Dodaj do ulubionych

TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę?

18.03.07, 21:50
Schrzanili coś, czy jak?
Obserwuj wątek
    • scarlette Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 21:52
      bo Omena tańczyła tak sobie :(
      jakoś mało "skoczna" jest , i tak jakby poza rytmem tańczyła,
      • azazella Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 21:53
        No, ale nie moge uwierzyc ze mogla byc gorsza od Kasi Tusk
        • tiffi1 Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 19.03.07, 12:14
          Bo chyba nie była, tzn.różnica poegała na tym, ża Kasia Tuska otrzymała od
          galinskiego 5, od pawlovic 4, a tyszkiewicz dala 9 wodecki 8
          a u omeny galinski 4 pavlovic 5, a tyszkiewicz i wodecki dali tez jakos nizej
          ok 8,7, stąd znaleźli sie na ostatnim miejscu
      • imogen123 Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 21:55
        A kto właściwie odpadł??? Dzięki za odp.
    • asiak44 Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 21:54
      ocenianie przez panią Tyszkiewicz pjest aż żenujace, psuje całą przyjemność
      ogladania
      • asiak44 Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 21:55
        Tuskówna nie podobała mi się wcale, tak jak i Omenah
        • azazella Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 21:56
          No ale Omena tańczyła, a Kasia T. była ciągana po parkiecie przez Stefano
          • scarlette Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 21:58
            tak jak w ub odcinku, Olbrychski przestał pół tańca
        • scarlette Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 21:57
          tak, masz absolutną rację, mimo, że każda z nich tańczyła inny taniec, obie
          były beznadziejne :(
          no, ale też nie każdy ma taki "dryg" do tańczenia
      • lilimarlene1 Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 22:44
        zwłaszcza jak ocenia Rafałka O.jest w tym po prostu obrzydliwie stronnicza.
        Jak można takie beztalencie promować liczbą punktów 9?
        A to odcinanie kuponów i podpieranie się tatusiem przez Rafała i prowadzących
        jakby się chcieli usprawiedliwić z jego obecności w tym programie.
        Synek znanego tatusia to główna kwalifikacja.
        To nic ,że do tańca się nadaje jak wół do karety.
    • gondra Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 22:08
      Czy gdzieś w necie można obejrzeć dzisiejszy odcinek lub chociaż same tańce?
      • asiara74 Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 22:15
        Kasia chyba trochę lepiej sobie dzisiaj poradziła niż w ostatnich dwóch
        odcinkach, tylko lepiej niech sie odzywa jak jest zestresowana bo jazgot jakiś
        taki z siebie wydobywa.
        Omenaa mi się w ogole nie podobała, nie ma dziewczyna drygu do tańca ani figurki
        odpowiedniej, jakaś taka koścista że obawiałam się czy sobie tych chudziutkich
        nóżek nie połamie.
        Najfajniej zatańczył Obuchowicz.
    • zurek77 Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 22:13
      a kto dziś odpadł, jeżeli mozna spytac...
      • dona.a Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 22:19
        skandalistka Samusionek
        • zurek77 Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 22:22
          thanx.
    • paulinaa Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 19.03.07, 14:35
      mnie sie okena nie podoba. znaczy jej taniec. jakas taka nijaka jest.
      • nivea63 Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 19.03.07, 19:00
        Czarna Omeny nie lubi i wcale tego nie ukrywa. Poza tym wszystko idzie po
        znajomości i wcale nie starają się tego ukryć. Mały Olbrychski jest tanecznym
        antytalentem, ale tata O. podbudowuje go swoją obecnością, wszyscy się im
        podlizują, towarzystwo wzajemnej adoracji. Tak naprawdę nie ma jednej osoby
        utalentowanej tanecznie, przystojnej i charyzmatycznej, mającej urok osobisty i
        to "coś".
        • ewengarda Beata Tyszkiewicz 19.03.07, 21:32
          czy to tylko moje subiektywne odczucie, czy ona wypila o jednego za duzo przed
          programem?
    • piani Chcecie ogladac Tyszkiewicz? 20.03.07, 12:32
      Chcecie ogladac Tyszkiewicz? Ja juz nie moge. Coraz chetniej zmieniam kanal i
      przestaje ogladac TzG.
      • nivea63 Re: Chcecie ogladac Tyszkiewicz? 20.03.07, 19:51
        Prawdziwych hrabin nie ma za dużo, toteż Pani Beata ma zapewnione zajęcie.
      • lolaboga2 Re: Chcecie ogladac Tyszkiewicz? 21.03.07, 11:31
        popieram pani Tyszkiewisz zaczyna juz przesadzac! najbardziej denerwuje mnie to
        jak wcina sie wypowiedzi innych zasiadających w jury, a sama ma pretensje jak
        ktos jej przerywa!

piani napisała:

> Chcecie ogladac Tyszkiewicz? Ja juz nie moge. Coraz chetniej zmieniam kanal i
        > przestaje ogladac TzG.
      • mariami Re: Chcecie ogladac Tyszkiewicz? 21.03.07, 11:45
        Owszem, chce. Stanowi mily, kulturalny przerywnik po "fachowych" narzekaniach
        jurorow - profesjonalistow. Ze mowi czesto to samo? a coz tu na Boga mozna
        powiedziec nowego o tych samych sytuacjach, tych samych tancach i prawie nie
        rozniacych sie "gwiazdach"? Wole jej wypowiedzi od zawile metnych, niby
        dowcipnych tekstow Wodeckiego.
        • jagisia23 Re: Chcecie ogladac Tyszkiewicz? 21.03.07, 15:43
          A ja wole panią Iwonę. Bardzo jest fajna i super tanczy. Widzialam ja kiedys na
          video :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka