Gość: kanapis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 16:55 Widziano ich w Warszawie w lokalu Bothouse jak ukrywali się przed ludżmi. No to mamy małą sensacyjkę!!! Mucha w odstawkę!!!??? A ten jej angol? niezła aferka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziomas Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 16:59 Widziałem ich w Kazimierzu nad Wisłą!!! nieźle się bunkrowali Wojewodzki to prawoe gembarowski - ciekawe czy tez ją podsłuchuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość wkur...ny Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 17:13 Najpierw Kraśko cynglorz, potem Gembarowski, cynglorz teraz Wojewodzki, cynglorz!!! Pieprzona intelektualistka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumita@@@ Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 17:14 Górniakową a nie Górniajkową! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matkaboska Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 17:14 Gość portalu: ziomas napisał(a): > Widziałem ich w Kazimierzu nad Wisłą!!! > nieźle się bunkrowali > Wojewodzki to prawoe gembarowski - ciekawe czy tez ją podsłuchuje!!! JEZUUUUUUUUUUU!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezus Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 17:16 Gość portalu: Matkaboska napisał(a): > > JEZUUUUUUUUUUU!!!!! Nie krzycz tak matko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.chello.pl 08.05.03, 17:22 ciekawe kiedy między nimi tak zaiskrzyło czyżby w programie, a tak w ogóle to we wtorek będe w programie kuby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sens!!! Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 17:29 Gość portalu: eroll napisał(a): > ciekawe kiedy między nimi tak zaiskrzyło czyżby w programie, a tak w ogóle to > we wtorek będe w programie kuby. No to mamy sensację roku!!! zapytaj go wprost - on lubi takie ostre pytanka...ciekawe czy mu zabraknie języka!!! Górniakowa coś tam bakała w NaŻywo o gwaltownej zmianie w życiu...no no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.chello.pl 08.05.03, 17:35 Gość portalu: sens!!! napisał(a): > Gość portalu: eroll napisał(a): > > > ciekawe kiedy między nimi tak zaiskrzyło czyżby w programie, a tak w ogóle > to > > we wtorek będe w programie kuby. > No to mamy sensację roku!!! > zapytaj go wprost - on lubi takie ostre pytanka...ciekawe czy mu zabraknie > języka!!! > Górniakowa coś tam bakała w NaŻywo o gwaltownej zmianie w życiu...no no na pewno zapytam jak będe miał okazję, nie napisałem że będe na widowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatanista Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 20:00 oj biedacy....;] powiatowy jest , hm, lewy tak samo jak kraszko biedna edyta znowu bedzie sfrustrowana jako kobieta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faszer22 Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.dialup.medianet.pl 08.05.03, 20:24 Edyta sie przyznała na swojej stronie do bycia z KW no to mamy pare roku... poza tym Wojewodzki nie jest pedałem, Krasko tez nie... pan Kozyra z zetki ... i owszem!!! a poza tym dobranoc,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.duna.pl 09.05.03, 13:56 Gość portalu: faszer22 napisał(a): > Edyta sie przyznała na swojej stronie do bycia z KW > no to mamy pare roku... > do pary roku to im baaaardzo daleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Uaaaaaaaaaaaaa...... :-OOOOOO IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 20:53 > Widziano ich w Warszawie w lokalu Bothouse jak ukrywali się przed ludżmi. > No to mamy małą sensacyjkę!!! Taaaak? A jaką? > Mucha w odstawkę!!!??? Taaaaaak? No i z tego?... > A ten jej angol? No co angol?..... > niezła aferka Taaaak? A jaka aferka?... Wieeeelki zieeeeew - i poziom brukowca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Uaaaaaaaaaaaaa...... :-OOOOOO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 12:56 Brukowiec brukowcem ale afera jest§§§ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Kuba i Edyta G. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 14:26 Najbardziej boli fakt, że to nie głupi facet a ona............. dziwne są drogi ludzkich namiętności... a może oni tylko dla kasy... wiecie - reklama! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomas Re: Kuba i Edyta G. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 15:01 Jest o nich w dzisiejszym Superexpresie!!! niezły przepłyf info!!! warszawka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volt Re: Kuba i Edyta G. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 15:16 Palant i latawica! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bianca Re: Kuba i Edyta G. IP: *.akk.net.pl 09.05.03, 20:14 Jezeli to nie plota, ciekawi tylko, co o nim bedzie mowic, jak to (TO!) sie skonczy. I czy on sie nie boi...? Zapomnialam , ze on niczego sie nie boi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordxik Re: Kuba i Edyta G. IP: *.acn.waw.pl 10.05.03, 22:02 podajcie linka na stronę edzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Kuba i Edyta G. IP: 80.51.244.* 11.05.03, 18:14 a ja uwazam,że Wojewódzki jest gejem (tylko może jeszcze o tym nie wie) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.kopernik.gliwice.pl 11.05.03, 19:27 dajcie linka do tego super ekspresu, swoja droga baaardzo dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deja z wp Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.dialup.medianet.pl 12.05.03, 01:33 Zajrzyj ne jej strone _ tam sie pucuje, oni do sie pasuja... swir i histeryczka - snoby piep... mnie to nie rusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC. Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: gil:* / 192.168.0.* 12.05.03, 17:53 Wiecie co? A ja mam nieodparte wrażenie, że tan cały Paul to istnieje tylko w wyobraźni biednej Edyty G. Taka słodka bajka sprzedawana dziennikarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 18:46 proszę, oto link do tego artykułu a Super.... w którym Edyta rzekomo przyznaje się do związku z Wojewódzkim. Czy ktoś mógłby mi pokazać palcem w którym miejscu to czyni, bo coś nie mogę znaleźć? www.superexpress.pl:8080/archiwum.asp?element=22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.kopernik.gliwice.pl 13.05.03, 12:44 w tym artykule nic nie ma głupole . Pewnie ona chodzi z Kuba tak jak juz urodziła syna prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buran Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 16:54 ...ale jest news na jej stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smith mc Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 16:57 Kochani - nie robmy niesmacznej atmosfery. Facet ma prawo i ona też to samo. czy osoby nie prywatne nie mogą się zakochac w sobie od pierwszego spoglądu. bez tak zwanej wioski w mentalu... jeśli się ukrywają to chyba to coś dla nich znaczy!!! spoko dla mnie luzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 10 cc Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 18:03 Wszystko ch.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doppwp Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 18:10 Niech mu jej głupota lekką będzie szkoda chłopa...coś tam Mucha pisze o rozstaniu na tej swej stroniczce w www dupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.chello.pl 15.05.03, 18:22 Gość portalu: doppwp napisał(a): > Niech mu jej głupota lekką będzie > szkoda chłopa...coś tam Mucha pisze o rozstaniu na tej swej stroniczce w www > dupa nie sądze by się rozstali skoro kuba 2 dni temu chwali się że się z nią bzyka i żałuje nie może tego robić potajemnie.zresztą oglądajcie program w niedzielę to zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo 10 cc Re: Wojewódzki Kuba spotyka się z Górniajkową!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.03, 17:30 Odpierdzielcie siE od fszystkich... internetowi podgladacze i faszySci jebal was pies Tobera!!! Odpowiedz Link Zgłoś