,że oni się naprawdę przyjaźnią:)
                                                    Wiesz co Tomuś- Ty dobry człek jesteś, dzieciom chorym pomagasz:)
                                                    Mimo,że nerwowy masz charakter- a niech tam: zagłosuję dziś na Moskwę, Twego
                                                    kolegę, przez to,że dla dzieci sporo robicie.:)
                                                    Niech nam Moskwa śpiewa dalej:)
                                                  • wojtekkuc Re: Meluzynko:) 03.03.07, 17:45
                                                    Ja liczę na relację w Zyciu na Gorąco- zdjęcia śpiewającego Moskwy muszą być i
                                                    już.
                                                  • meluzyna12 Re: Meluzynko:) 03.03.07, 18:15
                                                    Już doczekać się nie mogę, dziś poeta z Lubawy zasiądze w pierwszym rzędzie
                                                    widowni a aktor na końcu podziękuje mamusi, tatusiowi, córce i poecie. W tym
                                                    momencie kamera zrobi najazd na poetę ocierającego łzę wzruszenia:D
                                                  • anekk2 Re: Meluzynko:) 03.03.07, 18:42
                                                    Nie mogę, posikałam się ze smiechu czytając Wasz dialog:) Jesteście lepsi od
                                                    poety z Lubawy.
                                                  • wojtekkuc Re: Meluzynko:) 03.03.07, 18:46
                                                    Dziękujemy bardzo, Anekk, ale moim skromnym zdaniem Maestro jest Najlepszy
                                                    Pokłony.
        • tojok1962 Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 16:01
          Zobasz zdlecia dekoru :)
          www.kotopies.webd.pl/fotomaniak/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=60&pos=17
          • virr Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 16:04
            Tojok, czy ja wiem? Może chyba być ;)
            • tojok1962 Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 16:09
              Jestem na miejscu i dekoracja jest wypasiona .
              www.kotopies.webd.pl/fotomaniak/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=60&pos=18
              • virr Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 16:11
                To w takim razie pewniak murowany :). Z ciekawością go obejrzę.
                • meluzyna12 Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 16:13
                  Pogadał poeta ze swoim ukochanym aktorem:D
              • shatmach Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 16:12
                Jesteś na miejscu to rób fotki Edycie G. Mnie ona najbardziej interesuje. :)
                • virr Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 16:17
                  Szkoda tylko, że nie śpiewa ;)
                • tojok1962 Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 16:18
                  Nie ma jej jeszcze w studio moge ci wyslac fotke z krakowa z sylwestra :)
                  www.kotopies.webd.pl/fotomaniak/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=54&pos=47
                  • shatmach Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 16:21
                    Odezwe sie potem na maila, ok?
                    • tojok1962 Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 17:37
                      bedzie kolorowo
                      www.kotopies.webd.pl/fotomaniak/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=60&pos=54
                      • shatmach Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 17:41
                        Muzyka bedzie przynajmniej na zywo. To plus. Oczywiscie Gorniak dalej nie ma. :/
                        • tojok1962 Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 17:50
                          Mozyka i wykonawcy spiewaja na zywo.
                          Edyta jaszcze nie dotarla. :)
                          • estratos Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 17:51
                            tojok1962 napisał:

> Mozyka i wykonawcy spiewaja na zywo.
                            > Edyta jaszcze nie dotarla. :)

Musi juz byc! Zaczeli ja wlasnie malowac :P
                            • shatmach Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 17:53
                              Esti skąd wiesz? :)
                              • estratos Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 18:00
                                Na 3 godziny przed programem to ona juz zazwyczaj siedzi z makijarzystka i
                                tuszuje wszlekie niedoskonalosci :)
                                • wojtekkuc Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 18:01
                                  estratos napisał(a):

> Na 3 godziny przed programem to ona juz zazwyczaj siedzi z makijarzystka i
                                  > tuszuje wszlekie niedoskonalosci :)

:DDDDDDDD
                                  • estratos Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 18:04
                                    ups, oczywiscie:

siedzi z makijażystka :)
                                • shatmach Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 18:02
                                  Własnie miałem napisac, ze pewnie do samej 20 będzie trwało robiebienie
                                  makijazu. :)
                                  • estratos Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 18:05
                                    a moze uczy sie na pamiec tekstu, zeby nie palnac glupoty :P

Chyba nie bede w stanie tego ogladac :P Licze na relacje SzachMaciku :)

• shatmach Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 18:07
                                      Na pewno będziesz miał tu relacje innych w trakcie trwania programu. :)
          • shatmach Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 16:10
            Dzieki. Nie jest tak źle jak myslałem. Zobaczymy jak to będzie w tv wyglądało.
        • tojok1962 Re: Jak oni śpieaja 04.03.07, 15:42
          Dalej uważasz ze Polsat nie robi dobrych programów?
          www.kotopies.webd.pl/fotomaniak/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=60&pos=54
    • paulinaa Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 15:32
      to ma byc wielka konkurencja dla TzG. Tak jak niegdys mówiono o programie
      mandaryny:)))
      nie mam zamiaru oglądać
      • krzaczekbzu Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 20:19
        Takich czapek jak Edyta już się dawno nie nosi. Wygl/ada jak zwitek folii
        aluminiowej.
        • rozmowy_kontrolowane Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 20:29
          Dlaczego Edyta się nie odzywa? Ma zaklejone usta? Wciąż tylko Ela i Rudi;)
          • krzaczekbzu Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 20:33
            Niech ona się nie odzywa, zawsze jest taka zblazowana
            • shapeshifter Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 20:39
              to jest na zywo?? przeciez A. Wlodarczyk ma teraz czarna krotka fryzurke a nie
              blond pukle...
              • asiek101 Re: Jak oni śpiewaja 03.03.07, 21:26
                shapeshifter napisała:

> to jest na zywo?? przeciez A. Wlodarczyk ma teraz czarna krotka fryzurke a
                nie
                > blond pukle...

Ten czarny garnek, to była peruka:)
    • mcbeal_ally Re: Jak oni śpiewają 03.03.07, 20:42
      Moja cierpliwość jest na wyczerpaniu. Nie będę z pewnością podnosić
      oglądalności tego programu... :/
      • rozmowy_kontrolowane Re: Jak oni śpiewają 03.03.07, 20:44
        Halinka Kiepska!!!
        Jak na razie śpiewa najlepiej z nich wszystkich:D
        • wojtekkuc Re: Jak oni śpiewają 03.03.07, 20:46
          bo to wokalistka jazzowa .prawdziwa.
          • krzaczekbzu Re: Jak oni śpiewają 03.03.07, 20:49
            Podobno śpiewala zagramanicą gdzies u Arabów w nocnych klubach i bardzo ją tam
            lubili
            • wojtekkuc Re: Jak oni śpiewają 03.03.07, 20:50
              we Wrocławiu też śpiewa w klubach i też ją lubią:)
            • rozmowy_kontrolowane Re: Jak oni śpiewają 03.03.07, 20:52
              Nie wątpię, że lubili, blondynki tam szczególnie cenią;)
              Ale zaśpiewała nieźle.
              Czekam na Dominikę Figurską:D
              • romcia.p Re: Jak oni śpiewają 03.03.07, 21:17
                nudny ten program
                Cichopek mam dosc po 10 minutach
                dociągnę jakoś do końca odcinka,ale za tydzień też nie mam zamiaru podnosic oglądalności tego programu
    • madziulka1982 Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 21:23
      wklejam swa wypowiedz z innego watkuniechce mi sie znowu pisac:)

