Dodaj do ulubionych

" JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę

10.03.07, 17:19
Trzymajmy kciuki, aby Robertowi się powiodło:) Oczywiście głosujmy na niego.
Obserwuj wątek
    • make_up_wiesi Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 17:27
      Nie za dużo wymagasz ?
      Nie dość , że ewentualnie Moskwę obejrzę to jeszcze mam zadać
      sobie trudu i jakies SMS słać ?
    • bagatella [...] 10.03.07, 17:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • rozmowy_kontrolowane Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 18:58
        Jak można trzymać kciuki za kogoś, kto nie potrafi śpiewać??!!
        Przecież on i Graża z Klanu śpiewali najgorzej.
    • izucha16 gdzie studio??? 10.03.07, 18:13
      wie ktos gdzie jest studio tego programu? bo nie powiedzieli mi przez telefon a
      dostalam sie do publicznosci.

powiecie mi? :)
    • rikitikitak5 Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 18:36
      Robert Moskwa jest wsppaniały. On musi wygrać, trzymjamy kciuki za niego.
      Jest bardzo dzielny, mimo ubiegłotygodniowego niepowodzenia.
      • paprotka-gd Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 19:26
        Nie wiem czy jest wspaniały czy nie a i wcale nie musi
        wygrać .
        Tak szczerze pisząc to życzę R.Moskwie by dziś dużo lepiej wypadł
        i nie odpadł przypadkiem ku naszej rozpaczy .
        Mam nadzieję , że dzis będzie fałszował z wdziękiem i na luzie .
        • rikitikitak5 Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 19:33
          następne złośliwe alter-ego Wiesławy. Ja trzymam kciuki i w razie co- wysyłam
          sms-y.
          • aasiek Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 19:41
            Ktoś tu ma paranooooję...

A tak serio - to co to jest to JOŚ?
            • paprotka-gd Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 19:52
              " Jak oni śpiewają " na polsacie o 20-tej
              powinno być
              Jak oni fałszują
              • kama3570 Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 20:10
                Niee no błagam,Panie Moskwa ja nie mogę słuchać jak pan mówi,a co dopiero
                śpiewania,masochistką nie jestem,a głosy kastratów nigdy mi się nie podobały...
                • rikitikitak5 Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 20:50
                  Już za chwilę...
                  • make_up_wiesi Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 20:57
                    taaa doczekać się nie mogę
                    będzie show że hej
      • santia Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 21:02
        fatalnie tendencyjna jest górniakowa; od razu widać kogo lubi, a kogo nie; a koleżanka cichopek za często pyta: "co czułeś?";
        • rikitikitak5 Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 21:04
          Robert b.ciężko pracował cały tydzień i na pewno wypadnie bdb!!!!
          • rikitikitak5 Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 21:21
            Był cudowny!!! Cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • the_dzidka Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 11.03.07, 22:55
              Już? Po orgazmie?
    • santia Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 21:22
      przyznaję był do tej pory najlepszy, fajny angielski i w ogóle bardzo mi się podobało; a nie mówiłam, że górniakowa jest tendencyjna; czego ta kobieta słucha???
      • lo11lo Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 21:26
        Całe to jury to jest do du... Czy oni posługują się jakimikolwiek kryteriami? Czy tylko własnymi sympatiami i znajomościami? Jeden daje 1 druga 6, co to w ogóle jest??? Czy to nie miało być profesjonalne jury?
      • rosa.rosa Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 21:26
        Mi się nie podobało, głos ma niestrawny niczym kastrat, Górniak i Zapendowska
        miały rację. A że nogami pomachał, pff.
    • virr Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 21:36
      Górniakowej na słuch dzisiaj padało. Aż szkoda kobity.
      • poetazwarmii Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 21:39
        Wiadomo czemu Górniaczka dała tylko 1 pkt.
        • virr Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 21:41
          No czemu?
          • poetazwarmii Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 21:51
            virr napisał:

> No czemu?

Domyśl się.
      • santia Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 21:45
        w ogóle górniakowa mogłaby nie okazywać takiego zażenowania występami, przecież ci ludzie nie potrafią śpiewać, więc to trochę niezbyt miłe tak ich kopać;
        • pewna.dziewczyna Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 21:55
          kuźwa, to siara była jego " występ", ale niech robert będzie jak najdłużej to
          się ludki pobrechtają i na spłatę długów uzbiera:D
        • make_up_wiesi Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 10.03.07, 21:58
          za grosz wyrozumiałości u Gorniak , w końcu też kiedyś była
          amatorką co prawda utalentowaną , IMHO zaniżyła mocno ocenę Moskwy
          zabrakło jej obiektywizmu
    • misscraft Re: Górniak vs Zanpendowska 10.03.07, 23:04
      Po jego ocenie przez Jury doszłam do wniosku, że Górniakowa to kawał suki! Jego
      występ najbardziej mi się podobał, między innymi, że lubie utwór ktory wykonywał
      i że poprawił się od pierwszego odcinka.

Poza tym nie macie wrażenie, że Górniakowa i Zapendowska zwykle mają kompletnie
      inne zdanie, mam wrażenie, że się nie lubią, a wydawało mi się że Zapednowska
      szkoliła Edytę. Czy coś mi się pomieszało?
      Choćby sprawa Edyty Herbuś, która znowu wykazała się brakiem głosu, Zapendowska
      mówi, że piosenke zaśpiewała kiepsko, choć jest prosta jak budowa cepa, a
      Górniak odwrotnie: zaśpiewała lepiej niż poprzednio, a to jest niezwykle truda
      piosenka. Wogóle dytka jak zwykle wykazauje sie kapryśnością gwiazdy i wykazuje
      sie kompletnym brakiem obiektywizmu. Może postawiła sobie za cel pokazać Eli, że
      tez potrafi z byle beztalencia zrobić piosenkarkę.

• virr Re: Górniak vs Zanpendowska 10.03.07, 23:07
        Ale za to za Nefretete robi.
        • bm_ka Re: Górniak vs Zanpendowska 10.03.07, 23:11
          ooooo, tak! rzymska piękność z Edytki Górniak - ale to naprawdę piękna kobieta.
          • virr Re: Górniak vs Zanpendowska 10.03.07, 23:12
            bm_ka napisała:

> ooooo, tak! rzymska piękność z Edytki Górniak - ale to naprawdę piękna kobieta.

... była piękna kobieta :)
            • bm_ka Re: Górniak vs Zanpendowska 10.03.07, 23:15
              eeetam! jest nadal piękną kobieta mimo iż latka jej przybywają. I w główce jakby
              przybyło zwojów! :)
              • virr Re: Górniak vs Zanpendowska 10.03.07, 23:19
                Nie chce wypominać kilogramków, bo dżentelmen jestem, ale buzi jej przybyło, oj
                przybyło.
                Fakt, że lepiej (i głośniej) teraz mówi, choć nie ma się co dziwić, bo lata w
                szołbiznesie robią swoje.
              • misscraft Re: Górniak vs Zanpendowska 11.03.07, 14:59
                szkoda, że są poplątane
          • lewsalonowy Re: Górniak vs Zanpendowska 11.03.07, 18:23
            bm_ka napisała:

> ooooo, tak! rzymska piękność z Edytki Górniak - ale to naprawdę piękna kobieta.

Prędzej hetycka ;).
            A piękna jest A.Włodarczyk :)).
            • misscraft Re: Górniak vs Zanpendowska 11.03.07, 20:11
              zrobiła się na Kleopatrę, pomyliła JOŚ z balem przebierńców.
              • virr Re: Górniak vs Zanpendowska 11.03.07, 20:15
                No ale nogi ma niezłe :).
      • bm_ka Re: Górniak vs Zanpendowska 10.03.07, 23:09
        Obie opinie sa absolutnie prawdziwe, Herbus znacznie się poprawiła, piosenka
        jest prosta jak budowa cepa i Herbus zaśpiewała ją kiepsko choc z niezwykłym
        wdziękiem - nic sie tu nie wyklucza!
        • piotr33k2 Re: Górniak vs Zanpendowska 11.03.07, 01:48
          górniak może i ma glos i dobrze śpiewa ale sama nie zna się za dobrze na
          ocenie merytorycznej innych, gdzie jej tam do zapedowskiej! zapędowska za to
          nie próbuje śpiewać(he he),rudi natomiast najwyrazniej jaja sobie robi z tego
          programu bo trudno brać na poważnie jego opinie .ogólnie idea tego programu
          jest dobra ale powinni rzeczywiście bardziej zweryfikować umiejetnosci wokalne
          kandydatów bo prawie wszczyscy cieńcy i bez specjalnego talentu.jeszcze uwaga
          co do stroju i kreacji pań "aktorek wokalistek" ,ktos tu juz powiedział i
          rzeczywiśicie ma racje ubierają sie na wystep jak idiotki, bez sensu ładu i
          składu.
          • shatmach Re: Górniak vs Zanpendowska 11.03.07, 02:16
            Dajcie Górniak troche czasu. Mysle, ze z tygodnia na tydzień będzie lepiej.
            Wczoraj przynajmniej nie sprawiała wrażenia nie zainteresowanej występami i
            całym tym programem (jak przed tygodniem). Ela Zapendowska ma za sobą kilka
            edycji Idola i ma wielkie doświadczenie w byciu jurorem. Edyta robi to chyba
            pierwszy raz.
            • rozmowy_kontrolowane Re: Górniak vs Zanpendowska 11.03.07, 07:28
              Edyta Górniak wysoko oceniła Edytę Herbuś, bo noszą identyczne imiona i Herbuś
              uczyła ją tańczyć, o czym Górniak wspomniała.
              Jeśli tak to ma wyglądać, to w żaden sposób jury nie jest obiektywne.

Jedyną osobą, która zna się na śpiewaniu w jury, jest Elżbieta Zapendowska.
              Pani Górniak potrafi śpiewać, ale jest wybitnie głucha na inne głosy.
              Rudi robi sobie jaja.

Po co w ogóle jest ten program?
            • lewsalonowy Re: Górniak vs Zanpendowska 11.03.07, 09:50
              shatmach napisał:

> Wczoraj przynajmniej nie sprawiała wrażenia nie zainteresowanej występami i
              > całym tym programem (jak przed tygodniem). Ela Zapendowska ma za sobą kilka
              > edycji Idola i ma wielkie doświadczenie w byciu jurorem. Edyta robi to chyba
              > pierwszy raz.
              >

Oj nie, zainteresowana to ona była. Cały czas skupiała się na swoim występie,
              jak główkę przekrzywi, jak oczki mróży, jak nóżkę ponętnie uniesie. Taki występ
              to nie byle co, w sumie był najlepszy od niepamiętnych czasów.

• misscraft Re: Górniak vs Zanpendowska 11.03.07, 15:03
              tak, ale jak przystało na jurora też potrafi być wredna w nieśmieszny sposób.
              • virr Re: Górniak vs Zanpendowska 11.03.07, 15:06
                Wredna i zazdrosna. Gdzie jej tam z urodą do Agnieszki Włodarczyk.
                Może tu tkwi klucz?
                • misscraft Re: Górniak vs Zanpendowska 11.03.07, 15:09
                  może, jakaś konkurencja rośnie;] cięzko sie na kimś nie wzrorować, jak się nie
                  ma jeszcze własnego wizerunku scenicznego.
                  • virr Re: Górniak vs Zanpendowska 11.03.07, 15:13
                    Jasna sprawa. Panią Górniak musi boleć, że ktoś od niej lepiej wygląda.
                    • wieslawa-siemiankowska Re: Górniak vs Zanpendowska 11.03.07, 15:17
                      virr napisał:

> Jasna sprawa. Panią Górniak musi boleć, że ktoś od niej lepiej wygląda.

Dajcie spokój z tą Górniakową, nigdy nie była normalna, a z wiekiem ilość
                      zwojów mózgowych niestety jej ubywa a nie przybywa. Infantylna, wiecznie
                      pieszcząca się dzidzibudka. A wyglądać od niej lepiej wcale nietrudno.
                      • virr Re: Górniak vs Zanpendowska 11.03.07, 15:44
                        wieslawa-siemiankowska napisała:

> virr napisał:
                        >
                        > > Jasna sprawa. Panią Górniak musi boleć, że ktoś od niej lepiej wygląda.
                        >
                        > Dajcie spokój z tą Górniakową, nigdy nie była normalna, a z wiekiem ilość
                        > zwojów mózgowych niestety jej ubywa a nie przybywa. Infantylna, wiecznie
                        > pieszcząca się dzidzibudka. A wyglądać od niej lepiej wcale nietrudno.
                        >
                        >
                        Tylko, że ona myśli inaczej :). Ech, jak zabawne jest popatrzyć na nią, gdy mówi ;).
        • misscraft Re: Górniak vs Zanpendowska 11.03.07, 15:01
          poza tym, że Edyta twierdziła, że piosenka jest "niezwykle trudna" co z
          pewnościć miało rzucić lepsze światło na jej uczennice.
          • virr Re: Górniak vs Zanpendowska 11.03.07, 15:02
            Bardzo trudna, tak, szalenie. Pięć dźwięków na krzyż. Nie wiem w co się bawi
            pani Górniak.
    • jagisia23 Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 11.03.07, 10:13
      Pan Robert był suuuuper!!! Cieszę sie ze przeszedl :)
    • asiek101 Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 11.03.07, 16:04
      Santana wypadł dużo lepiej niż tydzień temu, ale śmiać mi się chciało jak
      pokazywali materiał z prób i zaczął tańcować z donicą.
      Nie ma się co łudzić, że wygra ktoś inny niż Natasza Urbańska, bo po pierwsze z
      nich wszystkich najlepiej śpiewa ( ma wkońcu treningi w Buffo i na prywatnych
      lekcjach u Józefowicza ), a poza tym występuje w serialu Fala zbrodni.
      • jagisia23 Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 11.03.07, 18:11
        Dlaczego Santana?
        • asiek101 Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 11.03.07, 18:43
          jagisia23 napisała:

> Dlaczego Santana?

Ta ksywka ma sto lat, a wzieła się od odcinka, w którym dr Rogowski urządził
          przy świecach, w przychodni koncert dla Marii na gitarze akustycznej.
          Została nadana przez forumowiczów śp. forum telewizja, które zostało podzielone
          na nafciarstwo telewizyjne i telewizję bez ottka
          • jagisia23 Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 11.03.07, 18:45
            Acha. Dzięki :))
      • wojtekkuc Czemu nazywasz Moskwę Santaną? n/t 11.03.07, 19:16
        • wojtekkuc Re: Czemu nazywasz Moskwę Santaną? n/t 11.03.07, 19:17
          a- już wiem, teraz doczytałem:)
    • the_dzidka Re: " JOŚ"- trzymajmy kciuki za Roberta Moskwę 11.03.07, 22:42
      Jaka publiczność, taki program :-P
      Tak się ekscytować takim, kolejnym zresztą, shitem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka