azazella 18.03.07, 21:50 Schrzanili coś, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scarlette Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 21:52 bo Omena tańczyła tak sobie :( jakoś mało "skoczna" jest , i tak jakby poza rytmem tańczyła, Odpowiedz Link Zgłoś
azazella Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 21:53 No, ale nie moge uwierzyc ze mogla byc gorsza od Kasi Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
tiffi1 Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 19.03.07, 12:14 Bo chyba nie była, tzn.różnica poegała na tym, ża Kasia Tuska otrzymała od galinskiego 5, od pawlovic 4, a tyszkiewicz dala 9 wodecki 8 a u omeny galinski 4 pavlovic 5, a tyszkiewicz i wodecki dali tez jakos nizej ok 8,7, stąd znaleźli sie na ostatnim miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
imogen123 Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 21:55 A kto właściwie odpadł??? Dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 21:54 ocenianie przez panią Tyszkiewicz pjest aż żenujace, psuje całą przyjemność ogladania Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 21:55 Tuskówna nie podobała mi się wcale, tak jak i Omenah Odpowiedz Link Zgłoś
azazella Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 21:56 No ale Omena tańczyła, a Kasia T. była ciągana po parkiecie przez Stefano Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 21:58 tak jak w ub odcinku, Olbrychski przestał pół tańca Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 21:57 tak, masz absolutną rację, mimo, że każda z nich tańczyła inny taniec, obie były beznadziejne :( no, ale też nie każdy ma taki "dryg" do tańczenia Odpowiedz Link Zgłoś
lilimarlene1 Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 22:44 zwłaszcza jak ocenia Rafałka O.jest w tym po prostu obrzydliwie stronnicza. Jak można takie beztalencie promować liczbą punktów 9? A to odcinanie kuponów i podpieranie się tatusiem przez Rafała i prowadzących jakby się chcieli usprawiedliwić z jego obecności w tym programie. Synek znanego tatusia to główna kwalifikacja. To nic ,że do tańca się nadaje jak wół do karety. Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 22:08 Czy gdzieś w necie można obejrzeć dzisiejszy odcinek lub chociaż same tańce? Odpowiedz Link Zgłoś
asiara74 Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 22:15 Kasia chyba trochę lepiej sobie dzisiaj poradziła niż w ostatnich dwóch odcinkach, tylko lepiej niech sie odzywa jak jest zestresowana bo jazgot jakiś taki z siebie wydobywa. Omenaa mi się w ogole nie podobała, nie ma dziewczyna drygu do tańca ani figurki odpowiedniej, jakaś taka koścista że obawiałam się czy sobie tych chudziutkich nóżek nie połamie. Najfajniej zatańczył Obuchowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
zurek77 Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 22:13 a kto dziś odpadł, jeżeli mozna spytac... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 18.03.07, 22:19 skandalistka Samusionek Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 19.03.07, 14:35 mnie sie okena nie podoba. znaczy jej taniec. jakas taka nijaka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
nivea63 Re: TzG: Czemu Maseraki zajęły ostatnią lokatę? 19.03.07, 19:00 Czarna Omeny nie lubi i wcale tego nie ukrywa. Poza tym wszystko idzie po znajomości i wcale nie starają się tego ukryć. Mały Olbrychski jest tanecznym antytalentem, ale tata O. podbudowuje go swoją obecnością, wszyscy się im podlizują, towarzystwo wzajemnej adoracji. Tak naprawdę nie ma jednej osoby utalentowanej tanecznie, przystojnej i charyzmatycznej, mającej urok osobisty i to "coś". Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Beata Tyszkiewicz 19.03.07, 21:32 czy to tylko moje subiektywne odczucie, czy ona wypila o jednego za duzo przed programem? Odpowiedz Link Zgłoś
piani Chcecie ogladac Tyszkiewicz? 20.03.07, 12:32 Chcecie ogladac Tyszkiewicz? Ja juz nie moge. Coraz chetniej zmieniam kanal i przestaje ogladac TzG. Odpowiedz Link Zgłoś
nivea63 Re: Chcecie ogladac Tyszkiewicz? 20.03.07, 19:51 Prawdziwych hrabin nie ma za dużo, toteż Pani Beata ma zapewnione zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaboga2 Re: Chcecie ogladac Tyszkiewicz? 21.03.07, 11:31 popieram pani Tyszkiewisz zaczyna juz przesadzac! najbardziej denerwuje mnie to jak wcina sie wypowiedzi innych zasiadających w jury, a sama ma pretensje jak ktos jej przerywa! piani napisała: > Chcecie ogladac Tyszkiewicz? Ja juz nie moge. Coraz chetniej zmieniam kanal i > przestaje ogladac TzG. Odpowiedz Link Zgłoś
mariami Re: Chcecie ogladac Tyszkiewicz? 21.03.07, 11:45 Owszem, chce. Stanowi mily, kulturalny przerywnik po "fachowych" narzekaniach jurorow - profesjonalistow. Ze mowi czesto to samo? a coz tu na Boga mozna powiedziec nowego o tych samych sytuacjach, tych samych tancach i prawie nie rozniacych sie "gwiazdach"? Wole jej wypowiedzi od zawile metnych, niby dowcipnych tekstow Wodeckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jagisia23 Re: Chcecie ogladac Tyszkiewicz? 21.03.07, 15:43 A ja wole panią Iwonę. Bardzo jest fajna i super tanczy. Widzialam ja kiedys na video :). Odpowiedz Link Zgłoś