ogladam zeby wyrobic sobie zdanie, z ciekawosci i dla mnie beznadzieja,
      urbanska
      • meluzyna12 Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 21:28
        Moskwa - tragedia nad tragediami
        Płoszajski- dno
        Królikowska- tak samo.
    • madziulka1982 Re: Jak oni śpieaja 03.03.07, 21:36
      Czy kolezanką Dominiki na widowni byla magda femme?
      • wrocek71 Jak myślicie 03.03.07, 21:37
        ten program się kiedyś skończy?
        bo ja mam wrażenie, że nigdy :)
        • nikka00 Re: Jak myślicie 03.03.07, 22:23
          Boże co za szmira..... odpadłam po 45 minutach, i uważam że wytrzymanie tyle
          czasu tej chały było bohaterstwem i zagrażało totalnym zlasowaniem mózgu
          (prowadzący, a szczególnie jakaś nienaturalnie nakręcona i przesłodzona do
          mdłości Cichopek) oraz uszkodzeniem słuchu. Po prostu totalna klapa!!!!! nigdy
          więcej!!! A kysz....
          • simply_z Re: Jak myślicie 03.03.07, 22:24
            juz wole taniec z gwiazdami..,a Herbuś niech tanczy ,tylko tańczy...
            • rozmowy_kontrolowane niech oni wszyscy zajmą się... 04.03.07, 08:26
              ...tym, co nieco potrafią- czyli Herbuś tańcem, a inne gwiazdy "aktorstwem".
              Jakie oni wszyscy muszą mieć parcie na szkiełko, żeby aż tak się kompromitować?!
              • krzaczekbzu Re: niech oni wszyscy zajmą się... 04.03.07, 08:49
                Cokolwiek by nie mówic o Herbus- to jest śliczną dziewczyną i chyba sama daje
                sobie radę,bez poparcia np.Jozefowicza jak Natasza.
                Zyczę jej jak najlepiej bo jest niezmanierowana i mila.

ZAWARTOŚĆ MOJEJ TECZKI:
                brb.pl/l0j5
                • rozmowy_kontrolowane Re: niech oni wszyscy zajmą się... 04.03.07, 09:10
                  krzaczku, dzień dobry;)
                  Herbuś ładna może i jest, ale zmanierowania jej nie brakuje- wystarczy
                  poprzeglądać fotografie w necie z bankietów i imprez, a także nagrania na youtube:)

A Natasza Urbańska, mimo poparcia Józefowicza, jakoś szczególnie rewelacyjnie
                  nie wypadła IMHO. Stylizacja fajna, nawet bardzo, ale śpiew?
                  Tak sobie.
                  • shatmach Moskwa/Włodarczyk 04.03.07, 15:59
                    Robert Moskwa

www.youtube.com/watch?v=6DD5tYfJlso
                    Agnieszka Włodarczyk

www.youtube.com/watch?v=JFtkwG6W02Q
                    • lewsalonowy Re: Moskwa/Włodarczyk 05.03.07, 11:15
                      Mogło być. Nie oczekujcie super wysokiego poziomu po aktorach nieśpiewających.
                • misscraft Re: niech oni wszyscy zajmą się... 04.03.07, 16:49
                  Tak? To chyba nie widziałaś jej filmików z cheapendalesami, miła może jest, tego
                  nie wiemy, ale na pewno nie można powiedzieć, że jest niezmanierowana. Jest
                  zgrabnituka, uśmiechnięta, ładna, ale głosu to kompletnie nie ma i widać, że
                  starała się odwrócić od niego uwagę tańcem.

Mnie się chyba najbardziej podobał Marek Siudym, miał dobrze dorbaną piosenkę i
                  nawet barwa ciekawa.
                  • mariola.plotkara Re: niech oni wszyscy zajmą się... 04.03.07, 18:36
                    o herbuś nie można powiedzieć ze fałszowała...bo wg mnie recytowała a nie
                    śpiewała,proboszcz był fajny:)
                    • misscraft Re: niech oni wszyscy zajmą się... 04.03.07, 22:01
                      właśnie jego występ przeoczyłam...
                      • shatmach Re: ? 05.03.07, 11:38
                        Czy pamięta ktoś może jakie piosenki zaspiewają za tydzień Włodarczyk, Moskwa i
                        Fugurska?
                        • rikitikitak5 Re: ? 05.03.07, 11:39
                          A Ty jesteś Martą pod innym nickiem, się moskwą tak interesujesz jak niewiadomo
                          co.
                          • tojok1962 Re: ? 05.03.07, 17:46
                            • shatmach Re: ? 05.03.07, 17:56
                              Tojok i nie masz ani jednego zdjecia Górniakowej. No wiesz! ;)
                              • lewsalonowy Re: ? 05.03.07, 18:20
                                Nie ma? :) Dlaczego ;)
                                • wojtekkuc Re: ? 05.03.07, 18:27
                                  Hej gościu, czy Ty się podszywasz pod Tomka, jak twierdzi Wieśka?
                                  • wojtekkuc nie rozumiem co się dzieje:/ 05.03.07, 19:23
                                    napisałem na swym wątku o Mieście Kobiet i TR wiadomość dla Tomka ( a raczej 3
                                    wiadomości), że Wiesia zauważyła,że lewsalonowy to Tomasz i jeszcze taką
                                    wiadomść otrzymałem od jednej uroczj formerki( a raczej ,że Virr to
                                    lewsalonowy), by dać Tomaszowi ostrzeżenie. A tu wiadomości wykasowane? O co
                                    chodzi, nie kapuję...:/
                                    • wojtekkuc Re: nie rozumiem co się dzieje:/ 05.03.07, 19:33
                                      coś mi się wydaje,że tu jakieś dziwne konszachty są:/ jakieś dziwne kasowania
                                      postów.
                                      I Wiesia chyba ma rację,że Tomasz się po prostu na tym forum promuje pod
                                      różnymi nickami a potem niewiniątko udaje. Tylko po co?
                                    • meluzyna12 Re: nie rozumiem co się dzieje:/ 05.03.07, 19:33
                                      Chyba Tomuś się wystraszył, że dał się wkręcić i swojego przyjaciela niechcący
                                      na pośmiewisko wystawił:)
                                      • wojtekkuc Re: nie rozumiem co się dzieje:/ 05.03.07, 19:36
                                        wyobraź sobie,że zwróciłem mu na forum uwagę ( na jego stronie),że nie używa
                                        się formy "podszywać się za mnie" tylko "podszywać się pode mnie" i zaraz tą
                                        wypowiedź wykasował, choć zrobiłem to w miły sposób dziwne:/
                                        • wojtekkuc Re: nie rozumiem co się dzieje:/ 05.03.07, 19:49
                                          Nie wydam Meluzyny za Ciebie, Tomek, bo kręcisz:/
                                          I ona też już nie chce zresztą:))))
                                          Musi Ci wystarczyć uwielbienie bywalczyń bloga;)

Idę oglądać Uwagę o Moli.
                                          • meluzyna12 Re: nie rozumiem co się dzieje:/ 05.03.07, 20:11
                                            Mnie się jednak wydaje,że Virr był poetą, sprytna akcja marketingowa- wejścia
                                            na blog sobie nabił, narobił dymu, że się ktoś podszywa ( niby gwiazdor jakiś)
                                            a kręcił w tych mailach, a chachmęcił:)
                                            • wojtekkuc Re: nie rozumiem co się dzieje:/ 05.03.07, 20:19
                                              Po wykasowaniu mojej uwagi z bloga i wyrzuceniu moich postów z mojego własnego
                                              wątku też tak myślę.
                                              A wydawało mi się,że to fajny koleżka, nawet chciałem Cię zeswatać;))))
                                              A tak to nie dla psa kiełbasa, panie Tomku;0)))) O, sorry Meluzyno, niezbyt
                                              trafne porównanie;)

Dziwny posób promocji:)

Meluzynka: Orły za chwilę- Chyra będzie;)
                                              • meluzyna12 Re: nie rozumiem co się dzieje:/ 05.03.07, 22:03
                                                I niegrzecznychlopiec to też on był, skądś zdjęcia WS podwędził i rozsyłał. Z
                                                Transem naściemniał, w EMPIKU go nie ma:(
                                            • wojtekkuc Re: nie rozumiem co się dzieje:/ 06.03.07, 08:59
                                              Oświadczam uroczyście, że nie jestem Wiesławą a Robert Moskwa jako taki mi
                                              zwisa i powiewa.
                                              A ty Tomek już nie pisz do ludzi idiotycznych wiadomości z pomówieniami i daj
                                              im żyć.
                                              A tak swoją drogą to coś mi i Meluzynie powinieneś odpalić za skuteczne
                                              wypromowanie .Nikt by cię nie znał - a tak to jesteś znanym Literatm i Poetą.
                                              Ale w sumie jeśli to ma zwiększyć dochody z "Transu" ( książki nigdzie
                                              nidostępnej chyba że w Lubawie) i pomóc chorym dzieciom to się cieszę, że
                                              pomogliśy w promocji:)
                                              Dlaczego na twym blogu są same słodkie wiadomości na forum jaki to jesteś
                                              cudowny, wspaniały, pękny i mądry? Kolo- to słabe jest,słabe. Sam sobie to
                                              wpisujesz i kochasz się w sobie z wzajemnością.
                                              Tak to rozumiem.
                                              • wojtekkuc Re: nie rozumiem co się dzieje:/ 06.03.07, 10:17
                                                teraz odkryłem,że pojawiły się też komentarze krytyczne. nie ja jestem ich
                                                autorem, Tomaszu, ale sądzę,że je zaraz skasujesz lub przeciwnie: pokażesz jaki
                                                to jesteś tolerancyjny i zostawisz.
                                                w sumie mam to gdzieś, le dziwna sprawa...
                                                • meluzyna12 Re: nie rozumiem co się dzieje:/ 06.03.07, 11:38
                                                  Wojciu, ja sobie myślę,ze Tomciowi chyba od tego wypadku się pomieszało w
                                                  głowie i sam nie wie kim jest i kim są inni. Dwa tygodnie mi pluł w mailach na
                                                  Wiesławę, a potem stwierdził,że ona to ja:DD
                                                  • wojtekkuc Re: nie rozumiem co się dzieje:/ 06.03.07, 12:07
                                                    yyyy, mnie to nic nie zdziwi :I w pracy mam częto do czynienia z kłamczuchami a
                                                    i z osobami z manią prześladowczą też czasem;))))
                                                    U Tomusia: Wisia= Ty= ja
                                                    w sumie śmieszne:))))
                                                    oj, Tomek, Tomek, nu nu.paluszek.
                        • virr Re: ? 08.03.07, 21:30
                          shatmach napisał:

> Czy pamięta ktoś może jakie piosenki zaspiewają za tydzień Włodarczyk, Moskwa i
                          >
                          > Fugurska?
                          >

Pewnie już wiesz, ale na wszelki wypadek :)
                          Włodarczyk - Małe tęsknoty
                          Figurska - Holding out for a hero
                          Moskwa - Everybody needs somebody to love
                          • wojtekkuc Re: ? 08.03.07, 21:40
                            Tomuś, Ty tu znowu?
                            A nu nu;)
                            • virr Re: ? 08.03.07, 21:59
                              Wiejtuś miło Cię skarbie znów widzieć :)
                              • shatmach Re: ? 08.03.07, 22:07
                                Władarczyk to ma zaspiewac chyba Kylie Minogue.
                                • virr Re: ? 08.03.07, 22:12
                                  Być może masz rację. Wydawało mi się, że to ma być piosenka Prońko.
                                  Dostałeś te fotki Górniak? :)
                                  • shatmach Re: ? 08.03.07, 22:32
                                    Nie dostałem niestety.
                                    • virr Re: ? 08.03.07, 22:35
                                      Szkoda ;)
                                      • shatmach Re: ? 08.03.07, 22:37
                                        Płakać nie będę. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka