leon992 11.03.07, 14:01 Tyle gadki na temat super drogiej sukni ślubnej pani Czerwonej a tu widze kompletnedno. Suknia jak z odpustu. Ogólnie beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aeris Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 14:31 zgadzam sie, mandaryna naprawde sliczna, jak mogl sie przezucic na takie brzydactwo i dziwactwo jak anka? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekkuc Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 14:33 może znowu woli chłopców a ta brzydka Anka (brrrr) to przykrywka? Odpowiedz Link Zgłoś
remik37 Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 14:33 życzę szybkiego rozwodu nowej pani Wiśniewskiej , dziwię się że taka ambitna stacja jak tvn relacjonuje żałośne wygłupy tych dwojga pajaców Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 14:59 Wiśniewski to ma chyba taki zwyczaj, że jeden ślub normalny, a drugi wy..strzelony w kosmos (z Margaryną w lodowcu, z tą w Las Vegas). A zaraz potem rozwód. Zgadzam się, że obecna małżonka dużo brzydsza od poprzedniczki (za to urodowo podobna do Magdy Femme, pierwszej żony Wiśniewskiego). Poza tym prostacka i drażniąca w sposobie bycia, ale trudno oczekiwać, że Wiśniewski zwiąże sie z intelektualistką - już wspomniana pierwsza żona chyba najlepiej wypadała pod tym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
donella Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 15:10 Dokładnie jak wyżej.Badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 15:12 A czego spodziewaliście się od tak kiczowatej pary? Finezji i wyrafinowania? Odpowiedz Link Zgłoś
donella Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 15:14 Zapomniałam dodać, że mi wstyd za tevałen. Nie zpieram się , że oglądałam. Oglądałam z ciekawości. Ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 17:33 a czego sie mozna bylo spodziewac... ja to sie w ogole dziwie ze tvn tak promuje wisniewskich...... Odpowiedz Link Zgłoś
jagisia23 Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 18:09 Czemu sie wisni czepiacie? Najpierw czepialiscie sie mandaryny, a teraz jej tak zalujecie i krytykujecie Anie Swiatczak. A tak wogole to Ania slicznie wyglada i spiewa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewma Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 18:27 jagisia23 napisała: > Czemu sie wisni czepiacie? Najpierw czepialiscie sie mandaryny, a teraz jej tak > zalujecie i krytykujecie Anie Swiatczak. > A tak wogole to Ania slicznie wyglada i spiewa!!! Ty to pewnie z jej rodziny jesteś skoro uważasz że ona piękna jest. Ani piękna ,ani mądra. Jej zachowanie świadczy o tym ,że ludzie mają racje. Odpowiedz Link Zgłoś
jagisia23 Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 18:28 A co ona takiego zrobiła? Pytam poważnie, bo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekkuc Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 19:20 a mi się wydaje,że prowokujesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
jagisia23 Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 19:22 Wcale nie. Po prostu jestem ciekawa. Nie moge? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekkuc Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 19:26 jasne, możesz;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 19:52 a jaki Michas wzruszony był, ojojoj, jakby to jego pierwszy śłub był, każdą tak bardzo kocha że płacze na ślubach, a za miesiąc rozwód, ja jestem tylko ciekawa która będzie nastęna, którą zapłodni po raz kolejny Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 20:15 A tak sie dobrze zapowiadala jak wygrala Szanse na sukces.Takie skromne,zdolne dziecko bylo.A teraz zrobila z siebie czerwone czupiradlo i tylko niepotrzebie sie po roznych programach ciaga i otwiera buzie bo wtedy to juz traci wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
miss10 Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 20:16 A suknia to chyba była z wypożyczalni! Tam w Las Vegas są takie wypożyczalnie ze strojami ślubnymi dla ludzi w gorącej wodzie kompanych, którzy po dyskotece idą się pobrać. Te ichnie "kościoły" są czynne całą dobe, jest ich multum i za niewielki grosz można wziąć ślub + wypożyczyć strój. W taki sam sposób kiedyś po jednej z balang wzięła Britney Spears (sory za porównanie) i następnego dnia jak wytrzeźwiała to go unieważniła. W ogóle to kim był ten gość co im ślubu udzielał, na jakiej zasadzie, skoro zgodnie z prawem polskim mogli za granicą wziąść ślub w konsulacie RP. Nie c z tego nie rozumiem. A tak wogóle to myślałam że oni są już po ślubie, bo przecież ona nazywana była "Wiśniewska", więc jak to?? Odpowiedz Link Zgłoś
leon992 Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 20:24 Ponieważ jak zaciążyła to szybko cywilny wzieli a ona chciała tak samo jak Mandaryna i wtedy Michał obiecał że będzie królewną.....ale jednak była panienką z jarmarku Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 20:34 Ślub to był pikuś, najlepsza była transmisja na żywo z porodu Etienniette czy jak jej tam:) Ania urodziła o 7.45 a jakoś o 9.00 już napieprzała lajfem z czerwonowłosowym ze szpitalnej sali:) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 11.03.07, 22:13 i bez księdza z Polski, to się nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
buka14 GDZIE zdjęcia? 12.03.07, 09:26 Skąd wiecie jaką miała kieckę. Nie mogę znaleźć zdjć nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: GDZIE zdjęcia? 12.03.07, 15:38 pokazywali relację na żywo ze ślubu w DDTVN Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 12.03.07, 19:19 www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1504759 Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Beznadziejna panna młoda -Wiśniewska! 12.03.07, 19:21 ojej co się porobiło z tymi linkami.... napisałam tam powyżej że mi się Panny Młode zawsze podobają bo to taki szczególny dzień w którym zawsze wygląda się pięknie..... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen ile razy można????? 13.03.07, 09:47 mowic w obecności KSIĘDZA " ze cie nie opuszcze az do smierci"?????? Kk na to pozwala tj. brac sluby koscielne w nieskonczonośc? a mnie kojarzy się welon z panna młodą i z CNOTĄ! z tego co wiem Ania nie ma ani jedego ani drugiego! Odpowiedz Link Zgłoś
maxi3 Re: ile razy można????? 13.03.07, 10:55 Ona nie ma nic opócz Wiśniewskiego i niedługo gromadki jego dzieci......bo on tak chce. Ogólnie to tak pustego dziewczątka już dawno na scenie muzycznej nie było. Mandaryna nie błyskała intelektem ale w 100% przebija to czerwone czupiradło . Odpowiedz Link Zgłoś
doremifa1 Re: LINK 13.03.07, 20:48 teledyski.onet.pl/0,2049282,0,1,teledyski.html Odpowiedz Link Zgłoś