Dodaj do ulubionych

NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;)

04.03.07, 22:36
Ubawilam sie jak nigdy, ktos w koncu przegada Kube:)
A jak Wasze opinie?
Niezly program !
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lo11lo Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 04.03.07, 22:42
      Niezły. Trochę ma dziś światłowstręt.
    • dzika_rzeka Misiek Koterski 04.03.07, 22:46
      O jaa.... Misiek mnie dzisiaj rozwalił :)))
      • tmieti Re: Misiek Koterski 04.03.07, 22:52
        mnie również. Jeżeli to on był reżyserem tej miniatury to pokazał, że naprawdę
        ma talent. Był niesamowity (szczególnie monolog na schodach !!!)
        • wrobelm1 Re: Misiek Koterski 04.03.07, 22:56
          Po raz pierwszy Gawliński był strawny. Ba, zabawny nawet. Na stare lata rock and rollowcy się
          wylozuwuwują... A Nalepy żal!!!
      • paddinktun Re: Misiek Koterski 05.03.07, 11:55
        Misiek Koterski jest artysta totalnym. Nie liczac Konja mysle, ze to najwieksze
        odkrycie ostatnich 25 lat.
        • arleta.czysz Re: Misiek Koterski 05.03.07, 13:05
          Misiek mnie rozbawił:))))
    • woody12 Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 04.03.07, 22:57
      A będą 2 Gołębie? Tercetu Wilki i Pajac?
      • koko1239 Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 00:12
        A mnie sie podobala piosenka. Powinni wydac plyte z takimi numerami. Golebie tez off korss.
    • feminasapiens Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 08:35
      A mnie się nie podobał. Sądziłam że to ciekawszy facet.
      Chyba starał się na siłę być wyluzowany i zgubił swoje prawdziwe "ja" (chyba że
      niestety to jest właśnie jego prawdziwe "ja").
      Te żenujące opowieści o rzucaniu nożami w żonę, o bożesz, to tak samo prawdziwe
      jak biust Pameli Anderson.
      A żonę jego Monikę to nie wiem po co Kuba zaprosił, nawet jednego pytania jej
      nie zadał. Siedziała bidula, potakiwała tylko głową i nic więcej.

Drzyzga - okej, ale bez zachwytów.

Ogólnie - słaby show.
    • dagle Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 10:56
      ten program było okropny!
      p. Drzyzga może być, tylko była okropnie ubrana, modne to było 15 lat tamu, do
      tego fryz ohyda
      no a państwo G. to juz porażka, a najbardziej pani G. po co ona tam przyszła,
      mega mega poniżenie, jak jej mąż opowiadał o BEatce i o ponad 100 kobietach,
      które przeleciał ! Ja na jej miejscu wyszłabym z programu, poniżenie na maxa.
      Ogólnie pani G. wyszła na osobkę płytką, zapatrzoną ślepo w swego męża, nie
      podobało mi się, jeden z gorszych programów

CHYLINSKA R U L E Z !!!!!!!!!
      • lajlah Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 11:07
        Co do żony G. to się zgodzę, gdyby mój mąż opowiadał w tv, jak we mnie rzucał
        nożem i że miał sto bab, to chyba wywaliłabym mu w ryja na wizji. Zero szacunku
        i taktu do własnej żony. A ona niby taka wyluzowana, miał setkę przede mną (i
        pewnie jeszcze kilka po niej)- luzik, rzuca we mnie nożem-luzik, jeszcze można
        to opowiadać niby anegdotę. No ludzie, wszystko musi mieć swoje
        granice, "wyluzowanie" także.
        • dr.verte Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 19:29
          lajlah napisała:

> Co do żony G. to się zgodzę, gdyby mój mąż opowiadał w tv, jak we mnie rzucał
          > nożem i że miał sto bab, to chyba wywaliłabym mu w ryja na wizji

wolisz prać brudy w 4 ścianach co nie?
        • trezaurus Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 20:17
          Tym właśnie różnią się kobiety dojrzałe i z klasą od pryszczatych bzdziungwów
          tudzież dostojnych dames. One nie muszą chłopa jak psa pilnować i srożyć uszu
          na wszystko co robi, nóż mu się zachce gdzie indziej spróbować. A tak swoją
          drogą, staropolskie przysłowie powiada "Przy jednej dziurze to i kot zdechnie",
          więc lepiej za młodu się wyszaleć niż ....
    • paulinaa Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 11:50
      czy ja wiem... taki sredni ten odcinek byl
    • paddinktun Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 11:51
      Ja wogole przepadam za Kuba, za jego poczuciem humoru, za jego stylem i jestem
      dosyc bezkrytyczna.
      Ale Gawlinski byl rzeczywiscie przyjemny w tym wyluzowaniu swym.
    • brundlefly Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 11:54
      Nie lubię Wilków, sądziłem zawsze, że Gawliński to taki rozmarzony i mdły
      nudziarz, w tym programie okazało się jednak, że to zajebiście bystry i
      wyluzowany gość, z dużym poczuciem humoru.
      W ogóle ten pogram był świetny, bardzo miło się go oglądało, był naprawdę
      zrobiony profesjonalnie, ale na dużym luzie - Kuba się z tymi programami
      wyrobił, te pierwsze na polsacie były strasznie sztywne, a teraz jest naprawdę
      git.
      Chociaż historyjek o ponad setce kobiet w ciągu 6 lat nie kupuję:]
      • dr.verte Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 19:31
        brundlefly napisał:

> Nie lubię Wilków, sądziłem zawsze, że Gawliński to taki rozmarzony i mdły
        > nudziarz, w tym programie okazało się jednak, że to zajebiście bystry i
        > wyluzowany gość, z dużym poczuciem humoru.

a czym i w którym momencie ukazał tą swoją "zajebistą bystrość"?
    • semi-oriental Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 11:57
      Program niezły?

Do dupy był. Kuba obniżył loty.Chyba za duzo brukowcow czyta....
      Często słucham tego Pana, regularnie oglądam, wiec przyzwyczaiłam się do
      pewnego poziomu i do tego, ze ten Pan sie przygotowuje do programu.
      Przy tym programie bylo z tym najwidoczniej cienko. Pytanie do Ewy
      Drzyzgi, :"czy czujesz, ze czujesz" bylo niewypałem. Jedynym fajnym zabiegiem
      było sprawdzenie, czy ta dziennikarka ma do siebie dystans:) i refleks.
      Co do rozmowy z Gawlinskim..... Kin w Antyradiu w konfesjonale z nim lepiej
      rozmawiał. Serio. Miał na to ok. 2 godzin. I przez wiekszosc czasu bylo
      napiecie. A tu, jakoś tak dziwnie......

Zastanawiam sie, o co w tym chodzi. Gdzie ten inteligentny dowcip. ..... Diabli
      wzięli, czy co? Gdzie sie podział poziom programów, w ktorych uidzial brali np.
      Szyc, Brodka..... Gdzie ta żonglerka słowna, gdzie fajerwerki? Gdzie rozrywka?

Jesli to w plotce dotyczącej "wstawienia" gości jest trochę prawdy, to znak, że
      lepiej isc do kina; wieczorem, niz siedziec i czekac, az bedzie smiesznie.

• jackie_brown Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 12:06
        Mieliście kiedyś uczucie wstydu za ludzi których oglądacie w TV?? tak właśnie
        czułam się ja oglądając całą czwórkę. Drzyzga - wydziera się jak bazarowa baba.
        Gawliński i jego opowieści o koksie i rzucanie nożami (o co w ogóle chodzi?) -
        to miał być żart, czy świadectwo wyluzowania? Po 10 minutach rozmowy bez treści
        wyłączyłam telewizor.
        • kalina63 Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 12:13
          mnie wstyd ale za ciebie.
          • jackie_brown Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 15:07
            Nie ma jak konstruktywna krytyka poparta świetnymi argumentami. :)
          • rafstani Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 06.03.07, 22:24
            Ciekawe, czy lubisz, jak mąż rzuca w ciebie nożem? Jeśli tak, to rozumiem, że Ci
            wstyd.
        • mizzi1 Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 13:09
          Gawliński sprawia wrażenie człowieka o niskiej inteligencji społecznej (nie niskiej inetligencji w ogóle;) ). Już któryś program z nim oglądam, w którym wywleka to, że tłuczę (tłukł) się z żoną. To ma być niby śmieszne/szokujące? I te teksty 'ale nie mówię już o niej Beatka' do żony mógł sobie darować.
    • grek.grek Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 12:20
      A czy pan Gawliński powtórzył,że on i jego syn są "friendami",a jak był "tinem",to było hoho ?

Ech,żałosny zapiewajło... jak się czyta te teksty,które pisze,to człowiek nie może sobie wytłumaczyć jak to jest,że ten szmirus nie jedzie na szmacie w angielskim szalecie publicznym,albo na kasce w Albercie...

W pana języku,panie Gawliński,to co pan robisz,nazywa się BULSZYTOWANIEM.

• kici_kocio Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 07.03.07, 04:33
        grek.grek napisał:

> A czy pan Gawliński powtórzył,że on i jego syn są "friendami",a jak
        był "tinem"
        > ,to było hoho ?
        >
        > Ech,żałosny zapiewajło... jak się czyta te teksty,które pisze,to człowiek nie
        m
        > oże sobie wytłumaczyć jak to jest,że ten szmirus nie jedzie na szmacie w
        angiel
        > skim szalecie publicznym,albo na kasce w Albercie...
        >
        > W pana języku,panie Gawliński,to co pan robisz,nazywa się BULSZYTOWANIEM.
        >
        >
        >
        >

nic dodać, nic ująć:)
    • arleta.czysz Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 13:05
      Jeśli to o czym opowiadał Gawliński to rockandroll to ja się wypisuję. Co to za
      opowieści o rzucaniu w małżonkę nożem? Totalna żenada. Podobnie jak opowieść o
      wizycie w klubie gejowskim, jaki z tego morał?
      Każda średnio rozgarnięta osoba wie, że w dark roomie się poezji
      Poświatowskiej raczej nie czyta i nie trzeba tam łazić, by sobie z tego zdawać
      sprawę.
      Ogólnie rozczarowałam się bo Gawlińscy wydawali mi się fajną parą,ba- ciągle
      się wydają ( b dobry wywiad dla Gali) ale tu jakoś polotu zabrakło, hmmm.
      I te 100 kobiet, przypał, przypał.
      • dejtaspokoj Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 13:43
        Pierwszy raz ogladalam wywiad z panem G. i cos tak okropnego jeszcze nie
        widzialam. Niesamowicie pusty i chamski czlowiek, ktory nie ma nic do
        powiedzenia. Jak mozna sie nim zachwycac?
        • lilimarlene1 Re: Gawlinski u Wojewodzkiego! 05.03.07, 14:00
          dno i żenada!
          Trudno mnie zaszokować, a jednak.Takiego dna w tym programie jeszcze nie
          ogladałam.To dopiero była wiocha!
          Nie tylko ,że wyglądał na mocno niedomytego ,mocno przechodzonego i zużytego to
          i jego słowa obnażyły jego obrzydliwe prostackie ,chamskie wnętrze.Te opowieści-
          w obecności żony- obnażyły niemoralny styl życia, o którym mówił z wielkim
          rozbawieniem i zachwytem.Do dziś nie mogę otrząsnąć się z obrzydzenia.Koniec z
          jego muzyką, od dziś nie słucham.
          • baabeczka Re: Gawlinski u Wojewodzkiego! 05.03.07, 14:22
            Nie dosc, ze nie mieli nic do powiedzenia, wszyscy, jak jeden maz:-) to jeszcze
            wyjatkowo niechlujny Gawlinski, bleeeeee, czuje niesmak do dzisiaj
    • coldsilence Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 14:46
      jak na mnie to cała trójka była dobrze wstawiona. drzyzga-porażka.myslalam,ze
      to kobieta na poziomie, ale wczoraj dała popis że hej. wstyd mi było to
      ogladac. gawliński to juz w ogóle dno i żenada.
      • ankas4 Gawlinski zrobil sobie jaja z plotek na swoj temat 05.03.07, 16:50

Ja kurcze nie rozumiem tego swietego oburzenia na Gawlinskiego ! LUDZIE przeciez
        caly ten jego wystep u Kuby to byly jaja z plotek na temat Jego zycia, przeciez
        opowiesci o nozach, o cpaniu to jedna wielka sciema,,,,\ tak samo zreszta jak
        opowiesci o jego 100 kobietach ... ale zeby to zrozumiec trzeba miec troszke
        dystansu do siebie i zycia... Przeciez szmatlawce nie raz pisaly o jego
        balangowaniu itd... a wiadomo, ze P. Gawlinski jest przeciwnikiem narkotykow, ze
        ma swietna normalna rodzine i zet o wlasnie wszelkie media chca mu stworzyc taki
        wizerunek z jakiego wczoraj zrobil sobie jaja! Czy naprawde nikt tego wiecej
        nie zauwazyl??????????????
        • dagle Re: Gawlinski zrobil sobie jaja z plotek na swoj 05.03.07, 16:51
          taaaaaaaaa............
          pomarzyć sobie mozna :))))))
          • arleta.czysz Re: Gawlinski zrobil sobie jaja z plotek na swoj 05.03.07, 16:59
            nie, ja tego nie zauważyłam.jakieś mało zabawne te jaja dla mnie były:/

i Gawliński za ćpuna raczej nigdy nie uchodził, tylko za pijaka jeśli już.
            • rafstani Re: Gawlinski zrobil sobie jaja z plotek na swoj 07.03.07, 22:01
              Co to znaczy nie uchodził, gdzie nie uchodził?
              Jak jest było widać i słychać.

arleta.czysz napisała:

> nie, ja tego nie zauważyłam.jakieś mało zabawne te jaja dla mnie były:/
              >
              > i Gawliński za ćpuna raczej nigdy nie uchodził, tylko za pijaka jeśli już.
        • brundlefly Re: Gawlinski zrobil sobie jaja z plotek na swoj 05.03.07, 16:59
          jak mówił o 100 kobietach i narkotykach to ja nie wyczuwałem robienia sobie
          jaj, wtedy mówił poważnie, inna sprawa, że na bank kłamał.
          • ramelov Re: Gawlinski zrobil sobie jaja z plotek na swoj 05.03.07, 17:46
            Co do tych 100 kobiet to mogę się założyć, że jednak nie kłamał, a może nawet
            zaniżył liczbę :-) Mój kolega niegdyś w czasach największej "pierwszej"
            popularności Wilków widział Gawlińskiej w pewnej miejscowości wypoczynkowej w
            Polsce i jak mi wówczas relacjonował "laski leciały na niego niesamowicie". Po
            prostu, jak rockandrollowcy są w trasie to zawsze natrafiają na groupies, chętne
            żeby przespać się ze swoim idolem, a Gawliński najwidoczniej przeżywał wówczas
            okres, kiedy korzystał z takich okazji skrupulatnie :)
            • arleta.czysz Re: Gawlinski zrobil sobie jaja z plotek na swoj 05.03.07, 18:01
              eee, wtedy Gawliński był już wierny małżonce:)
              jako pachole bywałam na Wilków koncetach i widziałam jak tam się małolaty
              napalone do Gawlińskiego kleiły- i nic z tego raczej nie wynikało, bo bardziej
              myślał o flaszkach niż o laskach;))))
              • rafstani Re: Gawlinski zrobil sobie jaja z plotek na swoj 07.03.07, 22:04
                <rotfl>
                > eee, wtedy Gawliński był już wierny małżonce:)
                > jako pachole bywałam na Wilków koncetach i widziałam jak tam się małolaty
                > napalone do Gawlińskiego kleiły- i nic z tego raczej nie wynikało, bo bardziej
                > myślał o flaszkach niż o laskach;))))
    • j-adore Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 17:09
      Odcinek do kitu, a w porównaniu z rewelacyjnym Maćkiem Stuhrem sprzed tygodnia
      to juz w ogóle dno i sto metrów mułu.
      Obydwoje Gawlińscy beznadziejni - co z tego, że on niby taki rokandrolowiec, 100
      kobiet, rzucanie nożami i ho ho, a w rzeczywistości prostak bez polotu. Żona to
      samo.
      Drzyzga wypadła tak sobie. Kiedyś oglądałam rozmowę z nią w Mieście Kobiet - w
      porównaniu z tamtym wywiadem, u Kuby zaprezentowała się dużo gorzej.
      • madziulka1982 Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 18:33
        Odcinek mi sie nie odobal......
        1. Drzyzga - pytania do niej beznadziejne, nie zapytal ozycie prywatne tylko
        ciagle rozmowy w toku i musiala juz wychodzic
        2. Gawlinski - wyglad wizualny straszny - jeszcze dzis mi niedobrze - zaiedbane
        wlosy i zeby - koncze temat bo... zona tam przyszla pewnie dlatego zeby wiecej
        takich barwnych historyjek jak ta o rzucaniu nozem nie powiedzial. A w ogole ta
        wierosc wzgledem niej jakas dziwna o 3 lata temu czytalam z nim wywiad gdzie
        opowiadal ze pare razy mial skoki w bok ale caly sie kochaja z zoną ....
        Najlepszy byl Koterski jak go podnosil Pudzian:) Poza tym odcinek beznadzieja
        • koko1239 Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 18:38
          A ja uważam że pan Kuba wygrywa najwięcej tym że raz jest fajnie a raz strasznie ale nigdy nie jest
          nudno i beznadziejnie. A tym razem klan Wilków dał popalić Prowadzącemu a to lubię najbardziej.
          Pozdrawiam tych którzy się fajnie bawili itych co mniej!!!
          • oley001 Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 18:42
            A mnie sie noże podobały. Panny też nawet "setka" Kto by potrafił tak kpić z siebie ... Rubik?
            • wojtekkuc Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 18:51
              Rubik to stracił cnotę z obecną partnerką:PPPP
              • madziulka1982 Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 19:24
                no coty po slubie dopiero:))))))
                • natasza66 Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 20:09
                  Pamiętam Gavła jeszcze u Solorza w Polsacie. Był starszy i nudniejszy o jakieś 20 lat. Czas jest po jego
                  stronie... Jah!!!
              • meluzyna12 Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 22:06
                Nieprawda dużo wcześniej z takim jednym.
    • paul_ina Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 21:12
      Wydaje mi się, że Robert G. był lekko wstawiony.

Natomiast Michał Koterski w mojej opinii nie jest 'artystą totalnym' - jest naprawdę uroczym, lekko upośledzonym umysłowo, sławnym dzięki Tacie i Kubie człowiekiem.
      • kittel3 Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 22:02
        Koterski jest lepszy niż majewski.
        • jolazursusa Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 22:11
          Właśnie patrzę na nowego Majewskiego. On nie jest błyskotliwy. Wojewódzki jest. Dlatego piszę to tu.
          Grabowski ma wczorajszy luk i oddech.
          • tatusia Re: NIesamowity Gawlinski u Wojewodzkiego!;) 05.03.07, 23:42
            Uwielbiam Kubę. Lubię niegrzecznych chłopaków co potrafią pyskować. A swoje lata mam (nie pytajcie
            ile) Od początku nowej ramówki jest fajnie i z pomysłem. Byle tylko goście nie ci sami w kółko w
            każdym pragramie 1, 2, Polsat, TVN - ci sami. Buuuuu.
    • frugo3 Gawlinski...............psst 06.03.07, 00:26
      Gawlinskiego powinno się słuchac jak spiewa nie jak pieprzy bez sensu, robiąc
      sobie jaja z siebie i słychaczy. To że jest abnegat , widac nawet na
      koncertach. Dla mnie ma wyglad słabego neurotycznego geja z problemami. Spiewa
      swietnie i to mi wystarczy, jego problemy osobistej natury mnie nie obchodzą.
      Juz dawno pisałem że Dzyzga ma IQ szympansa, wszyskim którzy mysleli że to baba
      z klasą współczuję. magiel to dla niej wersal.
      Wojewódzkego chciałem czasem zobaczyć ale mnie odrzucało, dla mnie jest nie do
      zaakceptowania, jest wiekszym zerem niz jego partnerka Mucha. Majewski lotem
      koszącym szybko sie do niego zbliża niestety ostatnio.
      • koko1239 Re: Gawlinski...............psst 06.03.07, 00:46
        Frugo3!!! Lecz się z nienawiści!!! Dziecko!
      • paddinktun Re: Gawlinski...............psst 06.03.07, 13:06
        frugo3 napisał:

> Juz dawno pisałem że Dzyzga ma IQ szympansa, wszyskim którzy mysleli że to
        baba z klasą współczuję. magiel to dla niej wersal.

Zgadzam sie co do Drzyzgi (choc wzdrygam sie na zastosowane slownictwo, traci
        mi socjpatia).
        • tatusia Re: Gawlinski...............psst 06.03.07, 21:16
          Kuba ją wkręcił w ten magiel z Gawłami. Może mieć chłopaczyna kłopoty z stacji za torpedowanie
          "gwiazd". Jak mam do wyboru RWT i KW to moje wybory są proste. Wolę szympansa w klatce niż ciocie
          na imieninach!
          • natasza66 Re: Gawlinski...............psst 07.03.07, 19:16
            Kiedyś miałam go za palanta i ciotkę (Gawlińskiego) Po tym wystąpieniu jest dla mnie facetem z
            półeczki Titusa (qltowy odcinek jescze z P) Bravvvo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka